psikhouvanjou.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
psikhouvanjou.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij psikhouvanjou.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2020

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor psikhouvanjou.nl

483 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.866 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

2 dec. 2022
Ik heb alleen een opmerking over de lever tijd. Ik heb op vrijdag na 15.,00 uur besteld en zou dan verwachten dat ik het pakje uiterlijk op dinsdag in de bus krijg. Het was namelijk een brievenbus pakket. Helaas kwam het pas op donderdag middag waardoor het een dag te laat was voor mij. Ik heb op maandag een mail gestuurd omdat op de site staat dat je een bericht van verzenden krijgt. Het snelle antwoord ( dezelfde avond )vond ik erg fijn. Een verzend bericht heb ik nooit ontvangen. Ik weet dat het sinterklaastijd is maar ik adviseer dat ze op de site zetten dat ze niet kunnen garanderen dat je pakketje op tijd komt. dit is het enige wat ik jammer vond. Verder ben ik zeer tevreden

de meest kritische beoordeling

8 jul. 2022
De levering was helemaal in orde, het pakket was goed en leuk verpakt. Helaas viel het product tegen: binnen een paar minuten (rustig) spelen zaten er al twee scheuren in een onderdeel. N.a.v. de foto’s en de omschrijving van het product, had ik steviger en duurzamer plastic verwacht.

Beoordelingen voor psikhouvanjou.nl

13 mrt. 2023
Goede service en prettig contact. De boodschap voor de ontvanger werd opeen apart kaartje erbij gedaan en als besteller werd ik hiervan nog even persoonlijk op de hoogte gesteld. Vragen per mail werden snel beantwoord.
Snelle en vriendelijke service. Er werd speciaal rekening gehouden bij het inpakken voor wie het cadeautje was en de naam werd op verzoek op het ingepakte cadeautje vermeld. Super!
4 mrt. 2023

van M P.
Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel. Persoonlijk. Leuk dat je cadeautjes ook (gratis!) kan laten inpakken.
Netjes bezorgd, leuk (gratis) ingepakt en een lief kaartje erbij:) zoontje helemaal blij met de vingerverf!
10 mrt. 2023
Het pakket werd snel verzonden en was mooi ingepakt. Mijn dochter is erg blij met de stapelstenen.
5 mrt. 2023
Nette levering, snel. Met een persoonlijk kaartje. Mooi verpakt.
8 mrt. 2023
Perfect op tijd geleverd, en vriendelijk telefonisch contact.
15 mrt. 2023
Goed meedenken, behulpzaam en prettig persoonlijke contact
5 mrt. 2023

Snelle levering, goed verpakt. Prachtige kwaliteit
Heel vriendelijk en snel tot bij gebracht!
4 mrt. 2023
Snelle verzending, mooie spullen