Certificaat voor indeSHOP.nl

No. X29F3E86991DFBE84744F80502EF7C082
 

Geldig vanaf
28-02-2017
Geldig tot
27-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor indeSHOP.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 104 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft indeSHOP.nl al 362 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
24-02-2019
levering is snel en conform voorspelling
product is prima verpakt en precies wat ik besteld had.
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Prima, zoals het hoort
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Snelle levering, mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Heel snel en goed geregeld een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Het kon niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
De levering kwam niet de dag erna, ik kreeg de melding dat er iets mis was met de adressortering. Dus ik weet niet of het misschien bij DHL is misgegaan. Van de
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Dank
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
26-01-2019
Uitstekend. Snelle levering & product zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
25-01-2019
Uitstekend en dito service / snelheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
Een fijne shop met ruim aan keuze
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
Snel, snel en nog eens snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Goed passende dop.
Niet te duur.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
12-01-2019
Goede produkten snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
tralalalala
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
06-01-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
04-01-2019
Ik vind het product heel goed ,en de prijs is voor ook minder bedeelde goed te betalen .dus dik tevreden over het product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
28-12-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
22-12-2018
Ik ben gewoon tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
18-12-2018
Snel en goed geleverd, geen problemen en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
17-12-2018
De levering was supersnel. De volgende dag hadden we de levering al in huis. Of het product goed is weet ik nog niet. Deze moet ik nog testen.
Verder hebben wij het verkeerde product retour gestuurd en wachten nog op de creditering. Mocht dat nu voorspoedig gaan, dan ook een 5 voor de service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Het zelfde product 4euro duurder dan 3 jaar geleden
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
09-12-2018
Een supersnelle levering , keurig verpakt; geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Snelle levering. Prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
07-12-2018
prima zo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
04-12-2018
Snelle levering, keurig verpakt. Kan geen verbeterpunten bedenken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Levering bleef hangen bij dhl waardoor t niet op de beloofde tijd bezorgd werd....uiteindelijk woensdag ipv maandag...
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Topwebshop Bijzondere producten, goede service, snelle levering Ik kom hier zeker terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Snel, accuraat en .....leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
28-11-2018
snelle levering, overzichtelijke webshop, goede prijs/kwaliteitsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
25-11-2018
Ik had meer van het product verwacht wat ik heb gekocht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
19-11-2018
Trioka sleutehanger besteld en de volgende dag bezorgd.
Aan de behoorlijk duure kant maar wel de moeite waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
18-11-2018
Handige pashouder
Ben zeer tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
17-11-2018
okok
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Snel acuraat en vriendlijk
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
De verpakking was wel wat groot.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Was door mijzelf verkeerd besteld
retour aanvraag was zo geregeld
zeer snelle afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
02-11-2018
Amazing shipping and best customer support ..got the product on time :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
fijn dat de verzendkosten zijn inbegrepen, dit maakt 't bestellen zeer duidelijk.
5.00
Uitstekend

indeSHOP.nl klantbeoordeling

indeSHOP.nl

Bijzondere accessoires vind je bij indeSHOP!

indeSHOP.nl werd op 28-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

indeSHOP is de leukste online winkel gespecialiseerd in bijzondere accessoires voor jezelf of als cadeau, voor hem of haar. Bij indeSHOP vind je een bijzonder aanbod accessoires rondom tassen, horloges, creditcardhouders, portemonnees, headwear en nog veel meer. Bij indeSHOP vind je altijd wel iets bijzonders. Kwaliteit staat voorop. indeSHOP is officieel reseller van alleen originele merken met 1 tot 5 jaar garantie!

Contact
De Giesel 5
6081 PG Haelen
Nederland
service@indeshop.nl
indeSHOP.nl
Winkel-exploitant
ROImedia E-Commerce B.V.
De Giesel 5
6081 PG Haelen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met indeSHOP.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.