SNEAKERS- Logo - Beoordelingen

SNEAKERS

488 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.169 beoordelingen in totaal

11 jan. 2023
besteld en aantal dagen later netjes geleverd. Enige verbeterpunt zou een mail zijn met daarin de status van de bestelling en levering hiervan.

de meest kritische beoordeling

18 feb. 2023
In de schoenendoos zaten de verkeerde schoenen (jongens schoenen in groen terwijl we roze meisjesschoenen besteld hadden). Er is niet gecontroleerd of het juiste product in de doos zat. Hierdoor moest ik het via DHL terugsturen, voordat ik de juiste schoenen kon krijgen. Dat kost veel moeite voordat je überhaupt krijgt wat je gevraagd hebt. Geen tegemoetkoming. Eens en nooit weer bij deze winkel, helaas.

Beoordelingen voor SNEAKERS

13 jan. 2023
Beste, bedankt voor deze feedback. Normaal gesproken hoor je ook een bevestiging en verzending te ontvangen via de mail, misschien in de spam box beland?
22 feb. 2023

Fijn retour proces

Schoenen besteld, maar ze vielen helaas een maatje te groot. Gelukkig is retourneren zo gepiept! Retourformulier + verzendlabel is bijgeleverd. En je kunt de plastic verpakking eenvoudig hergebruiken, zelfs plakband is niet nodig. Ik ga hier zeker weer bestellen!
24 feb. 2023
Bedankt voor de positieve en uitgebreide feedback!
5 dec. 2022
Ik heb sneakers besteld en betaald in de uitverkoop. Nu is was mijn bestelling geannuleerd. Na een nette mail en telefoongesprek ben ik heel goed geholpen en tegemoet gekomen met een nieuwe bestelling. Hele nette service.
9 dec. 2022
Fijn om te horen, en ondanks dat het niet helemaal vlekkeloos is gegaan. Wensen we je wel veel plezier met je paartje!
2 dec. 2022

Uitstekende (web)shop

Uitstekende webshop met ontzettend snelle service. Aantal schoenen besteld, binnen twee dagen in huis. Paar schoenen pasten niet en gingen retour, binnen drie dagen mijn geld weer terug. Complimenten! Voor herhaling vatbaar.
5 dec. 2022
Beste, fijn om te horen! en we zien je graag terug!
31 dec. 2022

Bestelling en levering prima!

Het bestellen en leveren in naar wens verlopen. Hoe de nieuwe schoenen lopen is nog even afwachten. Over de afterservice is natuurlijk nog niets over te zeggen omdat ik dit vanzelfsprekend nog niet nodig heb gehad.
SJ
Sandra J.
Den Helder
23 mrt. 2023

Shoecolade sneaker voor de eerste keer gekocht!

De Shoecolade sneaker was perfect van lengte- en breedtemaat. Ik was een beetje huiverig omdat ik een hallux falgus (knokkel naast grote teen) heb, Maar de sneaker loopt heerlijk! En ook nog eens in de aanbieding.
29 mrt. 2023
Fijn om te horen, veel plezier met uw aankoop.
9 dec. 2022
Prima Als verbeterpunt zou ik zeggen, de levertijd. Na de mail uw orders is verzonden duurt het nog 3 dagen voor je kan zien wanneer hij wordt aangeboden! Niet meer van deze tijd. Maar producten als verwacht
12 dec. 2022
Bedankt, voor je 4 sterren! we werken eraan om alles zo snel mogelijk te verwerken.
4 mrt. 2023
Bestelling was perfect ingepakt en de service was vlot gegaan. Binnen 2 dagen.ik was heel erg tevreden hoe snel en netjes alles verliep.ik zou niks aan veranderen. Was super verzorgd. Thanx bij deze.
7 mrt. 2023
Dat horen we graag. Bedankt voor de toelichting.
8 jan. 2023

Service on point

Laatst bestelling voor oudjaarsdag geplaatst en niks binnen gekregen na een week. Klantenservice benaderd en gelijk goed geholpen plus pakketje was boven water. Top service & goede prijzen!
11 jan. 2023
Het gaat niet altijd soepel, maar proberen het altijd zo goed mogelijk op te lossen, toch erg bedankt voor de eerlijke review! Word gewaardeerd. Veel plezier met je aankoop
20 jan. 2023

Besteld en gekregen, bezorging kan beter.

Besteld en gekregen! Echter niet geleverd op afgesproken DHL servicepunt... Dás vervelend, want moet er vier kilometer voor fietsen en anders was het 500 meter verderop bezorgd geweest..
24 jan. 2023
Bedankt voor je feedback! ik neem dat zeker mee
11 jan. 2023
Prima webshop, goede verhouding prijs kwaliteit. Snel geleverd. Sneakers van Adidas Originals Ozweego Unisex helaas retour omdat ze te breed waren. Wel een mooie, comfortabele schoen.
13 jan. 2023
Bedankt voor je leuke feedback, jammer dat de schoenen je niet lekker zat! hopelijk tot snel.
17 jan. 2023
Goeie beschrijving Mooie schoenen kunnen bestellen en kwamen snel binnen. advies was om 1 maat kleiner te doen nou heb ik die besteld en dat klopt ook nog dus helemaal top
18 jan. 2023
Fijn om te horen dat het bevalt, altijd lastig inschatten maar we doen ons best alles te optimaliseren. Veel plezier met je aankoop
17 mrt. 2023

Top sneakers

Tot nu toe 3 paar sneakers besteld en altijd goed geïnformeerd over de te leveren bestelling. Sneakers zitten perfect, ik blijf hier mijn bestellingen plaatsen.
25 mrt. 2023

Top!

Alles liep zoals verwacht. Twee paar schoenen besteld, duidelijke communicatie via de mail en na twee dagen kreeg ik de schoenen, onbeschadigd, bezorgd. Top!
Bedankt.
26 mrt. 2023
De retourlabels konden niet gescand worden die bijgevoegd waren dus thuis weer nieuwe labels uitgeprint en die deden het wel. Verder alles prima verlopen.
29 mrt. 2023
Bedankt voor je eerlijke feedback. goed aandachtspuntje.
3 dec. 2022

Top klantenservice

De vrouwelijke klantenservice heeft mij ontzettend goed geholpen, boven verwachting! Dankzij haar toch een verjaardagscadeau kunnen geven, bedankt :-)
5 dec. 2022
Yes, dat horen we graag! Bedankt voor je positieve feedback.
MV
Marianne V.
De Meern
10 feb. 2023
Makkelijk bestelproces, goede informatie vwb levering, sneakers in originele doos en zien er net zo uit als op de foto op de site.
6 dec. 2022

Blij met de sneekers

Onze meid is helemaal blij met d'r sneekers, zo blij dat ze de vorige niet weg wou gooien en we de zelfde weer hebben gekocht.
7 dec. 2022
haha! Dat is leuk om te lezen, nogmaals veel plezier ermee!
11 jan. 2023

Bestelling niet leverbaar maar netjes en snel afgehandeld

Mijn bestelling was helaas niet leverbaar. Contact gehad met klantenservice en geld binnen 2 dagen teruggestort gekregen.
13 jan. 2023
Bedankt voor de positieve feedback!
19 dec. 2022
de track & trace werd alleen aangeleverd in de mail bevestiging, werd niet vermeld bij de bestelling op de website
19 dec. 2022
Klopt, alle informatie gaat ouderwets via de mail