White Cloudz- Logo - Beoordelingen

White CloudzReviews

: 63Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
White Cloudz is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij White Cloudz kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
White Cloudz is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij White Cloudz kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor White Cloudz

11 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

63 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor White Cloudz

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 feb. 2022
Ich suchte seit langem Ersatz für unsere 260x220cm Bettdecke und habe mit der Aspen, Frühjahr/Herbstdecke einen perfekten Nachfolger gefunden. Die reine Daunendecke ist wirklich federleicht und kuschelig warm. Ein Traum!! Ich habe sofort noch eine kleinere für's Gästezimmer bestellt. Beide Lieferungen erfolgten innerhalb weniger Tage und den von mir vergessenen Rabatt habe ich nachträglich gutgeschrieben bekommen. Toller Kundenservice finde ich.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Ich liebe die Luftigkeit und Leichtigkeit von Daunen, zugleich natürlich ihre Wärme. Mit der Frühling-/Herbstdecke Aspen habe ich für uns den perfekten Begleiter für's ganze Jahr gefunden. Innerhalb weniger Tage war die Decke bei uns und zugleich auch ein Gutschein für die nächste Bestellung. Inzwischen haben wir drei Daunendecken von White Cloudz und sind rundum zufrieden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mrt. 2022
Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität, nach langer Suche fündig geworden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Die Ware ist top... Nur DHL hat mit mir richtige Katze Maus gespielt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Schnelle Lieferung und wunderbar leicht ! Sehr gute Qualität!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Beoordeling melden