Beoordelingen voor sleepeve.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 165 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 215 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
21-05-2018
Bij de bestelling en aankoop speciaal een dag uitgekozen dat ik thuis zou zijn. Werd het twee dagen eerder bezorgd. Ik was niet thuis en werd hij bij de plaatselijke jumbo afgeleverd met als gevolg dat ik het daar kon ophalen en met 18 kilo liet te zeulen.

matras bevalt uitstekend trouwens
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
17-05-2018
Ik heb het bed gekocht.Redelijk snelle levering.Bed ziet er mooi uit,volgens mij een prima kwaliteit.Eenvoudig in je eentje in elkaar te zetten.Zeer solide,vooraf gemonteerde bevestiging punten.Na eerder matras en beddengoed gekocht te hebben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
14-05-2018
Keurig verpakte badhanddoeken
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 16-05-2018
Fijn om te lezen! :)

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
08-05-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
27-04-2018
Levering duurde iets langer dan verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
20-04-2018
Het kussen ligt fijn. Het had iets dikker gemogen, maar dat was ook wennen.
Levering duurde wat langer maar verder prima. Tot dusver echt tevreden, zeker gezien de prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
16-04-2018
Perfecte service
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
15-04-2018
Perfecte service, en een super matras.
Hadden die veel vroeger moeten kopen
Een aanrader.
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 17-04-2018
Kijk, daar doen we het voor! :)

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
15-04-2018
Prima levering, goed geholpen met keuze Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
15-04-2018
Makkelijk verpakt, snel geleverd, het slapen testen we nu
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
14-04-2018
Zoals verwacht alles uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
15-03-2018
14-04-2018
Nogal harde matras.
4.33
Goed

sleepeve.nl antwoordt: 19-04-2018
Hoi Gery. Ik heb contact met je opgenomen per email. Wij horen heel graag van je!

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
12-04-2018
Het is een mooi zwaar matras, maar helaas veel en veel te hard. Wij zijn een hard matras gewend, maar deze ligt nog steviger. Als je je hand erin drukt voelt ie goed aan, maar als je erop gaat liggen zak je er bijna niet in weg, net een plank. Vooral je schouder niet bij zijslapen. Erg jammer want ik had het matras graag gehouden, maar hij gaat toch terug...
3.33
Redelijk

sleepeve.nl antwoordt: 17-04-2018
Wat jammer om te lezen! Ik heb jou een mailtje gestuurd om te kijken of we een oplossing voor je hebben.

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
12-04-2018
Snellere levering dan verwacht, verpakking ook lekker klein
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
12-04-2018
nee
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
10-04-2018
Ik ben tevreden,ik lig lekker
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
19-03-2018
09-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
08-04-2018
Het matras is nog even wennen, verder is alles soepel en snel geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
19-03-2018
08-04-2018
Heerlijk matras. Na twee nachten slapen kon de oude echt de deur uit.
Geen schouderklachten meer.
Had ik veel eerder moeten doen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
07-04-2018
Netjes en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
07-04-2018
super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
16-03-2018
06-04-2018
Levering van het matras ging erg netjes en zelfs helemaal boven aan de deur.
Slapen op het matras is nog wel erg wennen omdat het behoorlijk hard ligt, misschien een topper erop?
Zou het verder zeker aanraden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
12-03-2018
05-04-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
09-03-2018
30-03-2018
Even wennen, maar het is een heerlijk kussen
Voelt eerst hard aan maar binnen een paar seconde heerlijk zacht. Woel niet meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
09-03-2018
29-03-2018
prima matras voor deze prijs... ik had al enkele weken enorme rugpijn, zo erg dat ik niet kon werken... heb toen de Eve matras besteld, 2 dagen later werd ze geleverd en na 2 nachten was mijn rugpijn volledig weg..... van dag 1 slaap ik héérlijk op deze matras, zou geen andere meer willen ...
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 30-03-2018
Wat onzettend fijn om te lezen! Geweldig dat een goed matras de oplossing is voor jou. Slaap lekker voor vanavond ;)

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
22-02-2018
28-03-2018
Goed stevig matras met goede ondersteuning.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
07-03-2018
27-03-2018
Ik had het product eerder verwacht,dus de wachttijd was lang.
3.67
Goed

sleepeve.nl antwoordt: 28-03-2018
Wat jammer dat je langer moest wachten. Onze excuses hiervoor. Ik hoop dat het hoeslaken goed bevalt!

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
06-03-2018
27-03-2018
Een stevig, dik en stabiel matras. Helaas voor mij te hard. Heel vriendelijk geholpen via mail en pb op Facebook
4.33
Goed

sleepeve.nl antwoordt: 28-03-2018
Jammer dat het matras niet helemaal beviel Ineke. Toch heel erg bedankt voor het fijne contact :)

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
06-03-2018
26-03-2018
Nooit gedacht dat een matras zoveel kon betekenen Wat een verschil...hoef mijn lijf niet meer in elkaar te schroeven als ik opsta...hahaha
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 28-03-2018
Wat een ontzettend leuke review! Heel fijn om te lezen dat jij jouw lichaam niet meer bij elkaar hoeft te schroeven ;) Super!

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
22-03-2018
Het matras en kussen besteld bij eve fantastische aankoop zeker geen spijt van ik heb nog nooit zo lekker geslapen
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 28-03-2018
Hey Jari. Wat fijn om te lezen! Super. Slaap lekker ;)

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
22-03-2018
Levering binnen de beloofde termijn. Wij hebben voor de topper gekozen, omdat onze matrassen nog goed zijn. De topper geeft zeker extra comfort. De topper is stevig, maar toch comfortabel.
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 28-03-2018
Hoi Linda. Wat fijn om te lezen :) Slaap lekker!

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
20-03-2018
Onlangs zowel het EVE matras als het kussen gekocht.

Het matras moest ik erg aan wennen. Nog steeds enige twijfel of ik het matras ga houden of retourneren.

Het kussen vind ik echter heerlijk liggen. Ik zou echt niet meer anders willen.

De levering was prima. Goede stevige verpakkingsmaterialen. En de doos van het matras is daarna goed te recyclen als hut voor kinderen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
20-03-2018
Datum van de levering kwam onverwacht sneller dan gepland. Het pakte echter voor mij gunstig uit. Verder slaapt EVE heerlijk Ik heb een vrij licht postuur en toch voel ik mij gedragen door het stevige doch zachte matras. Tevens neemt mijn ochtend stijfheid af naarmate ik langer op EVE slaap. Kortom, erg tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
19-03-2018
Verkeerde maat matras besteld, dit werd meteen geruild en in mindering gebracht op de betaling.
Het slaapt stukken beter dan ons oude matras. Wij zijn er super blij mee
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 20-03-2018
Wat ontzettend fijn om te lezen! Dan zijn wij ook blij :)

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
19-03-2018
top top top, zeker dat geld waard
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 20-03-2018
Super!

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
18-03-2018
ik ben nog steeds niet helemaal zeker of ik mijn matras ga houden omdat ik hem toch iets te hard vind.
4.00
Goed

sleepeve.nl antwoordt: 20-03-2018
Hoi hoi! Ik heb contact met je opgenomen via de mail. Wij horen graag van je ;)

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
18-03-2018
I had an amazing experience with eve. Every stages was positive. From the buying on internet to sleeping. And the last is the best.
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 20-03-2018
Awesome! Thank you for sharing this with us

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
17-03-2018
Prima kussen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
16-03-2018
Helaas hebben wij de verkeerde producten gekregen als besteld. Een bed i.p.v een matras
2.33
Matig

sleepeve.nl antwoordt: 20-03-2018
Hoi Alex. Heel vervelend als dit gebeurd. We komen het bed ophalen en het matras is onderweg ;)

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
16-03-2018
Alles conform afspraak.
Snelle levering en matrassen bevallen heel goed.
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl klantbeoordeling

sleepeve.nl

Contact
North Yard 2, Interchange Atrium, Stables Mkt, Chalk Farm Rd
NW1 8AH Camden
Verenigd Koninkrijk
hallo@sleepeve.nl
sleepeve.nl
Winkel-exploitant
eve Sleep PLC
North Yard 2, Interchange Atrium, Stables Mkt, Chalk Farm Rd
NW1 8AH Camden
Verenigd Koninkrijk
Handelsregister
Companies House 09261636
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Bagniewski, Lawrence Barclays
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sleepeve.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.