lijstenornament.nlReviews

: 1.064Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

166 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.064 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 feb. 2022
Makkelijk aan te brengen. Wat kan er beter... Misschien de beschrijving van het zagen en dan met name als je zaagt welke kant je dan gebruikt van wat je hebt gezaagd. Er zit nl verschil tussen de ene kant en de andere kant. Volgens mij heb ik het nu zelf uitgevonden maar middels een pijltje wijzend op de kant die je dan moet gebruiken zou het nog makkelijker maken. En misschien ook handig om met het lijm en de verstekbak de mogelijkheid bieden om zo'n lijmpistool meteen via jullie te kunnen bestellen. Ze zijn overal te koop en waarschijnlijk hebben heel veel mensen zo'n pistool wel in huis maar was voor mij makkelijker geweest.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 dagen geleden
Product prachtig, website top, informatie goed. Alleen bezorging is helaas rommelig, tot drie keer toe thuisblijven voor een bevestigde bezorging, plus onduidelijke track&trace.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
even een vraagje hoe zet je een plafonfornament het beste vast met welke kit
Beoordeling melden
Antwoord van lijstenornament.nl
21 dec. 2021
Dit ornament kunt u monteren met de adefix lijm.
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Goede, duidelijke site. Snelle levering. Goed ingepakt. Komen afspraken na.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Vriendelijke service en informatie. Tijdige levering. Zeer aan te bevelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 feb. 2022
snelle levering en het advies voor de hoeveelheid kit klopt ook nog eens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022
Mooie lijsten en makkelijk te gebruiken. Het ziet er gelijk beter uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Snelle levering en website heeft duidelijke afbeeldingen en afmetingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022 
Snelle levering en we zijn blij met onze sierlijsten langs het plafond
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Goede uitleg en service. Goede verpakking en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
Snelle levering, goed verpakt, geen bericht met ETA. ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Vlugge leverling en het ziet er uit zoals het op de site staat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Mijn retour van de lijsten werd heel netjes afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Prettig te woord gestaan, correcte levering cf afspraak.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
prima levering, mooi op tijd volgens afspraak geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Alles snel en correct ontvangen. Tevens goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 apr. 2022
Snelle service en correcte levering. Een aanrader!₩₩
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Stevig materiaal van goede kwaliteit. Snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Giede materialen en voorraad plus Top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Snelle en goede levering van goede producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Mooie plinten met goede service snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Mooi product, goed verpakt, snelle levering.
Beoordeling melden