hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nl

10.055 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden37.937 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
hoesjesdirect.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

Resetten
17 nov. 2023
Goed hoesje, zeker voor kinderen. Enige nadeel is dat er geen bescherming van de voorkant is. Dat kon ik nergens erbij vinden. Verder is het goed!
22 nov. 2023
Screen protector gekocht, kwam snel aan, geen problemen met de service. Screen protector plakt wel een beetje slecht waardoor er permanent luchtbubbels aan de zijkanten zitten. Ook breekt de screenprotector snel en komen er snel krassen op.
8 nov. 2023

Helaas geen snelle bezorging

Helaas geen snelle bezorging, terwijl dit wel op de site aan wordt gegeven. Na telefonisch contact heb ik het hoesje 2 dagen later thuis ontvangen. Het hoesje is wel zoals verwachting.
TW
Tineke W.
Santpoort-noord
22 nov. 2023
Goede snelle service. Ik waardeer hoesjesdirect voor hun snelle service. Het geleverde materiaal ziet er goed en gedegen uit een winkel om te onthouden en door te geven aan anderen
1e bestelling perfect, gelijk de volgende dag in huis. 2e bestelling, duurde ongeveer 5 dagen, waarschijnlijk door Black Friday. Niet erg maar had F1 een berichtje gestuurd.
17 nov. 2023
Hoesjes direct is goed bevallen. Alleen jammer dat er behoorlijk kleur verschil was (blauw) tussen afgebeeld hoesje en bij ontvangst thuis ( deze was stuk donkerder)
8 nov. 2023
Mooi telefoonhoesje. Redelijke prijs. Ben er erg blij mee. Verzending duurde iets langer dan verwacht. Maar verder helemaal prima
Snelle reacties, herinnering aan gevuld winkelmandje, maar wel na een bestelling veel mails met vragen over van alles en nog wat.
Net hoesje vind hem persoonlijk wat slap , en hoop dat het materiaal niet gauw verkleurd , verder oke past goed om mobiel
Bestelling is goed. Kreeg bij een vorige bestelling nog een tegoed bon voor een volgende bestelling MAAR nu niet ???
11 nov. 2023

De hoes is goed.

De hoes is goed maar was niet hetgeen wat ik zou verwachten. Ik vind de sluiting niet echt geweldig.
De levering verliep vlot, maar het bestellen online was een probleem ivm aanbiedingen black friday
17 nov. 2023
Netjes en duidelijk afgehandeld. Persoonlijk hoeft voor mij niet al die mails daar na.
EV
E. C V.
Amsterdam
Snelle en goede bezorging. Maar hoesje is wat anders dan voorgaande (IPAD)model,jammer.
Vlotte afhandeling van de aankoop ; degelijk verpakt , redelijk snel geleverd
21 nov. 2023
Hulpvaardigheid en soepele bestelling Kennis van product kan beter
Na verkeerde levering , goed opgelost met de juiste bestelling.
24 nov. 2023

Cf verwachting

Geen opmerkingen. Alles cf zoals verwacht en snel geleverd.
23 nov. 2023
Voor het eerst iets besteld.ruime keuze, snelle levering.
JH
Johan H.
RIJNSBURG
Product was goed aan te brengen conform YouTube filmpje