Certificaat voor juniqe.nl

No. X2589AE21D189372CAF7BABBEE117401D
 

Geldig vanaf
05-06-2018
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juniqe.nl



Goed

4.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 725 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juniqe.nl al 872 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Mooie producten en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Product heel goed, levering ging stroef en duurde lang.
3.67
Goed

juniqe.nl antwoordt: 17-07-2019
Het spijt ons te horen dat het iets langer duurde dan verwacht! Bedankt voor je feedback. We zullen het meenemen in het verbeteren van onze diensten en keuze in diensten!

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
10-07-2019
Alles word goed geregeld. Op de websute word alles duidelijk aangegeven en kun je goed de juiste keuze maken. Ik het bestel en bezorgproces word alles netjes geregeld en word de klant op de hoogte gehouden en de bestelling zeer netjes en veilig verpakt. Perfecte service dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Snelle service. Helaas lijkt het product iets beschadigd/niet goed gemaakt. Maar dit is niet een mega ramp. Verder ziet hij er leuk uit
3.67
Goed

juniqe.nl antwoordt: 09-07-2019
Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen, sorry hiervoor Je kan in dit geval altijd gebruik maken van ons retourencentrum waar je kan kiezen uit verschillende opties. Wij gebruiken deze informatie vervolgens om de verpakkingen van onze producten te kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Alles verliep volgens wens, levering een dag eerder en het badlaken was nog mooier dan verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Perfecte site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Leuke producten. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
26-06-2019
snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
23-06-2019
Mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
21-06-2019
Bezorging uitstekend, keurig ingepakt en het is een prachtig canvas schilderij . Top allemaal en het volgende kunstwerk wordt zeker bij jullie besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
19-06-2019
Besteld, betaald en goed verpakt geleverd. Keurig zoals het hoort.
4.00
Goed

juniqe.nl antwoordt: 20-06-2019
Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad We hopen je nog eens terug te zien bij JUNIQE

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Alles naar tevredenheid....klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
16-06-2019
Alles was prima. Geen op- of aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
product is prima kwam alleen binnen met losse onderdelen om zelf de ophanging te regelen. er zat geen beschrijving bij ook niet op de site over hoe en wat. ik heb nooit eerder een acryl plaat bevestigd. dus moet ik nog uitzoeken. dat is wel jammer omdat er op de site wordt gereclameerd dat alle printen gemonteerd verzonden worden. een handleiding was dus wel nuttig geweest.
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 17-06-2019
Het spijt os dat dit niet duidelijker was en we zullen je feedback zeker meenemen om onze producten te verbeteren. Ondanks de ontbrekende handleiding hopen we wel dat alles in orde is en hopen je toch gauw weer bij ons te zien!

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
21-03-2019
14-06-2019
Twee notitieblokjes besteld, voor mij en voor een vriendin. De mijne kwam na 8 dagen binnen (net als junique had aangegeven). Echter die van mijn vriendin
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 17-06-2019
Het spijt ons te horen dat het iets langer duurde dan verwacht! Een vertraging kan vaak verschillende oorzaken hebben. Als je meer wilt weten, schrijf ons dan een e-mail met je bestelnummer, onze klanten-service helden staan voor je klaar!

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Alles in goede staat ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
11-06-2019
Men krijgt pas vlak voor de afrekening online te horen dat de leveringstermijn zo lang is. (waarom dit niet meteen vermelden tijdens de selectie?) De levering was ook nog later dan de aangegeven duur. Bovendien kreeg ik een e-mail met de suggestie dat ik de producten al zou moeten hebben ontvangen. Dit drie dagen voordat de producten arriveerden. Zeker niet anno 2019 waardig
1.00
Slecht

juniqe.nl antwoordt: 17-06-2019
Het spijt ons te horen dat het iets langer duurde dan verwacht! Aangezien onze producten op aanvraag worden geproduceerd en vanuit Duitsland worden verzonden kan het soms wat langer duren dan bij binnenlandse zendingen die al klaar liggen in het magazijn. We zijn je wel dankbaar voor je feedback en beloven dat we nog hard aan het werk zijn om onze producten en informatie voorziening te verbeteren!

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Handdoek 50x80cm valt klein uit
3.00
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 17-06-2019
Wat vervelend dat de maat wat tegenviel, sorry hiervoor Je kan in dit geval altijd gebruik maken van ons retourencentrum waar je kan kiezen uit verschillende opties. Wij gebruiken deze informatie vervolgens om de kwaliteit van onze producten te kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
11-06-2019
Levering duurde iets langer dan verwacht, maar bij contact hierover was de klantenservice heel goed. De posters zijn prachtig en van hoge kwaliteit.
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 17-06-2019
Het spijt ons te horen dat het iets langer duurde dan we wilde maar goed om te horen dat onze Klantenservice je daarbij kon helpen! Hopelijk zien we je gauw weer!

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
11-06-2019
Makkelijk om te bestellen. Toevallig nog leuke actie. We zijn goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. 2 heel leuke posters in lijst voor op de logeerkamer van de kleinkinderen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Goede prijs, goede kwaliteit en snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
05-06-2019
Prachtig resultaat van afbeelding op A1 canvas
Iets minder vond ik de levering via UPS, wat voor mij wat onduidelijk was ivm online tracking. Maar uiteindelijk goed afgeleverd tweede poging.
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 11-06-2019
Wat jammer dat de communicatie niet helemaal duidelijk was, sorry hiervoor! Bedankt voor je feedback, JUNIQE is altijd op zoek naar manieren om de communicatie te verbeteren.

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
prima bedrijf waar voor je geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Beelden op de website zijn mooier dan het uiteindelijke produkt
4.33
Goed

juniqe.nl antwoordt: 11-06-2019
Wat vervelend dat de kwaliteit wat tegenviel, sorry hiervoor! Je kan in dit geval altijd gebruik maken van ons retourencentrum waar je kan kiezen uit verschillende opties. Wij gebruiken deze informatie vervolgens om de kwaliteit van onze producten te kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
Echt super mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
26-11-2018
30-05-2019
Meest klantvriendelijke webshop die ik ooit ben tegengekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
30-05-2019
Vlinderposter viel tegen qua details en scherpte,waardoor de prijs ook niet in verhouding is.
3.00
Redelijk

juniqe.nl antwoordt: 11-06-2019
Wat jammer dat je bestelling wat teleurstellend was! Ik wil je adviseren om gebruik te maken van ons retourencentrum. Daar kan je aangeven dat de kwaliteit tegenviel, je krijgt dan een mooi aanbod met verschillende opties.

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
22-03-2019
28-05-2019
Uitstekende service na een foutje vanuit mijn kant, snelle levering en schilderijen in top toestand
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
26-05-2019
Overzichtelijke website met leuke producten. Snelle levering. Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
20-03-2019
23-05-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Prima, de posters waren snel binnen. Kwaliteit posters is ook niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-05-2019
Snelle levering van mooie posters. Prijs/kwaliteit prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
21-05-2019
Heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-03-2019
20-05-2019
Klantenservice is top Reageren snel en denken oplossingsgericht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
08-03-2019
20-05-2019
De levering ging eerst fout bij de transporteur. Unique pakte dit proactief en adequaat op. Zeldzaam klantvriendelijk
4.67
Uitstekend

juniqe.nl antwoordt: 11-06-2019
Het spijt ons te horen dat het iets langer duurde dan verwacht! Bedankt voor je feedback en goed om te horen dat onze Klantenservice je goed heeft kunnen helpen!

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
11-03-2019
20-05-2019
Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
20-05-2019
Snelle levering van prachtige werken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
19-03-2019
20-05-2019
Ik was zeer benieuwd naar mijn douchegordijnen men handdoek. Was zeer verrast. Op tijd afgeleverd. En ziet er mooi uit. Chapeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-03-2019
20-05-2019
Goed service
5.00
Uitstekend

juniqe.nl

juniqe.nl werd op 05-06-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
service@juniqe.com
juniqe.nl
Winkel-exploitant
Kollwitz Internet GmbH
Köpenicker Straße 126
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153916
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marc Pohl
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juniqe.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.