Certificaat voor juniqe.nl

No. X2589AE21D189372CAF7BABBEE117401D
 

Geldig vanaf
05-06-2018
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juniqe.nl



Goed

4.17/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 485 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juniqe.nl al 925 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
16-10-2019
Pakket niet ontvangen Geen communicatie
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
16-10-2019
Alles tip top Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Het zijn prachtige schetsboeken en het was ook snel afgeleverd Alleen het is wel een beetje duur plus de verzendkosten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
01-10-2019
Topposters, heel blij mee en binnen beloofde termijn bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
29-09-2019
De track and tracé gaf andere informatie aan. Dat was wat verwarrend. Voor de rest goed product
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
25-09-2019
Het was gemakkelijk bestellen op de website Je krijgt onmiddellijk een bevestiging met een tijdsperiode waarin de levering verwacht kan worden.
Je krijgt een bericht als het product verzonden is en een track en trace,
Verpakking is stevig, Het product klopt met de afbeelding en voldoet an de eisen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
23-09-2019
Prima service, goede berichtgevingen over ontvangen/verzenden order etc.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
21-09-2019
Prima service, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
15-09-2019
besteling van 01 september 2019 nog steeds NIET ontvangen.
Heb mails gestuurd naar Juniqe.nl , naar trusted shops.com.
KRIJG VAN NIEMAND BERICHT WAAROM MIJN BESTELLING NOG NIET GELEVERD IS BEOORDELING : ZEER ZEER SLECHT CIJFER 1
WIL MIJN GELD TERUG
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
geen aanmerkingen, zo hoort het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Prima service, redelijk snelle levering en de poster druk is van goede kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
11-09-2019
Zoals het moet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
11-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
07-09-2019
Super mooie producten , mooie kwaliteit
En snelle levering , aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
07-09-2019
2 mooie posters besteld om thuis in passende lijst te doen.
Helaas 40/ 60 past niet in de passpartoux van 40/60.
3 dagen aan het bellen geweest om samen hiervoor een oplossing te bedenken, helaas...kreeg steeds telefonisch te horen dat ze in vergadering waren. Wel lang 3 dagen.. Dit is dus eens maar NOOIT weer.
2.67
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Het spijt ons voor verrassing, natuurlijk zullen we je feedback meenemen voor onze product afdeling om onze producten te verbeteren! Blij om te zien dat je ook gebruik hebt gemaakt van ons contactformulier en dat 1 van onze CS helden contact met je heeft opgenomen!

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Alles perfect verzorgd v/a bestelling tot levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Goed op de hoogte gehouden van de levering ,goed verpakt en op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Zeer snelle, probleemloze levering Prachtige poster van Victoria Verdaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
03-06-2019
24-08-2019
Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
24-08-2019
Binnen een week ontvangen.
3.67
Goed

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Blij om te horen dat je een goede ervaring had! Hopelijk tot gauw!

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
06-06-2019
23-08-2019
Pakket bij buren bezorgd met een bevestiging in mail dar het pakket thuis is bezorgd, dagen later kom je er achter dat het pakket bij de buren ks bezorgd zonder trackk en trace code.
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Bedankt voor de feedback. We proberen natuurlijk onze informatie diensten zo goed mogelijk te verbeteren.Hopelijk is het wel helemaal zoals wilde!

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
01-10-2018
23-08-2019
hjg
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Levering duurde heel lang. Ik had een agenda besteld en kreeg een planner thuis gestuurd. De kwaliteit is slecht
1.00
Slecht

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Jammer om te horen dat het zo tegenviel en bedankt voor de feedback! Mocht je het artikel willen retourneren, neem een kijkje in ons retourencentrum!

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
01-06-2019
23-08-2019
Zonder schade ....en dat is al prima...
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Gelukkig bevalt het allemaal! Hopelijk tot snel!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
26-06-2019
22-08-2019
Matige kwaliteit; één poster zit los in de lijst, vanaf de zijkant zie je dat de poster aan het 'plooien' is, ipv strak gespannen. Daarnaast zat de lijst te strak in de doos verpakt, waardoor deze verboog en bol ging staan. De andere poster was ondersteboven in de lijst geplaatst, het hangsysteem zat aan de onderkant.

Posters zelf zijn zoals je op de site ziet, maar prijs/kwaliteit niet waar
2.33
Matig

juniqe.nl antwoordt: 13-09-2019
Bedankt voor de feedback, sorry dat het kapot en verkeerd aankwam! Naam een kijkje in ons retourencentrum, we kunnen een vervanging opsturen of een aanbod doen om die frons ondersteboven te keren!

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
10-06-2019
21-08-2019
mooie poster en goed verzonden
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We hopen je nog eens terug te zien bij JUNIQE!

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
04-06-2019
21-08-2019
Er hoeft niet bij elke bestelling een beoordeling gevraagd te worden
3.00
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor je beoordeling, we zullen je feedback meenemen!

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
24-06-2019
21-08-2019
top transaktie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
29-06-2019
20-08-2019
Goed
3.00
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Leuk dat je bestelling zo goed is bevallen! Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons!

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
26-06-2019
20-08-2019
heb niets te melden, dus alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
04-06-2019
20-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
17-06-2019
20-08-2019
Het douchegordijn is niet waterdicht. :(
1.00
Slecht

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Wat vervelend dat de kwaliteit wat tegenviel, sorry hiervoor Je kan in dit geval altijd gebruik maken van ons retourencentrum waar je kan kiezen uit verschillende opties. Wij gebruiken deze informatie vervolgens om de kwaliteit van onze producten te kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-06-2019
20-08-2019
Levering duurde even maar verder tevreden. Mooie producten.
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je wat problemen hebt ondervonden met de levering van je bestelling! We bekijken per bezorgpartner regelmatig hoe ze presteren en proberen op deze manier het leverproces te stroomlijnen. We hopen je snel terug te zien bij JUNIQE!

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
18-06-2019
20-08-2019
ik heb alleen positieve ervaringen
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Leuk dat je bestelling zo goed is bevallen! Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons!

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
16-06-2019
20-08-2019
Uitstekende service en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
23-06-2019
20-08-2019
poster zit ingelijst met allemaal bobbels heel slordig
1.67
Matig

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen, sorry hiervoor Je kan in dit geval altijd gebruik maken van ons retourencentrum waar je kan kiezen uit verschillende opties. Wij gebruiken deze informatie vervolgens om de verpakkingen van onze producten te kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
30-06-2019
20-08-2019
everything was perfect and as expected
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
07-06-2019
20-08-2019
Alles even goed verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
07-06-2019
20-08-2019
De service is vlot verlopen en het product voldoet aan de verwachtingen.
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 22-08-2019
Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We hopen je nog eens terug te zien bij JUNIQE!

juniqe.nl

juniqe.nl werd op 05-06-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
service@juniqe.com
juniqe.nl
Winkel-exploitant
Kollwitz Internet GmbH
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153916
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marc Pohl
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juniqe.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.