Certificaat voor indeSHOP.nl

No. X29F3E86991DFBE84744F80502EF7C082
 

Geldig vanaf
28-02-2017
Geldig tot
27-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor indeSHOP.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 153 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft indeSHOP.nl al 314 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
alles perfect, geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
top , wel apart product paste makkelijk in een enveloppe en daarbij ook in de brievenbus , toch in een doos geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Geweldige snelle levering, en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Ik had product binnen op de afgesproken datum dus heel fijn ik geef een negen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
10-09-2018
Goed product en snel geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
08-09-2018
Super tevreden,moet alleen nog even wachten of alles goed blijft zitten na een poosje de wunderkey gebruikt te hebben.

Met vriendelijke groet Ronald tot dus ver een tevreden klant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Prima snelle levering en goed emailcontact
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
Bestelde product was uitverkocht maar direct een duurdere vervanger voor dezelfde prijs geleverd en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
29-08-2018
Snelle levering en ook goed georganisseerd op-de-hoogte worden gehouden van het leverproces.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
26-08-2018
er is een week geleden besteld en nog niets geleverd
1.00
Slecht

indeSHOP.nl antwoordt: 27-08-2018
Dat spijt ons zeer, maar je adres ontbrak helaas . We hebben je hierover gemaild maar helaas geen antwoord ontvangen. Als je je adres naar ons mailt, dan sturen we je bestelling direct naar je op.

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
17-08-2018
Top-product
Ik ben erg blij met mijn cementzak, uuh, laptoptas
:-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
13-08-2018
prima product
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
01-08-2018
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen
1.00
Slecht

indeSHOP.nl antwoordt: 27-08-2018
Het spijt ons hiervoor. Je adres was helaas niet doorgekomen. Gelukkig heb je je bestelling ondertussen wel ontvangen.

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
22-07-2018
Wacht inmiddels 5 werkdagen op bestelling. Na contact met "klantenservice" belofte dat artikelen de volgende dag geleverd zal worden. Niet dus...
1.67
Matig

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
19-07-2018
Gewoon netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Service en communicatie prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
ca va
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
14-07-2018
N mooi echt leren stevige pasjes houder en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Bla
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Snelle levering. Klantenservice goed bereikbaar en erg vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
12-07-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Een uitstekende webwinkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
Snelle levering en zeer mooie producten.
Ben altijd zeer tevreden.
Ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
04-07-2018
Everything great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
03-07-2018
De bestelling was een klein pakje, zeg A5. Toch werd het geleverd in een doosje. Een brievenbus enveloppe had wel volstaan. Bovendien hoeft er niemand thuis te zijn om het aan te nemen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
01-07-2018
Product was beschadigd, IndeShop ging hier in de afhandeling zeer correct, accuraat mee om. Dank
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
28-06-2018
Zéér snelle levering, gewoon makkelijk via de brievenbus. Lag er de volgende ochtend al in. TOP

Enige klein minpuntje was dat je een mail met een trackingnummer van GLS ontvangt. Hierdoor verwacht je een pakketje. Je verwacht geen brievenbuspakketje. Dat laatste zouden ze wat duidelijker mogen vermelden dat het wel handig via de brievenbus gaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
22-06-2018
ALLES PERFECT GEGAAN
MIJN PERSOONLIJKE PUNTEN TOELICHTING IS EEN: 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
21-06-2018
Prima product en goed verpakt verzonden. Vaderdagcadeau dat vrijdag bezorgd zou worden. Helaas, een storing bij de bezorging. Keurig een mail dat de bezorging een dag later zou zijn. Jammer genoeg niks meer vernomen, en pas op maandag mijn bestelling ontvangen
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
17-06-2018
Via Google zag ik dat je de pasjeshouder kon graveren, maar ik vond het niet direct in het menu op de website.
De optie betalen via overschrijven werkte niet (ik kreeg nooit bevestigingsmail met betaalgegevens).
Maar eens ik besteld en betaald had, ging alles heel vlot. Levering zoals aangekondigd en heel mooi product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
13-06-2018
Ga zo door
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
11-06-2018
Netjes, en vlot op afgesproken tijden geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
Snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
27-05-2018
snelle levering, product is percies wat ik had verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
16-05-2018
Product 1 dag later geleverd dan aangegeven/beloofd.
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
13-05-2018
Geen update ontvangen over de verwachte levertijd en de artikelen zijn pas na 11 dagen geleverd. Er werd pas op mijn email gereageerd nadat ik telefonisch contact heb opgenomen.
2.33
Matig

indeSHOP.nl antwoordt: 22-05-2018
Onze excuses, we hebben je inderdaad niet juist geïnformeerd. De levertijd van het product was 2-5 dagen, maar door de vakantieperiode hebben we de producten pas na 8 dagen verstuurd. Normaal gesproken zouden we een update sturen, maar dat hebben we nagelaten. Sorry We hopen wel dat de producten bevallen...

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
09-05-2018
Product snel en netjes ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Na telefonisch contact te hebben gehad over een product kreeg ik duidelijke informatie en ook vervolgstappen voor specifieke vragen.
Die vragen stelde ik per e-mail en kreeg snel en volledig antwoord.
Het product zelf werd rap bezorgd en is een goede staat.
Veel lof voor het bedrijf voor mijn 1e keer bestellen.
Het bedrijf krijgt een 9.5 qua cijfer.
5.00
Uitstekend

indeSHOP.nl klantbeoordeling

indeSHOP.nl

Bijzondere accessoires vind je bij indeSHOP!

indeSHOP.nl werd op 28-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

indeSHOP is de leukste online winkel gespecialiseerd in bijzondere accessoires voor jezelf of als cadeau, voor hem of haar. Bij indeSHOP vind je een bijzonder aanbod accessoires rondom tassen, horloges, creditcardhouders, portemonnees, headwear en nog veel meer. Bij indeSHOP vind je altijd wel iets bijzonders. Kwaliteit staat voorop. indeSHOP is officieel reseller van alleen originele merken met 1 tot 5 jaar garantie!

Contact
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
service@indeshop.nl
indeSHOP.nl
Winkel-exploitant
ROImedia E-Commerce B.V.
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met indeSHOP.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.