Kaatz.nl- Logo - Beoordelingen

Kaatz.nlReviews

: 400Uitstekend

4,93

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Kaatz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Kaatz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Kaatz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Kaatz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Kaatz.nl

30 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

400 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Kaatz.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Via Ruim Interieuradvies ben ik bij Kaatz terecht gekomen. Via haar zijn we continue op de hoogte gehouden over voortgang bestelde product: vloerkleed van GAN! Prachtig kleed! Heel vriendelijk en betrokken geholpen ook al was het via via!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle reactie, snelle levering, mooi tapijt en vooraf werd meegedacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Persoonlijk contact en kwaliteit hebben wij zeer gewaardeerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Uitmuntend in communicatie. Zeer gezellige sfeer. Goede omgang met de klant. Karpet ziet er prima uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Prettige communicatie. Duidelijke afspraken. Top bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Persoonlijke service. Voelt prettig en vertrouwd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Snelle levering en goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Heel prettig bedrijf om mee te werken en levert prachtige vloerkleden! Katja van Kaatz denkt mee bij het verzenden (en ophalen) van stalen, houdt je goed op de hoogte van verwachte levertijden en heeft veel mooie kleden in haar assortiment. Absoluut een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Via mail toch een heel persoonlijk contact en advies te hebben met Kaatz. Snelle reactie en de andere dag al de stalen in huis. De stalen hoefden niet binnen 1 of 2 dagen weer retour. Online meekijken via foto’s van je interieur en goed advies uitbrengen zonder (vervelende) verkoop praatjes! Prachtige en praktische website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
De manier hoe je werd ontvangen was Goed, gezellig en vrijblijvend. Ik ben goed geadviseerd en heb meerdere stalen mee naar huis mogen nemen om zo een goed keus te kunnen maken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Alleen maar goede ervaringen. Prachtige tapijten, zeer goede service en persoonlijke benadering. Hartelijke dank Kaatz voor mijn prachtige kleed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Het contact en de mogelijkheid van eigen wens in grootte en vorm. En dan een mooi kleed krijgen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Leuk contact, goed advies en werd steeds op de hoogte gehouden van de status.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
Het meedenken en kleurbepalen. De persoonlijke benadering was heel prettig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022
Wat een sympathiek bedrijf. Uitstekende communicatie, vriendelijk. Top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
een prachtig kleed, voor een mooie prijs en volgens afspraak bezorgd!
Beoordeling melden