kappersshop.comReviews

: 3.053Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 mei 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
kappersshop.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kappersshop.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 mei 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
kappersshop.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kappersshop.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor kappersshop.com

329 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.053 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 jan. 2022
* Zeer goede service: een van de bestelde producten was niet meer op voorraad waarop er onmiddellijk geanticipeerd werd door een gelijkwaardig alternatief voor te stellen. * Snelle en duidelijke communicatie > telkens binnen de 2 uur reactie ontvangen op gestelde vragen * Desondanks ik de bestelling tussen kerst en nieuwjaar plaatste, werd deze zoals beloofd snel verzonden. * Aangeboden producten zijn van goede kwaliteit * Er zat een leuke attentie bij de bestelling
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 jun. 2022 
Bestelde een product waarvan op de website gesteld werd dat het op voorraad was; koos om dat feit deze leverancier. Product bleek niet op voorraad, dus ook levering de dag na bestellen (andere belofte op de website) was niet mogelijk, en zelfs levering binnen 5 werkdagen wordt niet waargemaakt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor kappersshop.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(48)
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Vind bezorgkosten niet meer van deze tijd. Verder prima en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Goede webshop en vlugge bestelling, wel jammer dat een product als het niet op voorraad is, niet alsnog geleverd wordt. Verder een aanrader !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Prima geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Vlotte levering. Correct. Een echte beoordeling kan je pas doen als iets niet goed zou zijn. Hoe ze daarmee omgaan. Maar het feit dat alles gewoon correct en vlot ging zegt natuurlijk ook al veel. Het was ook leuk om een gratis staaltje te vinden in de doos. Kleine dingetjes die toch een aangenaam gevoel geven bij de klant. Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Fijne aanbiedingen en snelle, verzekerde levering. Afgezien van aanbiedingen zijn sommige producten zijn bij andere aanbieders wel goedkoper.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022 
Jullie hebben nog niet alles in het assortiment! Maar als je besteld is het de andere dag in huis en dat is een goede service 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 apr. 2022
Mijn bestelling was niet goed aangekomen en heb toen een andere bestelling gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2021
Nog niet gebruikt maar bestelling was zeer snel op bestemming bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021 
Het product voldeed aan de beschrijving enkel missen de haar klemmen
Beoordeling melden
Antwoord van kappersshop.com
31 dec. 2021
Excuses hiervoor. Zou u een mail willen sturen naar info@kappersshop.com dan lossen we het direct voor u op.
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2021 
Snelle service en als je een vraag hebt krijg je ook direct antwoord
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2022
Het pakje was snel binnen de andere dag al
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Bestelde producten snel en goed ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Goede service en netjes op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022 
Levering en artikel naar tevredenheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Duidelijk website, snelle verzending
Beoordeling melden