Euregiohunt- Logo - Beoordelingen

EuregiohuntReviews

: 445Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Euregiohunt

65 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

445 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 okt. 2022
Super service ,zeer correcte informatie gekregen en héél eerlijk ,niets is voor hen teveel!! Deze mensen zijn het zeker waard om er u jachtspullen aan te kopen! Peter, nogmaals bedankt voor de mooie verrassing voor mijn man mee in elkaar te steken!! Gewoon TOP!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jul. 2022
Ik heb nog steeds de levering niet ontvangen. Op 18 juni besteld en na telefonisch contact zou ik direct worden geïnformeerd wanneer het bestelde bij jullie was aangekomen, aldus Bart. Tot nu toe geen bericht of mailtje. Communicatie wat verbeteren.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Euregiohunt

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Levering blijft uit. Mails worden niet beantwoord. Onduidelijk of er leveringsproblemen zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Ik heb nog steeds de levering niet ontvangen. Op 18 juni besteld en na telefonisch contact zou ik direct worden geïnformeerd wanneer het bestelde bij jullie was aangekomen, aldus Bart. Tot nu toe geen bericht of mailtje. Communicatie wat verbeteren.
Beoordeling melden