Certificaat voor juniqe.nl

No. X2589AE21D189372CAF7BABBEE117401D
 

Geldig vanaf
05-06-2018
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juniqe.nl



Goed

4.23/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 788 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juniqe.nl al 842 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
20-03-2019
23-05-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Prima, de posters waren snel binnen. Kwaliteit posters is ook niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-05-2019
Snelle levering van mooie posters. Prijs/kwaliteit prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
21-05-2019
Heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-03-2019
20-05-2019
Klantenservice is top Reageren snel en denken oplossingsgericht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
08-03-2019
20-05-2019
De levering ging eerst fout bij de transporteur. Unique pakte dit proactief en adequaat op. Zeldzaam klantvriendelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
11-03-2019
20-05-2019
Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
20-05-2019
Snelle levering van prachtige werken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
19-03-2019
20-05-2019
Ik was zeer benieuwd naar mijn douchegordijnen men handdoek. Was zeer verrast. Op tijd afgeleverd. En ziet er mooi uit. Chapeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-03-2019
20-05-2019
Goed service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-03-2019
20-05-2019
Prettige webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-03-2019
20-05-2019
Enorm blij met de Rollerskate/Donut badhanddoek voor onze dochter
wekelijks gaat ie mee naar zwemles,en hij is natuurlijk echt Unique
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-03-2019
20-05-2019
Groot aanbod en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
08-03-2019
20-05-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Super netjes verpakt Snelle levering en ik ben erg blij met de prachtige poster
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
16-05-2019
Producten en levering seer goed.
Mogelijkheden inlijsten kan uitgebreider.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Een minpunt is dat er geen ophanghaakje aan de achterkant zit.
Ik heb zelf een oplossing moeten verzinnen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
11-05-2019
Ik ben zeer tevreden. Dank jullie wel
Mvg Els
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
24-02-2019
10-05-2019
helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
08-05-2019
Moest helaas ander half week wachten
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Kwaliteit van de print valt tegen. De lijnen zijn onscherp en blokkerig.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
06-05-2019
Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
28-02-2019
02-05-2019
Levering duurde te lang
2.67
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Wat vervelend dat het wat langer duurde dan normaal voor je je bestelling in ontvangst mocht nemen, sorry hiervoor. We zijn constant bezig om onze diensten te verbeteren, daarom bedankt voor je feedback! Mocht je nog feedback hebben dan horen we dat graag via ons contactformulier te vinden in onze FAQs.

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
13-02-2019
02-05-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
10-04-2019
02-05-2019
Blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
04-02-2019
02-05-2019
Super klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
12-02-2019
01-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
16-02-2019
01-05-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
25-02-2019
01-05-2019
Pakket kon door de brievenbus maar werd toch bij de buren afgeleverd.
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je wat problemen hebt ondervonden met de levering van je bestelling! We bekijken per bezorgpartner regelmatig hoe ze presteren en proberen op deze manier het leverproces te stroomlijnen, daarom bedankt voor je feedback. We hopen je ondanks dit snel terug te zien bij JUNIQE!

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
20-02-2019
30-04-2019
Levering duurt redelijk lang. Kwaliteit van afdruk van de eerste keer niet goed. We kregen een tegoedbon van 25, 00. Prima opgelost.
3.33
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Wat jammer dat je bestelling wat tegenviel, sorry hiervoor! We hopen dat je in de toekomst wel tevreden bent over onze producten. En mooi om te horen dat onze Klantenservice het goed heeft opgelost :)

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
28-02-2019
30-04-2019
Mooie producten, snelle levering, duidelijke info, overzichtelijke site, fijne prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
19-02-2019
30-04-2019
Mooie producten voor een goede prijs
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelling! Hopelijk tot snel bij JUNIQE!

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
26-02-2019
30-04-2019
De levering van de twee producten had ik liever in een keer verstuurd gekregen, ipv dat ik hier voor twee keer thuis moest blijven/moest ophalen.
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Bedankt voor je feedback! Sorry dat je hier eerder niet duidelijk over bent geïnformeerd! JUNIQE werkt samen met verschillende producenten waardoor bestellingen soms inderdaad in verschillende zendingen worden verstuurd. Hopelijk tot snel bij JUNIQE!

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
27-02-2019
30-04-2019
Perfect wat ik er van verwachte.
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We hopen je nog eens terug te zien bij JUNIQE!

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
25-02-2019
30-04-2019
Hele mooie posters, snel geleverd. Heel tevreden
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Leuk dat je bestelling zo goed is bevallen! Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons!

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
27-02-2019
30-04-2019
Prima poster
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 03-05-2019
Bedankt voor je positieve beoordeling!

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Mooi product, dat snel en goed verpakt werd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
27-04-2019
zeer tevreden over het bestelde item. Levering ok.
4.33
Goed

juniqe.nl

juniqe.nl werd op 05-06-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
service@juniqe.com
juniqe.nl
Winkel-exploitant
Kollwitz Internet GmbH
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153916
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marc Pohl
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juniqe.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.