Beoordelingen voor themakeupspot.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 775 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft themakeupspot.nl al 3.737 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Snelle verzending
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Betrouwbare site die merken zoals Jeffrey Star verkoopt. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
Top service, goed spul en fijne communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
gisteren besteld vandaag in huis daar hou ik wel van en niks beschadigd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Levering was erg snel, de producten waren goed verpakt en zijn van goede kwaliteit en de service was ook uitstekend. Fijn om dit ontdekt te hebben Zal zeker weer bij themakeupspot mijn producten bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
15-02-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
14-02-2019
Goede prijzen, goede service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
14-02-2019
Perfecto el servicio y el producto recibido
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
Snelle verzendig top produchten en aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
goede service, ben heel blij met het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Super service en producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
13-02-2019
Snel geleverd. Alleen één minpuntje is dat ik max 2 van éénzelfde artikel kon bestellen. Ik had er graag meer willen bestellen. Ik begrijp dat men dan niet wil dat er teveel besteld wordt ivm doorverkoop of iets dergelijks maar 2 is wel heel erg weinig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
13-02-2019
goed beschermd geleverd, product was hetzelfde als beschrijving en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Snelle levering en super producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Alles was vlot, netjes en fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Keurig nette en snelle verzending helemaal blij met mijn Pixi goodies Thanks The Makeupspot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
Ga zo door
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Kwam snel binnen. Een ontzettend hydraterende creme. Erg fijn voor een droge huid dus en ook zeker aan te raden als primer onder make-up.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Werkt prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
06-02-2019
Supersnel hier, supertoffe producten I like
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Geweldige en supersnelle service. Een zeer breed gamma aan producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
04-02-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Snelle levering en overzichtelijk website. Ik bestel altijd mijn make up voor de Hindoestaanse huid bij jullie. Kwaliteit, levering en service is altijd prima in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Snelle levering in keurige verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Alles is prima gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Sampels waren amper gevuld
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
De service is uitstekend, ben altijd te vreden met de producten. En had een keer een jeffree star "bundel" gekocht maar jullie hadden nog niet alles, en toen heb ik die producten heel netjes na geleverd gekregen. Jullie zijn helden voor mij. lOVE YOU GIRLLLL3
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Mis samples...
hoort een beetje erbij
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Duidelijke website en snelle levering. Merken produkten zeggen mij niet zoveel. Heb daar dus geen mening over. Ook niet over de service omdat ik daar geen gebruik van hoef te maken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
01-02-2019
Fijn aanbod, fijne webshop en je pakketje is een cadeautje om uit te pakken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Super webshop, gave merken en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
The Make Up Spot is zeker een aanrader. Het zijn echt top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Excellent service and products. Thank you
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Fout product geleverd. Communicatie slecht.. nog altijd geen passend antwoord na een week... en juiste product nog altijd niet mogen ontvangen. Niet het gevoel dat klantenservice zich voor je inzet of er mee bezig zijn of hun best doen het zo spoedig mogelijk recht te zetten. Geen excuses gemaakt.Hierdoor geen vertrouwen om nogmaals een bestelling te plaatsen.
2.33
Matig

themakeupspot.nl antwoordt: 31-01-2019
We hebben meerder malen met elkaar gemaild, we moesten alleen de foto even beoordelen. Inmiddels heb je het geld weer terug ontvangen.

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
30-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

themakeupspot.nl

Contact
Kuipersweg 2P
3449 JA Woerden
Nederland
info@themakeupspot.nl
themakeupspot.nl
Winkel-exploitant
The Make Up Spot B.V.
Kuipersweg 2P
3449 JA Woerden
Nederland
Handelsregister
KvK 70641587
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Niels Baars
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met themakeupspot.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.