Beoordelingen voor nieuwesigaret.nl



Uitstekend

4.87/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 159 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nieuwesigaret.nl al 298 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Alles perfect verpakt ontvangen en supersnelle levering , zoals altijd ... perfect team ... grts Tony uit Belgie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
27-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
24-01-2019
perfect en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
22-01-2019
Flesjes met markering van ML erop zou handiger zijn . Vullen met spuitje is heel onhandig
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Snel in huis. Bij vragen over bestelling snel antwoord via de mail.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Ja wat zal ik zeggen, snelle levering van de producten die ik besteld had
Kort gezegd, wat ik besteld heb is goed en snel bezorgd.
Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
08-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
04-01-2019
Altijd goed en (indien nodig) goed advies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
ik heb de producten die ik bestelde in goede orde en snel ontvangen zelfs rond de kerstdagen de producten voldoen voor 100 aan mijn verwachting.
hartelijk dank nieuwesigaret.nl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
29-12-2018
Zoals altijd betrouwbaar, goede service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Ik kon niet het aroma voor zware shag vinden met een advies verdunning van 1 a 2 wat ik in het verleden, bij een andere webshop had. Ik bestel hier dus alleen de nicotine en dat gaat prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
23-12-2018
Alles heel goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
17-12-2018
Super snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
gewoon bestellen bij nieuwe sigaret
al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Goed ingepakt en heel snel in huis gehad. Ik word zeker een vaste klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Super tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
08-12-2018
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
06-12-2018
Na anderhalve week geen reactie van DHL en na wat heen en weer gemaild te hebben met Nieuwesigaret komt de eigenaar Dhr, Papen mijn bestelling hoogst persoonlijk thuis brengen, als dat geen service is dan weet ik het niet meer. De ene ster voor levering is bedoeld voor DHL en niet voor Nieuwesigaret. Voor de SERVICE die ik genoten heb zijn 5 sterren aan de magere kant.Dank je wel.
MJ.Kkalkhoven
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Smaak viel tegen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Goed nog aan het experimenteren met de liquid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Super online winkel. Goede service en snelle reactie op al je vragen. Super aanbevolen, vraag en u zult ontvangen :o) Paul Smit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
05-12-2018
Een 9 voor Theo-jan
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
04-12-2018
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
03-12-2018
Heeft alles wat ik nodig heb
Goede service
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Bij vragen steeds snelle reactie, dus dat is prima. Ik moet mijn product nog uitproberen maar heb er wel vertrouwen in.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Alles op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Smaak niet naar wat ik er van verwcht
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
29-11-2018
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
21-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
21-11-2018
Super snelle levering,alles correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
21-11-2018
Goede webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
18-11-2018
goede kwaliteit van producten. Snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
17-11-2018
Ik voel me goed bij bij de klanten service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
16-11-2018
Al jaren snelle en goede levering, nog nooit problemen gehad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Zeer goede shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Zeer goede service, en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
As usual perfect service, fast delivery 10 out of 10
5.00
Uitstekend

nieuwesigaret.nl

Contact
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
info@nieuwesigaret.nl
nieuwesigaret.nl
Winkel-exploitant
truffle
Hertog Hendriklaan 7a
3743DL Baarn
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nieuwesigaret.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.