blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.comReviews

: 750Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blokzeep.com

322 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

750 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 apr. 2022
Blokzeep heeft voor mij twee zijden: de zakelijke en de persoonlijke. Beide voor mij super positief! Zelf gebruik ik inmiddels de shampoo, conditioner, make-up remover en het bodyblok. Super tevreden! Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Waar ik even bang was voor 'ik zal morgen wel met stro-haar wakker eorden' is dit absoluut niet het geval geweest. Mijn haar is vanaf dag 1 een stuk blijer, mijn badkamer is minder ontploft én het is beter voor het milieu! Win-win! Ik ben trots een Blokzeep-verkooppunt te mogen zijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Ik heb de make-up remover bar gekocht en wil heel graag van dit product houden, maar moet helaas toch tot de conclusie komen dat hij niet doet wat hij belooft. De bar ruikt erg lekker en het is inderdaad fijn dat hij niet prikt in de ogen, maar waterproof mascara verwijderen is echt een drama! Boenen tot mijn huid schraal is (ik gebruik een herbruikbaar katoenen schijfje), en de volgende ochtend alsnog zwarte kringen onder mijn ogen, en een huid die nog steeds pijnlijk is van het boenen. Een grote teleurstelling.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022 
Prima artikelen. Grote verscheidenheid. En alles zonder plastic. De blokkeer en shampoobar voldoen uitstekend!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Snelle verzending. Product (oog make up remover bar) nog niet getest, gaat mee op vakantie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Snelle levering, fijne producten (shampooblok, conditionerblok, bodyblok en deodorantcreme)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Heel blij met de producten. Ik heb meteen meerdere dingen gekocht om te proberen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022 
Heerlijke producten, niks chemisch aan. Vooral de deo werkt perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Heerlijke producten, ruiken super lekker en goed bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Vlotte levering en bezorging van het bestelde product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Doet wat het beloofd, zacht voor je huid en haar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Fijne producten en vlotte service/ levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
Goed en snel bezorgd, goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Heerlijke geur en fijn schuim.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Heerlijke shampoo en zeep
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Heerlijke shampoo en deo
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Heerlijke verzorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Beoordeling melden