profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

268 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden871 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 jun. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles mooi snel geleverd. geen klachten ; BEHALVE dat het goed beschadigd is : er zitten in de eerste 6 zakken scheuren. (rol plastic zakken 40x) aangezien de verpakking onbeschadigd was, moet het wel vanuit fabriek/verpakking afkomstig zijn. Heel heel spijtig...

de meest kritische beoordeling

20 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte communicatie. Voor dit bedrijf is één ster te veel. Het is al 4 dagen geleden dat ze hebben bevestigd dat ze de bestelde dozen hebben verzonden. Ik heb niets ontvangen en ik weet niet eens wanneer ze zullen aankomen.Ik moest vandaag dozen van anderen kopen omdat ik ze vandaag nodig heb. Eerlijk gezegd raad ik dit bedrijf niet aan als je producten binnen maximaal 72 uur geleverd wilt hebben! Andere bedrijven uit Nederland leveren in maximaal 24 uur in België!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website; kwaliteit geleverde goederen volgens beschrijving en norm; vlotte levering; vriendelijke chauffeur
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
11 dagen geleden
We zijn blij dat u onze website gebruiksvriendelijk vond en dat de kwaliteit van onze goederen aan uw verwachtingen voldeed. Bedankt voor deze fijne beoordeling!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heldere en overzichtelijk website, zeer snelle levering, vriendelijke chauffeur. En dat voor een concurrentiële prijs.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verwerking en levering van de bestelde goederen. In mijn ogen kan dit niet sneller of beter. Bedankt.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Bedankt voor deze beoordeling! Hier worden wij blij van! :)
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correct bedrijf

Producten van degelijke kwaliteit en redelijk van prijs. Altijd correct geïnformeerd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn blij om te horen dat onze producten van goede kwaliteit en redelijk geprijsd zijn. Het is ook fijn om te weten dat we u altijd op de hoogte hebben gehouden. Wij streven ernaar om al onze klanten de beste klantenservice en productkwaliteit te bieden, en het is geweldig om te weten dat we dit samen met u hebben bereikt.
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk online te kopen en snelle levering. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
11 dagen geleden
Bedankt voor deze positieve beoordeling. We gaan hier zeker mee door! Fijne dag!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en verzorgde levering en snel antwoord op mijn vraag
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
8 feb. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal. Piekfijn afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
5 dagen geleden
Bedankt voor deze beoordeling! Hier worden wij blij van! :)
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
2 feb. 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge en correcte service
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijne avond!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
5 feb. 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
31 jan. 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tip top in orde

Alles is klaar, duidelijk en correct, van bestelling tot levering .product voldoet perfect aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was snel opgestuurd en geleverd. Kwaliteit is heel goed
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede selectie verpakkingsmaterialen en snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
13 jan. 2024
Bedankt voor uw beoordeling!
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, correcte prijs, goeie service
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 jan. 2024
Bedankt voor de positieve recensie! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons positief was. Ons team streeft naar een snelle levering en een uitstekende klantenservice, dus we zijn blij dat we onze belofte aan u hebben kunnen waarmaken. Hartelijk dank voor uw steun!
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goederen snel en correct ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
11 jan. 2024
Fijn dat het goed is aangekomen en dank u wel voor uw beoordeling! Met vriendelijk egroet, Team Profipack
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle service!
Beoordeling melden