Gooze.com- Logo - Beoordelingen

Gooze.comReviews

: 1.213Uitstekend

4,92

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Gooze.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Gooze.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Gooze.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Gooze.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Gooze.com

119 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.213 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 mei 2022
I’ve ordered spark plugs cables and I got em. Yeah, just that simple! I’ve choose my car (Ford Thunderbird 1970) in a filter and site offered me some products in different price levels so I choose the middle ones. Package was delivered in about 5 working days over GLS (from Netherlands to Czechia).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
This is the the second time out of three the sell parts which are marked as stock an than magically are on back order. Buyers be aware! This is the last time I purchased from them.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Gooze.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Great website and FAST shipping!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
QUICK GOOD SERVICE
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
This is the the second time out of three the sell parts which are marked as stock an than magically are on back order. Buyers be aware! This is the last time I purchased from them.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Bonjour. Excellente société.Service rapide.Prix corrects.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Fast delivery and de parts are super!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022 
Great shop with good prices
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Great fast service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Great Company
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
bestelling gedaan ,verkeerd,werd mij zeer vlug op attend gemaakt, kon deze bestelling nog annuleren ,,tof van hun!!!!!! mijn betaling gingen ze ook terug storten op de rekening, ben benieuwd wanneer wij het gaan zien ?? mss na het wkend voor de rest altijd uitstekende service ....top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022 
Very quick shipping and correct item (metering rods Edelbrock)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Gooze is perfect , but gls sucks 11 days before delivery
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
All perfect, Thanks. There is nothing to do better!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
very good address to remember
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Fast response and shipment
Beoordeling melden