Product niet geleverd op zaterdag zoals aangegeven maar op de dinsdag erna.
Dat was op zich geen probleem maar ik kreeg geen informatie; het volgsysteem werkte niet.
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat uw product niet optijd geleverd is en u de track and trace niet kon volgen. Helaas is het erg druk bij Postnl. Wat betreft de track and trace, helaas kan het zo zijn dat er een storing was. Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Het ziet er mooi uit maar is niet handig, iPad blijft niet rechtstaan in het hoesje, glijd steeds uit de voorziene gleuven, spijtig
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de hoes. Ik zal u een e-mail toesturen om u verder te helpen.
8 mrt. 2023
Pantser glas besteld voor Motorola G8 Plus.
Snelle levering.
Goede informatie over de verzending.
Pasvorm helaas wat minder.
Beste klant,
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de pasvorm. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
22 uur geleden
De materiaal kwaliteit van het hoesje is prima, maar de bruine kleur verweert snel waardoor het niet mooi meer oogt.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. Echter zie ik dat u een donkerblauw hoesje bij ons besteld heeft in plaats van een bruine hoes. Wellicht heeft u de bruine hoes ergens anders besteld.
Met vriendelijke groet, Yvonne
de telefoon knopjes aan de zijkant zijn moeilijk in te drukken door te stugge omhulsel
erg vervelend
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over het hoesje. Ik zal u een e-mail toesturen om u verder te helpen.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Jullie service is prima maar ik heb een te goedkoop hoesje gekozen. Doorzichtig en te flexibel.
Beste klant,
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Als de hoes nog in nieuwstaat is, kunt u deze eventueel omruilen via onze website.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk en werd ook stipt op tijd bezorgd
Beste klant,
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is.
Dit vinden wij altijd leuk om te horen.
Noran
18 uur geleden
Beschrijving aanpassen,staat bij draadloos opladen maar dat werkt niet!
Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat het hoesje niet werkt met draadloos opladen. Dit zou wel moeten werken. Ik zal u een e-mail toesturen om hier samen naar te kijken.
7 mrt. 2023
Hoesje is niet super
Laat aan 1 hoek al los
Dochter wel blij ermee
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat de hoek van de hoes loslaat. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
Met vriendelijke groet, Yvonne
Mooi hoesje maar draadloos opladen blijft een robleem
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over de hoes. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice. Helaas is de hoes niet geschikt voor draadloos opladen omdat het magneetlipje aan de onderkant van de hoes sluit.
28 feb. 2023
Hoesje is eigenlijk net te krap voor 16”
1 mrt. 2023
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat de hoes net iets te krap is. De hoes is universeel en wordt aangeboden voor zowel de 15 inch als 16 inch. De maten staan weergegeven op de productpagina. Mocht u de hoes liever willen ruilen, dan kunt u dit doen via onze website.
28 feb. 2023
De kleur was anders dan ik had gedacht.
1 mrt. 2023
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de kleur. Ik zal contact met u opnemen per mail, om u sneller verder te helpen.
9 mrt. 2023
Hoesje is snel versleten
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat het hoesje versleten is. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om hier samen naar te kijken.
21 uur geleden
Hoesje past niet goed
Beste klant,
Wat jammer om te lezen dat de hoes niet goed past. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.
Geïmporteerde beoordelingen: