psikhouvanjou.nl- Logo - Beoordelingen

psikhouvanjou.nlReviews

: 3.594Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
psikhouvanjou.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij psikhouvanjou.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
psikhouvanjou.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij psikhouvanjou.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor psikhouvanjou.nl

492 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.594 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 jun. 2022
Superfijne cadeau (jellycat knuffeltjes) leuk dat het in één bezorging kon en dat er nog eens was gecontroleerd of de bestelling volledig was in de doos voor ze verstuurd werd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jul. 2022
De levering was helemaal in orde, het pakket was goed en leuk verpakt. Helaas viel het product tegen: binnen een paar minuten (rustig) spelen zaten er al twee scheuren in een onderdeel. N.a.v. de foto’s en de omschrijving van het product, had ik steviger en duurzamer plastic verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor psikhouvanjou.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Ondanks een bestelling in het weekend, kreeg ik op maandagochtend om 10:00uur al een verzendbevestiging. Gaat dus erg snel! Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Dag erna geleverd, kleinkinderen super gelukkig met hun nieuwe lunchboxen ❤️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Snel geleverd en een mooie beer.Zwangere dochter is er blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Het geschreven kaartje maakte de bestelling helemaal af.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
De persoonlijke aandacht. Leuke cadeauverpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Leuke ingepakt en snel binnengekomen. Erg tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Fijne webshop super service en leuk ingepakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Fast delivery, great product, personal touch!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snel verzonden en leuk en netjes ingepakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Duidelijke website en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Snel verzonden en mooi ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Mooie kwaliteit lunchbox en drinkbeker. Lunchbox is kleiner dan ik dacht maar daardoor heel praktisch en ruim voldoende groot. Fijn materiaal, mooie opdruk, werken praktisch. En… heel mooi ingepakt 🥰
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
leuke collectie, snelle service en een vlotte vriendelijke afwikkeling. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? bij PS ben je aan het juiste adres ;)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Product precies zoals omschreven, snelle levering en persoonlijk berichtje bij bestelling! Als bij elkaar en zeer positieve ervaring.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Zeer mooi ingepakt en geleverd naar belofte,ik raad iedereen deze site aan,ik zal ongetwijfeld hier weer een bestelling plaatsen
Beoordeling melden