hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nlReviews

: 27.510Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

6.548 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.510 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(252)
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
I haven't received my order yet. I contacted post.nl, they said that they cannot do anything. Then I contacted your shop, got a reply "unfortunately, it is difficult to say anything about this. This is beyond us." The link to track says "Delivery moment still unknown" https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SDAFB153239904-NL-1076AV The worst thing is the whole week has already passed and what you are saying is "we don't even know when we can deliver it" - not even an estimated time, it seems that nobody cares. It was (and still is) an awful experience.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
31 okt. 2022
Hello, I'm sorry to read that you have not received anything yet. An email has just been sent to you explaining the problem. Kind regards, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
heb deze bestelling nog steeds niet ontvangen de straat naam was niet vermeld ondertussen al meer dan een week bericht gekregen dat ze het pakket direct zouden opsturen ,maar ben nog wachtende
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
9 dagen geleden
Beste klant, de tweede zending is nog onderweg. Deze wordt zo spoedig mogelijk geleverd. Met vriendelijke groet, Robin
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Slechte zaak! Zeggennze dat je niet alles retour hebt gestuurd, en dan krijg je geen geld terug! Laatste keer dat ik daar iets besteld heb! En zal het iedereen ontraden om daar iets te kopen !
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
2 nov. 2022
Beste klant, om de kosten te retourneren dienen wij alle bestelde artikelen retour te ontvangen. Dit hebben wij ook aan u doorgegeven, wanneer wij alle artikelen ontvangen zal de terugbetaling plaats vinden. Met vriendelijke groet, Robin
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
We hadden een hoes voor een apple laptop besteld. We hebben de goede maat besteld maar de ontvangen hoes paste echt niet om de laptop.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
9 nov. 2022
Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u de verkeerde hoes heeft ontvangen, ik stuur u een e-mail om dit met u op te lossen. Met vriendelijk groet, Remco
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Glas direct gebroken bij het plaatsen+ te groot voor de gsm hoesje past daardoor niet meer op gsm
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
4 dagen geleden
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de bestelde screenprotector. Ik zal u een e-mail toesturen om samen een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Hoesje is nu al kaal aan het worden na 1 week gebruik . Waardeloos jammer van mijn geld 34 euro
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
2 dagen geleden
Beste klant, wat vervelend om te lezen. Dat is zeker niet de bedoeling. Ik stuur u dan ook een e-mail om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Robin
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Na meer dan een week is het pakje nog niet gearriveerd. Geen email/update ontvangen. Verdwenen.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
10 nov. 2022
Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Ik stuur u een e-mail om dit met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Remco
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Ik had een rood hoesje besteld maar heb een paars hoesje ontvangen. Kan ik dat nog omruilen?
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
3 nov. 2022
Beste klant, wat vervelend om te lezen dat u de verkeerde kleur hoes heeft ontvangen. Helaas zie ik dat u geen contact heeft gezocht met onze klantenservice, ik stuur u dan ook een e-mail toe om dit op te lossen. Met vriendelijk groet, Remco
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Heb na ruim een week en 2 beloftes dat hoesje bezorgd wordt nog steeds niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
2 nov. 2022
Beste klant, Wat jammer om te horen dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Hoesjes passen totaal niet op de telefoon. Tot twee keer toe.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
8 nov. 2022
Beste klant, Wat jammer om te horen dat de hoesjes niet passen. Onze klantenservice heeft zojuist contact met u opgenomen, zodat wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
het hoesje beschermt niet goed, en is helemaal niet stevig.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
3 dagen geleden
Beste klant, wat vervelend om te lezen dat de hoes niet naar wens is. Ik stuur u een e-mail toe. Met vriendelijke groet, Robin
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Houden je aan het lijntje. Geven geen antwoord op je vraag.
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
12 dagen geleden
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat er inmiddels een alternatief is aangeboden vanwege de verkeerd bestelde hoes, en u de hoes heeft geretourneerd. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Draadloos opladen werkt niet Rechter hoek snel los
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
6 dagen geleden
Beste klant, Erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Ik zal u een e-mail toesturen om samen naar het probleem te kijken. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Product kwam niet overeen met de beschrijving
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
9 nov. 2022
Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u niet de goede hoes heeft ontvangen. Ik stuur u een e-mail om dit samen op te lossen, en u te voorzien van de juiste hoes. Met vriendelijke groet, Remco
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Hoesje nu 1,5 week binnen, nu al kapot .
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
13 dagen geleden
Beste klant, Wat jammer om te zien dat het hoesje kapot is. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Scherm al gebarsten bij aankomst
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
11 dagen geleden
Beste klant, Erg vervelend om te zien dat de screenprotector gebarsten is. Dit is helaas gebeurd tijdens het transport. Ik zal u een email toesturen en dit voor u oplossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Hoesje paste voor geen meter
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
4 dagen geleden
Beste klant, Erg jammer om te lezen dat het hoesje niet past. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Noet goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
11 dagen geleden
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het hoesje. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Product past niet
Beoordeling melden
Antwoord van hoesjesdirect.nl
11 dagen geleden
Beste klant, wat vervelend om te lezen. Ik zie dat u hierover nog geen contact opgenomen heeft, ik stuur u dan ook een e-mail toe om te achterhalen waarom het product niet past. Met vriendelijke groet, Robin
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden