hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021

9.946 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

36.381 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

1 aug. 2023
Snelle levering maar hoesje is nogal slap op het hoekje van het cameragat
2 aug. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Ik heb uw ordernummer in ons systeem opgezocht, ik zie dat u bij ons geen hoesje maar een screenprotector besteld heeft. Het hoesje zal afkomstig zijn van een andere webshop. Met vriendelijke groet, Yvonne
28 jul. 2023
1 hoesje is goed. Helaas andere hoesje minder kwaliteit
31 jul. 2023
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van een van de hoesjes. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
5 aug. 2023
Gewoon t retourneren allemaal vragen hoe of wat
7 aug. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Om na te gaan of u het juiste hoesje had ontvangen in verband met de door u gekozen retour reden, hadden wij het modelnummer van uw toestel nodig. Met vriendelijke groet, Yvonne
1 aug. 2023

24 uurs levering zou fijn zijn. Product prima

24 uurs levering zou ff jn zijn, product prima
2 aug. 2023
Beste klant, Goed om te horen dat u tevreden bent over het product. Normaalgesproken worden leveringen binnen 1 werkdag bezorgd. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling op een zondag heeft geplaatst. In het weekend zijn wij helaas gesloten. Met vriendelijke groet, Yvonne
18 aug. 2023
Had ander materiaal verwacht dit is troep
21 aug. 2023
Beste klant, Wat jammer dat u niet tevreden bent over het ontvangen product. U kunt via volgende link het product aanmelden voor een retourzending: https://www.hoesjesdirect.nl/klantenservice/ruilen-retourneren Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Brigitte
19 aug. 2023
10 aug. 2023
9 aug. 2023
5 aug. 2023
3 aug. 2023
19 jul. 2023
Het bestelde hoesje is kennelijk niet gecontroleerd op kwaliteit. De knoppen aan de zijkant van de GSM werken namelijk niet. De aansluiting van de knoppen aan de buitenzijde van het hoesje sluiten niet goed aan op die van de GSM zelf. Jammer.. eerdere ervaringen waren heel positief.
20 jul. 2023
Beste klant, Vervelend te horen dat het hoesje niet helemaal goed om uw telefoon zit. We willen dit natuurlijk graag voor u oplossen. Ik ga contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Brigitte
24 jun. 2023
Brievenbus pakje was geen brievenbus pakje. Post NL levert op dinsdag ipv zaterdag en leverancier verschuilt zich achter Post NL. Geef mogelijkheid om pakje op Post NL punt af te halen!!
26 jun. 2023
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw pakketje vertraagd was. Helaas kan het in drukke periodes voorkomen dat de levering iets later plaatsvindt. Excuses voor het ongemak, ook namens PostNL. Met vriendelijke groet, Yvonne
27 jun. 2023

Het product is goed, levering onder de maat

Het product is goed, maar de levering duurde te lang, 6 dagen en rekening houdend met het weekend 2 dagen te lang. Ze hebben de belofte vandaag besteld, morgen in huis niet waargemaakt.
28 jun. 2023
Beste klant, Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de hoes. Mijn excuses dat de levertijd van uw bestelling langer is dan vooraf aangegeven. Er is helaas een achterstand ontstaan bij PostNL door grote drukte. Wij vinden het ook enorm vervelend dat u daarom iets langer op uw bestelling heeft moet wachten. Met vriendelijke groet, Yvonne
29 jun. 2023
Het hoesje paste niet. Heb retour gevraagd maar ik moest RAF Het niet terugzenden. Heb graag mijn betaling van het hoesje terug op mijn rekening. Mvg.
30 jun. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw review. Helaas begrijp ik niet goed wat u bedoelt, ik stuur u dan ook een e-mail toe om met u mee te kijken. Met vriendelijke groet, Robin
22 jul. 2023
Kwaliteit-prijs verhouding mag iets beter. Ontvangst levering (brievenbuspakket) was minimaal 3 dagen later dan beloofd.
24 jul. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is het erg druk bij PostNL, waardoor er enkele vertragingen zijn ontstaan. Excuses voor het ongemak, ook namens PostNL. Met vriendelijke groet, Yvonne
4 jul. 2023
Product was niet goed door onduidelijke omschrijving. Terugsturen is te duur in verhouding tot product
5 jul. 2023
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat het product niet bevalt. U kunt het product in nieuwstaat eventueel omruilen, dit is kosteloos. Met vriendelijke groet, Yvonne
29 jun. 2023

Plus en min beschrijving niet correct

In beschrijving stond niet aangegeven dat er geen magnetische sluiting was
30 jun. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw review. De hoes beschikt over een magneet, echter niet over een sluiting met een lipje. Dit is tevens zichtbaar op de foto's op onze website. Indien u toch liever een ander artikel wenst, kunt u de bestelling gemakkelijk en kosteloos omruilen via onze website: https://www.hoesjesdirect.nl/klantenservice/ruilen-retourneren Met vriendelijke groet, Robin
18 jul. 2023
Kontroleer de hoesjes ,magnetische sluiting niet krachtig genoeg.
19 jul. 2023
Beste klant, Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de magnetische sluiting. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice om het hoesje eventueel om te ruilen. Met vriendelijke groet, Yvonne
8 jul. 2023

Betere en duidelijke omschrijving.

Betere en duidelijke omschrijving van het aan geboden product.
10 jul. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Ik zal de omschrijving van het product na laten kijken door de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Yvonne
VL
Vic L.
Overijse
18 jul. 2023
Ja. Bij het opzetten gaat de beschermlaag gemakkelijk los.
19 jul. 2023
Beste klant, Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne