Screenprotector besteld voor mijn toestel. De protector leek eerst te passen maar hechte zich niet aan het scherm.
Product van Mobigear kwam zonder instructies, en zonder referentie punten wat het positioneren erg lastig maakte.
Dit is model specifiek, protectors van andere toestellen hadden dit wel.
Er werden extra stickers voor het uitlijnen en verwijderen bij geleverd maar geen instructies over hoe te gebruiken.
Ik heb echt mijn best gedaan om de screenprotector op het scherm te krijgen, maar het was echt niet mogelijk om hem goed vast te krijgen op mijn scherm. Dat hij niet helemaal goed zat zorgde er voor dat de vinger print sensor niet meer werkte.
Toestel: Oppo Find 5x Pro
7 uur geleden
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen.
6 mrt. 2023
Op de website staat: Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis...
ECHTER na 1 week, niets ontvangen. Als je vraagt, waar je bestelling blijft, dan krijg je onderstaand antwoord (samengevat: gelieve ons hier pas iets over te vragen na bijna 2 weken...)
Beste Jurgen,
Bedankt voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat u nog niets ontvangen heeft. Bij zendingen binnen België vragen we u om 8 bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten (zaterdag en zondag niet meegeteld). Dit is de periode waarbinnen de bestelling alsnog geleverd kan worden.
Als de vertraging langer duurt horen we dat graag, zodat we dit verder kunnen uitzoeken en oplossen.
7 mrt. 2023
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat mijn collega inmiddels de link met de levertijden naar u toe heeft gemaild. Als de levertijd is verstreken dan lossen wij het uiteraard voor u op.
Mijn nieuwe
Rubber Gelly Card TPU Backcover voor Samsung Galaxy S20 FE - Bordeaux Rood
Vertoont na 14 dagen al slijtageplekken op de hoeken en bij aan/uit-knop!
Dit is wel heel erg snel en erg jammer, want ik was juist zo tevreden over dit product. Precies wat ik zocht.
3 mrt. 2023
Beste klant,
Wat vervelend om te zien.
Ik zie dat onze klantenservice al contact met u opgenomen heeft voor een oplossing.
4 mrt. 2023
Ik ontvang een gebruikt tablethoesje van 39,00 euro. Ik meld dit gelijk maar mijn klacht wordt in twijfel getrokken.
Mijn vorig hoesje heeft het 5 maanden vol gehouden.
Ik heb geen zin in retour zenden. Ik koop gewoon iets wat goed moet zijn.
6 mrt. 2023
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat er een gratis retourlabel is aangeboden. Onze klantenservice zal nogmaals contact met u opnemen om te kijken naar een andere oplossing.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Le colis était laissé a moitié dans la boîte au lettre tout le monde aurait pu le prendre... Aucune alerte d'arrivée du produit. Censé arrivé le lendemain et c'est arrivé 4 jours plus tard
Chère cliente, cher client,
Il est très ennuyeux de lire que le courrier n'est pas entré correctement dans la boîte aux lettres.
Comme indiqué sur le site web, les colis à destination de la Belgique peuvent prendre de 2 à 4 jours ouvrables pour arriver, le colis a été livré à temps.
Cordialement,
Robin
Reeds 10 dagen geleden een hoesje besteld en nog niks ontvangen.
Ben teleurgesteld in de service dat deze firma leverd.
Enen ontevreden klant!!!
Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat u nog niets ontvangen heeft. Ik zal u een e-mail toesturen om u verder te helpen.
2 mrt. 2023
Ik heb mijn hoesje teruggestuurd omdat het niet paste.
Tot op heren echter nog geen passen hoesje ontvangen of mijn geld teruggekregen.
3 mrt. 2023
Beste klant,
Wij hebben uw retour gisteren in goede orde ontvangen en voor u verwerkt.
De betaalde kosten staan dan ook spoedig weer op uw rekening.
14 mrt. 2023
Het ziet er gewoon echt niet uit zoals op de foto’s heb ondertussen 3 keer besteld, en steeds weer is het echt niet goed gegaan.
15 mrt. 2023
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de hoezen. Onze klantenservice zal opnieuw contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
19 uur geleden
Screen protector slechte kwaliteit. Er wordt beloofd om het product terug te betalen maar tot op heden niets ontvangen
7 uur geleden
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de protector en u het bedrag nog niet terug heeft ontvangen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Heb een hoes gekocht en ik denk alleen met een hamer en beitel kleiig ik hem erom heen. Dus die komt retour
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de hoes. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Beschadigde hoes ontvangen, ik wacht nog steeds op de vervanging. Foto reeds doorgestuurd naar dienst.
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen.
Wij hebben helaas geen e-mail van u ontvangen, ik stuur u dan ook een e-mail toe om dit voor u op te lossen.
10 mrt. 2023
Het hoesje past niet op de telefoon. De knopjes van harder en zachter zitten op andere plek dan hoort
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat de hoes niet past. Ik zal u een e-mail toesturen om hier samen naar te kijken.
11 mrt. 2023
Verkeerd hoesje opgestuurd. Hoesje kost maar 12,95 en retourneren 2,95 dus dacht laat maar..
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u het verkeerde hoesje ontvangen heeft. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
1 mrt. 2023
Product klopt niet met foto's op de website. Retourinstructies laten lang op zich wachten.
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen.
Ik zie dat de retourinstructies reeds verzonden zijn, ik zal deze nogmaals toezenden.
Robin
Het product kon niet geleverd worden. Verder een prima en betrouwbare leverancier
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat het artikel toch niet leverbaar was.
We zijn wel blij om te lezen dat u verder wel positief over ons bent.
Noran
Screen protector al na paar dagen stuk plus Barst in me.eigen scherm
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat uw screenprotector en scherm defect zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen hierover.
nog geen levering ontvangen na meer dan 1 week - vraag terugbetaling
15 mrt. 2023
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
Pixel4 hoesje was niet goed.Geen uitsparing voor vingerafdrukcensor
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het hoesje. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Slechte screenprotector bleef de volgende dag al niet meer zitten
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de screenprotector. Ik zie dat er inmiddels contact is met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet, Yvonne
De goederen zijn niet/nooit geleverd waarvoor er betaald werd!!
Beste klant,
Wat vervelend dat uw artikelen niet zijn binnen gekomen.
Ik zie dat er reeds contact opgenomen is en de kosten geretourneerd zijn.
U ontvangt van mij een e-mail.
Noran
Geïmporteerde beoordelingen: