lijstenornament.nlReviews

: 1.064Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

166 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.064 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 feb. 2022
Makkelijk aan te brengen. Wat kan er beter... Misschien de beschrijving van het zagen en dan met name als je zaagt welke kant je dan gebruikt van wat je hebt gezaagd. Er zit nl verschil tussen de ene kant en de andere kant. Volgens mij heb ik het nu zelf uitgevonden maar middels een pijltje wijzend op de kant die je dan moet gebruiken zou het nog makkelijker maken. En misschien ook handig om met het lijm en de verstekbak de mogelijkheid bieden om zo'n lijmpistool meteen via jullie te kunnen bestellen. Ze zijn overal te koop en waarschijnlijk hebben heel veel mensen zo'n pistool wel in huis maar was voor mij makkelijker geweest.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 dagen geleden
Product prachtig, website top, informatie goed. Alleen bezorging is helaas rommelig, tot drie keer toe thuisblijven voor een bevestigde bezorging, plus onduidelijke track&trace.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(138)
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Fijne ervaring. Snel reactie op de mail over mijn vragen. Ik kwam later lijsten te kort die niet meer leverbaar waren op de site. Na weer mail contact werden deze alsnog verzonden en kwamen dezelfde week binnen. Snelle service en hele mooie lijsten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering, goed product, gemakkelijk qua communicatie (bereikbaar en vriendelijk).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
goede beschrijving van het product. correcte en snelle afhandeling van de bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Prijs en levertijden Daarnaast gewoon alles volgens afspraken nagekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Prima service, uitstekende en duidelijke website. Reuze keuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering super ga zo door
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
Snelle levering. Goed product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Alle afspraken zijn nagekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Wat ze beloven doen ze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Bestelling eigenlijk een uur te laat voor verzenden, na een belletje alsnog dezelfde dag mee verzonden.... wat een geweldige service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Betrouwbare leverancier van oa lijsten wat ik regelmatig bestel. Vriendelijke prijzen en supersnelle verzending van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
super snel geregeld en goede prijs! verzendkosten minder dan bij andere partijen en ook veel sneller geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Goede service en snelle levering. Kreeg uitleg met foto’s op mijn vragen die ik stelde over verstekzagen.
Beoordeling melden