Beoordelingen voor nieuwesigaret.nl



Uitstekend

4.89/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 51 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nieuwesigaret.nl al 175 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snel ontvangen en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
Goed gelijk altijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
14-07-2018
gewoon perfect en een zeer betrouwbare winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Correct en snel, niet de duurste, kortom bestel hier nog meer.
Doe zo verder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
11-07-2018
Heb al verscheidene keren bij jullie besteld en nog steeds een juiste afhandeling van het gene wat ik had besteld correct,snel en goed.
Heb totaal geen opmerkingen wat er nog beter zou kunnen .
Gr Will Boelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
11-07-2018
super snel en exact wat ik wou werkt perfect :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
10-07-2018
Wat kan ik zeggen ?
Correct en snel, en nog van dat.
Zeker aan te raden :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
Goed advies ontvangen. Producten worden snel geleverd tegen een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
02-07-2018
Netjes afgehandeld, goed gecommuniceerd, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
01-07-2018
Zoals altijd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
01-07-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
30-06-2018
Levering goed, product zoals verwacht, jammer voor de zelfmakers dat nicotine niet meer aan hun verkocht wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
28-06-2018
De levering was helaas niet de volgende dag verder heel netjes geholpen en ook redelijk snel reactie terug gehad op mijn vragen. Dus ik was zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
27-06-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
26-06-2018
Snelle levering, grote keuze en super service. Kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
25-06-2018
Gewoon erg sterk in uitleg..kwaliteit en zeer snelle levering...dat us echt klanten vasthouden..top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
25-06-2018
Zoals beloofd geleverd. Alles in orde. Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Goede informatie ontvangen en uitleg . Nog even uitproberen om de juiste smaak te krijgen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
krijg wat ik bestel en meestal 2 dagen later in huis .
prima
zo damp ik lekker en goedkoop ik verbruik wel 10 tot 15 ml per dag in al me mods and drippers :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
18-06-2018
Snelle correcte levering. Service is uitmuntend Had wat vergeten door te geven tijdens order en met een berichtje is mijn bestelling zonder extra kosten aangepast en opgestuurd. Ik ga niet meer weg bij N.S.nl dus zeker een aanrader voor een ieder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Snelle levering en alles van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
15-06-2018
Niks aan af te keuren , prima producten , levering en service . Een aanrader .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
14-06-2018
Verzonden is prima service prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
14-06-2018
Alles is van top kwaliteit
Vriendelijke mens met kennis van zaken.
Ik heb van hem ook een gratis flesje NET (naturally extracted tobacco) gekregen. De aroma's & e-liquids die hij aanbied zijn zeer goed van smaak. Ook website is heel duidelijk. Bij de NET's staat een mooie uitleg met elke smaak kort beschreven. Perfect Ik zweer trouw bij deze winkel :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
13-06-2018
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
10-06-2018
Op aanraden van vrienden hier terecht gekomen,eerst gemaild dag nadien direct reactie gekregen en besteld wat ik nodig had,bestelling op 2 of 3 dagen in huis en was stevig en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
Niks negatiefs over te zeggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
04-06-2018
Snelle levering, goed product, en goede (geautomatiseerde) informatie via e-mail.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
02-06-2018
Dikke prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
31-05-2018
Liquid werd wat laat verstuurd zonder nadere toelichting.
Op mail werd 1x gereageerd en verder niet.
Was geen groot probleem maar had iets klantvriendelijker gekund.
Toch zal ik zondermeer weer bestellen bij Nieuwesigaret.nl
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
30-05-2018
Bij mijn bestelling was iets misgegaan, dit werd echter zeer snel opgelost. Uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
29-05-2018
Snel en goed. 8.5
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
goed contact, alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
23-05-2018
Produkten netjes en snel ontvangen, ik kom hier zeker weer terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
22-05-2018
Top, volgende dag in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
21-05-2018
Goede kwaliteit. Groot assortiment en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
17-05-2018
Innovatief, uitgebreide keus, goede kwaliteit, eerlijke prijs en snelle levering. Website zelf mag iets gebruiksvriendelijker.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
14-05-2018
Top bediening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
14-05-2018
Goede service snelle afhandeling ben zeer te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
10-05-2018
Super goedkoop en snel
5.00
Uitstekend

nieuwesigaret.nl

Contact
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
info@nieuwesigaret.nl
nieuwesigaret.nl
Winkel-exploitant
truffle
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nieuwesigaret.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.