Certificaat voor indeSHOP.nl

No. X29F3E86991DFBE84744F80502EF7C082
 

Geldig vanaf
28-02-2017
Geldig tot
27-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor indeSHOP.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 131 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 162 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
23-04-2018
Helemaal prima nette bezorger mijn dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
13-04-2018
Excellent and fast delivery, quality of the product is really high and satisfying.
Will order a next time for sure.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
10-04-2018
Snelle levering en goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
08-04-2018
Wat moet ik zeggen van deze gevaarlijk leuke webshop. Ik blijf kopen en zij leveren iedere keer de gewenste artikelen zoals ik gewend ben: conform afspraak. Vooral het assortiment is zeer de moeite waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
07-04-2018
Probleemloos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
07-04-2018
Alles liep netjes en snel dank je
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
05-04-2018
goed snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
05-04-2018
Netjes geleverd product is prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
03-04-2018
Easy order process, very fast delivery as usual.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
31-03-2018
prima, alles volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
31-03-2018
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
30-03-2018
Snel geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
15-03-2018
Alles prima en snel ontvangen en het product was als verwacht en aangegeven op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2018
Besteldatum
04-03-2018
11-03-2018
Levering op tijd, eerste indruk is dat het een goed product is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
10-03-2018
Ik heb deze winkel per ongeluk gevonden, ik heb al 2 keer besteld. Ze hebben zo'n uniek assortiment, voor een zeer fijne prijs. De verzending is snel, de klantenservice zeer vriendelijk. Die heb ik ook maar even getest om een correcte en volledige beoordeling te kunnen geven. Deze winkel is een absolute aanrader, zeker als men een kado(otje) voor een man zoekt. Ik kom zeker vaker terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
10-03-2018
Goede kwaliteit en volgens de site "de volgende werkdag bezorgd". Ik bestelde op vrijdag en verwachte op maandag te ontvangen maar kreeg het al de volgende dag, zaterdag, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
06-03-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
06-03-2018
Goed duidelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
26-02-2018
06-03-2018
kadnflaflafja'pfj
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
05-03-2018
Alles verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2018
Besteldatum
18-02-2018
04-03-2018
Contenta con la compra. Producto original tal como lo esperábamos. Se4vicio atención al cliente de 10. Volvería a comprar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
25-02-2018
Ronduit knullig.
Tas besteld, geleverd (duurde best lang), verkeerde kleur. Geen probleem stuur de verkeerde terug en wij sturen de goede kleur op. Weer wat later; o nee we hebben de gewenste kleur toch niet. Dus stuur maar de verkeerde op en dan krijg je je geld teruggestort.
Er zijn vele webwinkels met motorgear, deze sla ik in de toekomst over...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
24-02-2018
Goede snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
21-02-2018
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
19-02-2018
Ondanks een klein oponthoud werd de bestelling 2 dagen later netjes afgeleverd. Prima service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
Topper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
15-02-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Zeer tevreden met de geleverde Mighty Wallets en bovendien zeer snel geleverd. Kwart voor tien in de avond besteld en de volgende dag keurig door GLS afgeleverd. Helemaal top dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
07-02-2018
Alles was dik in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
06-02-2018
Prima service. Doen wat ze zeggen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
04-02-2018
Super snelle levering Blij mee Gewenste artikel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
19-01-2018
02-02-2018
Super Bedankt ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
01-02-2018
Super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
20-01-2018
28-01-2018
product moet zich eerst waar maken het schuiven van de pasjes gaat niet soepel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
27-01-2018
Snelle levering, goeie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
25-01-2018
Alles in orde, geen enkele opmerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
24-01-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
24-01-2018
Nadat de bestelling (17 jan) was gedaan en doordat mijn adres niet goed was doorgekomen is mijn bestelling, terwijl ik mijn adres 's avonds laat (18 jan) pas had doorgestuurd, is het toch de volgende dag bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
23-01-2018
Snel zonder poeha
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
22-01-2018
net zoals de vorige keren, goed product, en snelle levering
5.00
Uitstekend

indeSHOP.nl klantbeoordeling

indeSHOP.nl

Bijzondere accessoires vind je bij indeSHOP!

indeSHOP.nl werd op 28-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

indeSHOP is de leukste online winkel gespecialiseerd in bijzondere accessoires voor jezelf of als cadeau, voor hem of haar. Bij indeSHOP vind je een bijzonder aanbod accessoires rondom tassen, horloges, creditcardhouders, portemonnees, headwear en nog veel meer. Bij indeSHOP vind je altijd wel iets bijzonders. Kwaliteit staat voorop. indeSHOP is officieel reseller van alleen originele merken met 1 tot 5 jaar garantie!

Contact
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
service@indeshop.nl
indeSHOP.nl
Winkel-exploitant
ROImedia E-Commerce B.V.
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met indeSHOP.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.