touwbestellen.nl- Logo - Beoordelingen

touwbestellen.nlReviews

: 919Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
touwbestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij touwbestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
touwbestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij touwbestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

342 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

919 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 okt. 2022
Eigenlijk beviel alles in het bijzonder. Wat jullie beter kunnen doen? Op de site duidelijker aangeven dat jullie in Nijkerk gevestigd zijn. Er zijn in de verre omgeving geen bedrijven die zo mooi staand want maken. Ik zocht naar een bedrijf "in de buurt" en vond via Google niets. Bij toeval koos ik voor jullie, om er pas bij het afrekenen achter te komen dat we zo'n beetje buren zijn. Het filmpje vond ik indrukwekkend en de bescheidenheid ook: ruim 300 jaar... De werkelijkheid is: bijna 400 jaar. Ik denk zeker het oudste bedrijf van Nijkerk, maar mogelijk ook van heel Gelderland (of Nederland?). Heel leuk allemaal. Ik kom graag een keer de fabriek bezichtigen als dat mag. Hou vol!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 sep. 2022
Ik kan het touw gebruiken waar ik het voor bedoeld heb. Wat ik niet wist en ook niet zichtbaar is in de product beschrijving is dat het verschrikkelijke rafelt bij afsnijden, dus niet geschikt aan boord. Door het te smelten gaat beter
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Gewoon uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Het is een eer een aan zo'n oud bedrijf iets te mogen bestellen en het is een prima stukkie touw. Wordt gebruikt voor antenne installaties !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
Ruim assortiment met duidelijke website. Snelle verzending tegen een zeer schappelijk tarief. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Telefonisch overleg over lengte en aantal werd onmiddellijk opgepakt ; dank !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Geen klachten! Gewóon geleverd, wat ik bestelde, communicatie helder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
groot assortiment, snelle service en vooral goede kwaliteit!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Prima ervaring. Klantvriendelijk en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Geweldige service en snel echt topadres
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Snel en accuraat.
Beoordeling melden