Beoordelingen voor sleepeve.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 160 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sleepeve.nl al 245 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
10-05-2018
14-08-2018
Wat een heerlijk matras Ik slaap goddelijk vanaf de eerste nacht. Hij is wat harder, maar wat een comfort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
19-07-2018
08-08-2018
Delivery was at ground floor with no support provided by the shipping company. Could be a nice addition to offer, at a price, delivery at floor given the weight of the mattress.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
21-07-2018
Echt een super matras
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
21-07-2018
Heel fijn om het kussen op je eigen matras gedurende een periode te kunnen testen. Mooie prijs. Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk te retourneren. Voor mij persoonlijk was het kussen jammer genoeg iets te hard.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
21-07-2018
Bij de levering kan je helaas niet zien in welk tijdvak de levering plaats vind. DPD. De Eve matras is erg hard naar mijn smaak, n.a.v. de revieuws heb ik ook de topper besteld. Nog te hard. Daarom onze oude traagschuim toppet erop gelegd. Nu ligt het perfect. Het geel is erg mooi. Afwerking kon beter zonder rafels.topper is retour matras gehouden prima als je van een hard matras houd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
18-07-2018
Duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt. Matras ligt lekker maar is nog wel even wennen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
17-07-2018
Levering is prima verlopen en de kwaliteit is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
16-07-2018
Prima levering + Top kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
14-07-2018
Superblij met ons nieuwe EVE matras
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
13-07-2018
Hier valt niet veel over te zeggen, gewoonweg een zalige matras.
Geeft goede ondersteuning op de juiste plaatsen en is niet te hard.
Klantendienst is ook heel vriendelijk en behulpzaam
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Ik hoef niet heel veel woorden te gebruiken. Het matras ligt G E W E L D I G
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
16-06-2018
06-07-2018
Alles in orde Vlotte levering, slaapt lekker.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
14-06-2018
04-07-2018
Super leuk kussen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
29-06-2018
erg goed matras. slaapt heerlijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
27-06-2018
Er ging wat mis met de levering maar werd goed opgelost via de chat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
27-06-2018
Top service en product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
26-06-2018
Alles volgens de aangegeven tijd geleverd.En het slaapt fantastish
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
26-06-2018
Zeer goede kwaliteit van onderlakens (katoen). Het onderlaken sluit strak aan over het matras.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
21-06-2018
Goede levering en ik slaap heerlijk;)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-06-2018
Ok, eerlijk is eerlijk... wij hadden een heel slecht matras dus dit is een hele verbetering en we waren er zo aan gewend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
18-06-2018
Bon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
14-06-2018
De levering is tot twee maal niet op de voorziene dag geweest en ik had speciaal vrijaf genomen.
4.00
Goed

sleepeve.nl antwoordt: 19-06-2018
Hoi Thomas, wat ontzettend vervelend dat dit gebeurd is :(. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk maken de producten het een beetje goed.

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
24-05-2018
13-06-2018
Veel lof voor dit bedrijf, vooral voor de mensen die daar werken Geweldige service, alles zo plezierig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
12-06-2018
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wel bericht gekregen dat de producten er niet waren. Kan dus niets over het product zeggen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
15-05-2018
07-06-2018
Support tijdens het bestellen werd via chat zeer kundig geleverd en toe bleek dat het matras voor mij iets te hard was kregen we ook nog een zachtere topper geleverd.
Wij zijn zeer te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
14-05-2018
04-06-2018
Levering met UPS zorgde in eerste instantie voor problemen, omdat dienstdoende vrachtwagen chauffeur, geen moeite deed om het adres te zoeken. Na tussenkomst klantendienst EVE, werd de volgende dag reeds geleverd. Dus een dikke pluim voor de klantendienst. De matras en het kussen zijn hemels. Zeer goede ondersteuning en uiterst comfortabel. We vinden ze zacht genoeg (is iets persoonlijk). Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
14-05-2018
03-06-2018
Levering sneller dan verwacht.
De topper’ ligt heerlijk.
Heb 2 matrassen van nog geen 2,5 jaar oud die an sich nog prima liggen, maar zocht wat extra comfort, en met de zomer voor de boeg ook iets wat fris en luchtig blijft.
De topper voldoet hier aan en ik slaap eindelijk in een stuk door s nachts.

Ik ben zeer tevreden over het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
28-05-2018
Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van sleepeve.nl.
Ik vond de Track & Trace optie erg handig en was wel verbaasd dat het pakket ook nogeens op tijd bezorgd was. Dank je wel
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
28-05-2018
Ik kan niet anders zeggen dan perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
27-05-2018
Eenvoudig bestellen, snelle en vlotte levering, geweldige producten (matras en kussens). Zeker aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
21-05-2018
Bij de bestelling en aankoop speciaal een dag uitgekozen dat ik thuis zou zijn. Werd het twee dagen eerder bezorgd. Ik was niet thuis en werd hij bij de plaatselijke jumbo afgeleverd met als gevolg dat ik het daar kon ophalen en met 18 kilo liet te zeulen.

matras bevalt uitstekend trouwens
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
17-05-2018
Ik heb het bed gekocht.Redelijk snelle levering.Bed ziet er mooi uit,volgens mij een prima kwaliteit.Eenvoudig in je eentje in elkaar te zetten.Zeer solide,vooraf gemonteerde bevestiging punten.Na eerder matras en beddengoed gekocht te hebben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
14-05-2018
Keurig verpakte badhanddoeken
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 16-05-2018
Fijn om te lezen :)

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
08-05-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
27-04-2018
Levering duurde iets langer dan verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
20-04-2018
Het kussen ligt fijn. Het had iets dikker gemogen, maar dat was ook wennen.
Levering duurde wat langer maar verder prima. Tot dusver echt tevreden, zeker gezien de prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
16-04-2018
Perfecte service
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
15-04-2018
Perfecte service, en een super matras.
Hadden die veel vroeger moeten kopen
Een aanrader.
5.00
Uitstekend

sleepeve.nl antwoordt: 17-04-2018
Kijk, daar doen we het voor :)

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
15-04-2018
Prima levering, goed geholpen met keuze Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
15-04-2018
Makkelijk verpakt, snel geleverd, het slapen testen we nu
4.00
Goed

sleepeve.nl klantbeoordeling

sleepeve.nl

Contact
North Yard 2, Interchange Atrium, Stables Mkt, Chalk Farm Rd
NW1 8AH Camden
Verenigd Koninkrijk
hallo@sleepeve.nl
sleepeve.nl
Winkel-exploitant
eve Sleep PLC
North Yard 2, Interchange Atrium, Stables Mkt, Chalk Farm Rd
NW1 8AH Camden
Verenigd Koninkrijk
Handelsregister
Companies House 09261636
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Bagniewski, Lawrence Barclays
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sleepeve.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.