Kaatz.nl- Logo - Beoordelingen

Kaatz.nlReviews

: 389Uitstekend

4,96

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Kaatz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Kaatz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Kaatz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Kaatz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Kaatz.nl

28 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

389 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Kaatz.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(27)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Heel prettig bedrijf om mee te werken en levert prachtige vloerkleden! Katja van Kaatz denkt mee bij het verzenden (en ophalen) van stalen, houdt je goed op de hoogte van verwachte levertijden en heeft veel mooie kleden in haar assortiment. Absoluut een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Via mail toch een heel persoonlijk contact en advies te hebben met Kaatz. Snelle reactie en de andere dag al de stalen in huis. De stalen hoefden niet binnen 1 of 2 dagen weer retour. Online meekijken via foto’s van je interieur en goed advies uitbrengen zonder (vervelende) verkoop praatjes! Prachtige en praktische website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Snelle en persoonlijke terugkoppeling. En een prachtig resultaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Fijne en goede communicatie, service en meedenken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Persoonlijk contact en professionele ondersteuning!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Persoonlijke afhandeling van de order
Beoordeling melden
Geïmporteerd
7 dec. 2021
Na een lange zoektocht naar een geschikt vloerkleed zijn we via via bij Kaatz terecht gekomen. We zijn ware ontvangen in de showroom en hebben voldoende stalen meegekregen om te bekijken. Na lang wikken en wegen uiteindelijk een keuze gemaakt en zijn heel blij met onze keuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
De manier hoe je werd ontvangen was Goed, gezellig en vrijblijvend. Ik ben goed geadviseerd en heb meerdere stalen mee naar huis mogen nemen om zo een goed keus te kunnen maken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Alleen maar goede ervaringen. Prachtige tapijten, zeer goede service en persoonlijke benadering. Hartelijke dank Kaatz voor mijn prachtige kleed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Fijne stalen service en klantvriendelijke mensen. Zo kon ik goed kiezen en nu een gaaf kleed van Kaatz.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
De vriendelijke hulp en de mogelijkheid om veel stalen mee naar huis te mogen nemen is heel fijn!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Het contact en de mogelijkheid van eigen wens in grootte en vorm. En dan een mooi kleed krijgen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2021
Top service en helemaal blij met mijn kleed! Katja en Ivonne bedankt voor het meedenken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Leuk contact, goed advies en werd steeds op de hoogte gehouden van de status.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
Het meedenken en kleurbepalen. De persoonlijke benadering was heel prettig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Prima service en advies. Mooie grote stalen ontvangen, met wat extra tips!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022
Wat een sympathiek bedrijf. Uitstekende communicatie, vriendelijk. Top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Kaatz komt met een beter en mooier tapijt dan wij hadden uitgezocht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Prachtig kleed ontvangen, fijn en uitstekende service
Beoordeling melden