tuinexpress.nl- Logo - Beoordelingen

tuinexpress.nlReviews

: 1.161Goed

4,07

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 feb. 2016
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
tuinexpress.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tuinexpress.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 feb. 2016
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
tuinexpress.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tuinexpress.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor tuinexpress.nl

55 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.161 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 mei 2022 
Bestelde spullen waren gedeeltelijk niet binnen volgens de gestelde tijd op de site. Een belletje naar de klantenservice om het nog niet te leveren deel (zat erom verlegen) te laten vervallen was geen probleem en de rest van de bestelling werd netjes en zeer goed verpakt geleverd. Het bedrag van het niet geleverde deel werd keurig in no time teruggestort. Het enige punt wat er beter kan is de klant actief te benaderen wanneer een levertermijn overschreden wordt. Desondanks toch 5 sterren door de vlotte afhandeling en de geleverde spullen. Erg netjes van Tuinexpress. Ik zou hier gerust terug durven en willen komen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 dec. 2021
Kansloos, 2 maanden wachten op een vogelvoederhuisje terwijl op de website stond een levertijd van 2-5 dagen. Bestelling geannuleerd, nu hopen dat ze wel snel zijn met geld terugstorten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tuinexpress.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Kan hen niet echt beoordelen, want leveringstermijn besteld item was voorzien voor juli en is ondertussen augustus geworden...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
was prima in orde wel een hele grote doos.
Beoordeling melden