Beoordelingen voor nieuwesigaret.nl



Uitstekend

4.88/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 150 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nieuwesigaret.nl al 275 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
14-03-2019
Snel geleverd. Keurig verpakt. Bestelling zoals omschreven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Snelle levering en netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Ongelooflijk op 3 dagen had ik mijn producten. BEDANKT Grts.Eddy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
04-03-2019
Snel ontvangen en in prima staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
super snelle en nette levering. goed advies als je vragen hebt en snel antwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Prima shop, snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
22-02-2019
service ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
21-02-2019
Goede producten. Tevreden van prijs/kwaliteit. Snelle verzending.
Zeer goede klantenservice, gemakkelijk te bereiken per mail of telefoon.
Zeker een aanrader voor de DIY.
Nog nooit geen echte problemen met de nieuwesigaret.nl ondervonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Heerlijke smaken en supersnel geleverd. Chapeau
Alleen jammer dat ik geen reactie krijg op m’n mail.
4.67
Uitstekend

nieuwesigaret.nl antwoordt: 08-02-2019
Goedendag, Ik kan gen mail van u terug vinden, graag hoor ik waar het om gaat, dank u.

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
05-02-2019
Levering is niet binnen 1 dag, voor de rest goede produkten voor een redelijke prijs.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Ondanks een telefonisch gemaakte afspraak, is de verkoper dit toch vergeten bij te voegen. Verder kan ik uit het verleden melden dat dit een uitstekende site en verkooppunt is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Gewoon niets op aan te merken; snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
30-01-2019
Na wat lichte verwarring en zoeken op de website een mailtje gestuurd met mijn vraag.
daarna, in een hele snelle reactie, wat uitleg gehad.
Toen kon ik precies vinden wat ik zocht en heb het besteld.
Daarna volgde een zeer snelle levering.
Ik ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop en over de producten.
Hier ga ik zeker vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Super goeie en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Producten zijn van goede kwaliteit en levering is snel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Alles perfect verpakt ontvangen en supersnelle levering , zoals altijd ... perfect team ... grts Tony uit Belgie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
27-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
24-01-2019
perfect en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
22-01-2019
Flesjes met markering van ML erop zou handiger zijn . Vullen met spuitje is heel onhandig
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Snel in huis. Bij vragen over bestelling snel antwoord via de mail.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Ja wat zal ik zeggen, snelle levering van de producten die ik besteld had
Kort gezegd, wat ik besteld heb is goed en snel bezorgd.
Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
08-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
04-01-2019
Altijd goed en (indien nodig) goed advies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
ik heb de producten die ik bestelde in goede orde en snel ontvangen zelfs rond de kerstdagen de producten voldoen voor 100 aan mijn verwachting.
hartelijk dank nieuwesigaret.nl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
29-12-2018
Zoals altijd betrouwbaar, goede service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Ik kon niet het aroma voor zware shag vinden met een advies verdunning van 1 a 2 wat ik in het verleden, bij een andere webshop had. Ik bestel hier dus alleen de nicotine en dat gaat prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
23-12-2018
Alles heel goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
17-12-2018
Super snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
gewoon bestellen bij nieuwe sigaret
al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Goed ingepakt en heel snel in huis gehad. Ik word zeker een vaste klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Super tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
08-12-2018
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
06-12-2018
Na anderhalve week geen reactie van DHL en na wat heen en weer gemaild te hebben met Nieuwesigaret komt de eigenaar Dhr, Papen mijn bestelling hoogst persoonlijk thuis brengen, als dat geen service is dan weet ik het niet meer. De ene ster voor levering is bedoeld voor DHL en niet voor Nieuwesigaret. Voor de SERVICE die ik genoten heb zijn 5 sterren aan de magere kant.Dank je wel.
MJ.Kkalkhoven
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Smaak viel tegen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Goed nog aan het experimenteren met de liquid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Super online winkel. Goede service en snelle reactie op al je vragen. Super aanbevolen, vraag en u zult ontvangen :o) Paul Smit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
05-12-2018
Een 9 voor Theo-jan
4.67
Uitstekend

nieuwesigaret.nl

Contact
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
info@nieuwesigaret.nl
nieuwesigaret.nl
Winkel-exploitant
truffle
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nieuwesigaret.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.