Certificaat voor indeSHOP.nl

No. X29F3E86991DFBE84744F80502EF7C082
 

Geldig vanaf
28-02-2017
Geldig tot
27-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor indeSHOP.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 147 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft indeSHOP.nl al 327 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Snel acuraat en vriendlijk
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
De verpakking was wel wat groot.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Was door mijzelf verkeerd besteld
retour aanvraag was zo geregeld
zeer snelle afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
02-11-2018
Amazing shipping and best customer support ..got the product on time :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
fijn dat de verzendkosten zijn inbegrepen, dit maakt 't bestellen zeer duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
27-10-2018
Goede service, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
26-10-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
17-10-2018
Paspoorthoesjes besteld en volgende dag al in huis. Supersnel en precies gekregen wat we besteld hadden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
06-10-2018
geen toelichting
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
05-10-2018
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
30-09-2018
de Overboard Waterdichte Large Phone Case is in goede orde ontvangen. Ik heb hem, al diverse keren gebruikt en ook na diverse vallen tijdens het sporten in het water blijft de telefoon mooi droog.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
28-09-2018
Ik moest er even achteraan omdat het even duurde voordat ik een verzendbevestiging kreeg. Ook is de portomonnee erg strak als het gaat om de pas houders.. Ik ben wel fan van het mileu vriendelijke materiaal en toen ik mailde kreeg ik snel reactie.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
28-09-2018
Goede eerste ervaring Dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
alles perfect, geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
top , wel apart product paste makkelijk in een enveloppe en daarbij ook in de brievenbus , toch in een doos geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Geweldige snelle levering, en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Ik had product binnen op de afgesproken datum dus heel fijn ik geef een negen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
10-09-2018
Goed product en snel geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
08-09-2018
Super tevreden,moet alleen nog even wachten of alles goed blijft zitten na een poosje de wunderkey gebruikt te hebben.

Met vriendelijke groet Ronald tot dus ver een tevreden klant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Prima snelle levering en goed emailcontact
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
Bestelde product was uitverkocht maar direct een duurdere vervanger voor dezelfde prijs geleverd en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
29-08-2018
Snelle levering en ook goed georganisseerd op-de-hoogte worden gehouden van het leverproces.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
26-08-2018
er is een week geleden besteld en nog niets geleverd
1.00
Slecht

indeSHOP.nl antwoordt: 27-08-2018
Dat spijt ons zeer, maar je adres ontbrak helaas . We hebben je hierover gemaild maar helaas geen antwoord ontvangen. Als je je adres naar ons mailt, dan sturen we je bestelling direct naar je op.

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
17-08-2018
Top-product
Ik ben erg blij met mijn cementzak, uuh, laptoptas
:-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
13-08-2018
prima product
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
01-08-2018
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen
1.00
Slecht

indeSHOP.nl antwoordt: 27-08-2018
Het spijt ons hiervoor. Je adres was helaas niet doorgekomen. Gelukkig heb je je bestelling ondertussen wel ontvangen.

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
22-07-2018
Wacht inmiddels 5 werkdagen op bestelling. Na contact met "klantenservice" belofte dat artikelen de volgende dag geleverd zal worden. Niet dus...
1.67
Matig

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
19-07-2018
Gewoon netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Service en communicatie prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
ca va
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
14-07-2018
N mooi echt leren stevige pasjes houder en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Bla
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Snelle levering. Klantenservice goed bereikbaar en erg vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
12-07-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Een uitstekende webwinkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
Snelle levering en zeer mooie producten.
Ben altijd zeer tevreden.
Ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
04-07-2018
Everything great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
03-07-2018
De bestelling was een klein pakje, zeg A5. Toch werd het geleverd in een doosje. Een brievenbus enveloppe had wel volstaan. Bovendien hoeft er niemand thuis te zijn om het aan te nemen.
3.67
Goed

indeSHOP.nl klantbeoordeling

indeSHOP.nl

Bijzondere accessoires vind je bij indeSHOP!

indeSHOP.nl werd op 28-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

indeSHOP is de leukste online winkel gespecialiseerd in bijzondere accessoires voor jezelf of als cadeau, voor hem of haar. Bij indeSHOP vind je een bijzonder aanbod accessoires rondom tassen, horloges, creditcardhouders, portemonnees, headwear en nog veel meer. Bij indeSHOP vind je altijd wel iets bijzonders. Kwaliteit staat voorop. indeSHOP is officieel reseller van alleen originele merken met 1 tot 5 jaar garantie!

Contact
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
service@indeshop.nl
indeSHOP.nl
Winkel-exploitant
ROImedia E-Commerce B.V.
Industrieweg 5
2651BC Berkel en Rodenrijs
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met indeSHOP.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.