internet-homeandgarden.comReviews

: 1.175Uitstekend

Beoordelingen voor internet-homeandgarden.com

23 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.175 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

13 sep. 2022

De site is erg uitgebreid en overzichtelijk, overall makkelijk te zoeken wat je nodig hebt. Alleen zijn 2 dingen héél jammer nl; 1) Het zou fijn zijn als de dozen werden opgevuld met opvulmateriaal, zodat ze niet beschadigd aankomen zoals altijd en 2) Heel jammer dat er word aangegeven dat de spullen opvoorraad zijn en 1 á 2dgn na betaling en bevestiging je toch nog een hele nette mail krijgt dat de spullen niet op voorraad zijn!. WEL betalen ze netjes terug en houden je op de hoogte al duurt t wat langer dan gehoopt. Ik houd van alle Internet winkels.

de meest kritische beoordeling

3 jun. 2022
Op de site werd aangegeven voor zolaat besteld morgen in huis. Ik kon zelfs het gewenste moment uitkiezen bij de volgende stap. mooi want ik had het de volgende dag nodig. Savonds berichtje van DHL dat pakket was aangemeld maar niet ontvangen. Een dag later hetzelfde. Nog gebeld met dhl nee pakket hadden ze nog niet. Conclusie, pakket kwam pas na het weekend Te laat dus. nu zit ik met een pakket waar ik niks aan heb en omdat de retourkosten voor mezelf zijn kan het eigenlijk niet eens uit om het terug te sturen. Beloof het dan niet als je het niet waar kan maken

Beoordelingen voor internet-homeandgarden.com

13 sep. 2022

23 jun. 2022

van Sue S.
Ik vond het website een beetje rommelig - dan stonden er fietsen bij in een advertentie en dan een bloemenvaas....... wanneer ik een bloemenvaas wil kopen heb ik geen fiets nodig!!
1 sep. 2022
Snelle levering.mooie aanbiedingen dus geslaagde winkelen ervaring.1 hondenkussen was een andere voor geleverd maar dat was geen probleem.drie keer besteld en alle drie de keren tevreden
14 aug. 2022
Klantenservice is een aandachtspunt, soms lang wachten. Uitstekende service bij vragen, problemen of klachten
24 jun. 2022
Ik was aangenaam verrast door de snelle en perfecte levering van de prachtige tuinbank kussens.
6 jul. 2022
op een klacht over een beschadiging van een product werd zeer snel en adequaat gereageerd
9 aug. 2022

Het artikel voldoet aan mijn wensen en de levering is zeer goed verlopen.
18 jul. 2022
Aantrekkelijke prijzen en zeer snel verwerkt en verzonden. Petje af!!
8 okt. 2022

Uitstekende kwaliteit van producten en uitmuntende klantendienst
1 jul. 2022
goede prijzen, snelle levering