blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.comReviews

: 752Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blokzeep.com

317 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

752 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 apr. 2022
Blokzeep heeft voor mij twee zijden: de zakelijke en de persoonlijke. Beide voor mij super positief! Zelf gebruik ik inmiddels de shampoo, conditioner, make-up remover en het bodyblok. Super tevreden! Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Waar ik even bang was voor 'ik zal morgen wel met stro-haar wakker eorden' is dit absoluut niet het geval geweest. Mijn haar is vanaf dag 1 een stuk blijer, mijn badkamer is minder ontploft én het is beter voor het milieu! Win-win! Ik ben trots een Blokzeep-verkooppunt te mogen zijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Ik heb de make-up remover bar gekocht en wil heel graag van dit product houden, maar moet helaas toch tot de conclusie komen dat hij niet doet wat hij belooft. De bar ruikt erg lekker en het is inderdaad fijn dat hij niet prikt in de ogen, maar waterproof mascara verwijderen is echt een drama! Boenen tot mijn huid schraal is (ik gebruik een herbruikbaar katoenen schijfje), en de volgende ochtend alsnog zwarte kringen onder mijn ogen, en een huid die nog steeds pijnlijk is van het boenen. Een grote teleurstelling.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Haar voelt super aan, blijft meerdere dagen goed zitten helemaal top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Schuimt maar matig, lang proberen om wat zeep te krijgen, brokkelt snel. Geur snel weg. Ik koop het niet meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Ik vind de shampoo en het zeep heerlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Goede en snelle levering. Fijn dat het in de brievenbus past.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Prachtige en fijne zeep, mijn hele badkamer ruikt ernaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Nooit geen problemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Mooie producten, op tijd geleverd, helderen communicatie over de verzending, netjes verpakt. Niets op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Fijne zeepjes en goede en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Er is ook een uitgave punt in Rotterdam daar hadden jullie gebruik van kunnen maken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
De levering was prima maar de 2-1 shampoo + conditioner voldoet niet aan de verwachtingen. Het haar zit na het wassen helemaal in de klot, wat niet zou mogen doordat het shampoo + conditioner is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Snelle levering. Goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Plaatje kompleet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden