Euregiohunt- Logo - Beoordelingen

EuregiohuntReviews

: 434Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Euregiohunt

69 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

434 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 apr. 2022
Aangemeld voor een artikel wat niet op voorraad was. Heel snel volgde het bericht dat dit wel op voorraad werd gehouden bij de groothandel. Binnen 5 dagen had ik het in huis. Top!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jul. 2022
Ik heb nog steeds de levering niet ontvangen. Op 18 juni besteld en na telefonisch contact zou ik direct worden geïnformeerd wanneer het bestelde bij jullie was aangekomen, aldus Bart. Tot nu toe geen bericht of mailtje. Communicatie wat verbeteren.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Euregiohunt

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Uitstekende service Snel geleverd, vriendelijk aan de telefoon toen ik een vraagje had, product zoals geadverteerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Perfecte en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Uitstekende service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Levering blijft uit. Mails worden niet beantwoord. Onduidelijk of er leveringsproblemen zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Bestelling verkeerd gedaan. Na contact werd alles snel hersteld en het teveel betaalde terug gestort. Hondenhalsbanden zijn mooi en goed. Aanrader deze zaak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Het bestelde werd op zeer korte termijn en correct, goed verpakt, zonder beschadiging, geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Prachtige halsband. Super snelle levering. Alles prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Top, correct, goede prijs en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Prima bedrijf, goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Uiterst correct!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Snel levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
X
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Ik heb nog steeds de levering niet ontvangen. Op 18 juni besteld en na telefonisch contact zou ik direct worden geïnformeerd wanneer het bestelde bij jullie was aangekomen, aldus Bart. Tot nu toe geen bericht of mailtje. Communicatie wat verbeteren.
Beoordeling melden