blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.comReviews

: 705Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blokzeep.com

337 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

705 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 apr. 2022
Blokzeep heeft voor mij twee zijden: de zakelijke en de persoonlijke. Beide voor mij super positief! Zelf gebruik ik inmiddels de shampoo, conditioner, make-up remover en het bodyblok. Super tevreden! Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Waar ik even bang was voor 'ik zal morgen wel met stro-haar wakker eorden' is dit absoluut niet het geval geweest. Mijn haar is vanaf dag 1 een stuk blijer, mijn badkamer is minder ontploft én het is beter voor het milieu! Win-win! Ik ben trots een Blokzeep-verkooppunt te mogen zijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Ik heb de make-up remover bar gekocht en wil heel graag van dit product houden, maar moet helaas toch tot de conclusie komen dat hij niet doet wat hij belooft. De bar ruikt erg lekker en het is inderdaad fijn dat hij niet prikt in de ogen, maar waterproof mascara verwijderen is echt een drama! Boenen tot mijn huid schraal is (ik gebruik een herbruikbaar katoenen schijfje), en de volgende ochtend alsnog zwarte kringen onder mijn ogen, en een huid die nog steeds pijnlijk is van het boenen. Een grote teleurstelling.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De bestelling werd snel bezorgd en de shampoobar is fijn in gebruik.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Ik gebruik de body zeep en de shampoo zeep. Het ruikt lekker, voelt lekker en mijn haar wordt er voller door.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Suggereer niet dat de bestelling de volgende dag bezorgd wordt als je weet dat de fietskoerier er langer over doet. Fietskoerier is een prima ding en accepteer gewoon dat het wat langer duurt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Ik gebruik mn de zeep en shampoo. Vooral de laatste bevalt mij heel goed. Schuimt lekker en ruikt goed. Je doet echt een lange tijd met het blok.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Je hoeft echt maar een beetje te gebruiken en meert goed uit. Vervolgens heb je de hele dag geen last meer van een onaangename geur onder je oksels!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Ben erg blij met de shampoo en duurzame verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Heerlijke zachte zeep , top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Goede producten. Met dit keer een leuke actie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
heerlijke zeep
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Fijne deo moet nog wel even wennen aan de vette vingers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
de shampoo is erg fijn! Lekker veel schuim, top! En de gewone zeep is ook erg fijn! en opbrengst van blauw gele zeep gaat volledig naar Oekraine en wordt bezorgt met fietskoerier. Goed Bezig!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Haar voelt super aan, blijft meerdere dagen goed zitten helemaal top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Schuimt maar matig, lang proberen om wat zeep te krijgen, brokkelt snel. Geur snel weg. Ik koop het niet meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Ik vind de shampoo en het zeep heerlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Goede en snelle levering. Fijn dat het in de brievenbus past.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Prachtige en fijne zeep, mijn hele badkamer ruikt ernaar
Beoordeling melden