Euregiohunt- Logo - Beoordelingen

EuregiohuntReviews

: 445Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2017
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Euregiohunt is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Euregiohunt kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Euregiohunt

65 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

445 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 okt. 2022
Super service ,zeer correcte informatie gekregen en héél eerlijk ,niets is voor hen teveel!! Deze mensen zijn het zeker waard om er u jachtspullen aan te kopen! Peter, nogmaals bedankt voor de mooie verrassing voor mijn man mee in elkaar te steken!! Gewoon TOP!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jul. 2022
Ik heb nog steeds de levering niet ontvangen. Op 18 juni besteld en na telefonisch contact zou ik direct worden geïnformeerd wanneer het bestelde bij jullie was aangekomen, aldus Bart. Tot nu toe geen bericht of mailtje. Communicatie wat verbeteren.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Euregiohunt

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(56)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goed kontakt en plezierige mensen en reageren Goed op vragen. Ga zo door.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Het goede overleg met dit bedrijf. Prima geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Super service ,zeer correcte informatie gekregen en héél eerlijk ,niets is voor hen teveel!! Deze mensen zijn het zeker waard om er u jachtspullen aan te kopen! Peter, nogmaals bedankt voor de mooie verrassing voor mijn man mee in elkaar te steken!! Gewoon TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Correcte afhandeling, niets op aan te merken. Is een geschenk voor mijn zoon die zopas zijn brevet van jager heeft
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Uitstekende service Snel geleverd, vriendelijk aan de telefoon toen ik een vraagje had, product zoals geadverteerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Perfecte en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2022
Aangemeld voor een artikel wat niet op voorraad was. Heel snel volgde het bericht dat dit wel op voorraad werd gehouden bij de groothandel. Binnen 5 dagen had ik het in huis. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Bestelling verkeerd gedaan. Na contact werd alles snel hersteld en het teveel betaalde terug gestort. Hondenhalsbanden zijn mooi en goed. Aanrader deze zaak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Het bestelde werd op zeer korte termijn en correct, goed verpakt, zonder beschadiging, geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Geen specifieke opmerking. Geadverteerde artikel was precies als beschreven en keurig geleverd.
Beoordeling melden