blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.comReviews

: 748Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blokzeep.com

321 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

748 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 apr. 2022
Blokzeep heeft voor mij twee zijden: de zakelijke en de persoonlijke. Beide voor mij super positief! Zelf gebruik ik inmiddels de shampoo, conditioner, make-up remover en het bodyblok. Super tevreden! Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Waar ik even bang was voor 'ik zal morgen wel met stro-haar wakker eorden' is dit absoluut niet het geval geweest. Mijn haar is vanaf dag 1 een stuk blijer, mijn badkamer is minder ontploft én het is beter voor het milieu! Win-win! Ik ben trots een Blokzeep-verkooppunt te mogen zijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Ik heb de make-up remover bar gekocht en wil heel graag van dit product houden, maar moet helaas toch tot de conclusie komen dat hij niet doet wat hij belooft. De bar ruikt erg lekker en het is inderdaad fijn dat hij niet prikt in de ogen, maar waterproof mascara verwijderen is echt een drama! Boenen tot mijn huid schraal is (ik gebruik een herbruikbaar katoenen schijfje), en de volgende ochtend alsnog zwarte kringen onder mijn ogen, en een huid die nog steeds pijnlijk is van het boenen. Een grote teleurstelling.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(47)
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
Ik kwam met Blokzeep in aanraking omdat ik hoorde dat zij ook make-remover in zeepvorm hebben. Dat wilde ik wel eens proberen en inderdaad, het werkt heel erg goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Heel fijne bodyzeep en shampooblok. Heerlijke geuren. Conditioner geeft niet helemaal het gewenste effect. Meer last van klitten dan met "gewone" conditioner.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
is goed zo. verpakking past precies bij de bestelling. Soms is de verpakking te groot maar hier prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Blij met de verzorgings producten, nu alleen nog meer Nederlandse, minder reistijd, minder vervuiling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
prettige geur. Werkt optimaal. Substantie is wat droog waardoor het moeilijker smeerbaar is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Ik gebruik de blok shampoo nu al een aantal maanden maar het haar blijft vet aan voelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
De zeep bevalt goed, zeker in het zakje. De shampoo moet ik nog gaan gebruiken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Moet nog erg wennen aan het crème blok De ander 2 voor mijn gezicht zijn prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022 
Ruikt erg lekker alleen de deodorant is erg droog. Zelfs nu het warm is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Vlotte levering, producten nog niet allemaal aan begonnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021 
Maakt heel goed schoon en prikt zeker niet in de ogen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Het schuimt heel goed en het ruikt ook heerlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022 
Te kort geleden besteld om oordeel te geven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
heel fijn... snelle levering...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Snelle levering mooi verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
Fijn voor lichaam en haar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mrt. 2022
Compact en lichtgewicht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Scheert prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Beoordeling melden