limango.nl- Logo - Beoordelingen

limango.nlReviews

: 3.446Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
limango.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij limango.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
limango.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij limango.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor limango.nl

827 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.446 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 dagen geleden
Geachte medewerker, Ik wil graag mededelen wat mij in het bijzonder beviel. Wat mij beviel was de vriendelijke reactie op mijn ziek-zijn. Op het snelle reageren. En dat meerdere malen. Daarnaast de vriendelijkheid van Wilma! Wat mij betreft per direct salarisverhoging want haar adequaat en snel handelen zorgt ervoor dat ik als klant blijf. En de dag daarna nog een grotere bestelling heb geplaatst. Vanwege het vertrouwen. Helaas geen achternaam van Wilma, maar dat kunnen jullie vast achterhalen. En het hoeft niet bij een compliment of een taart te blijven. Goed personeel mag worden gewaardeerd! Hartelijke groet, Moon Bear Snijder
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 okt. 2022
De kleding die niet in actie gekocht worden komen steeds slechter bij de klant aan. Verscheurde zakje, haar aan de kleding. Op de vorige bestelling zat veel rode haar en katten haar. Ik heb geen rode haar:( Als je iets van fabrikaat koopt in de actie komt wel netjes. Voor dezelfde prijs in de winkel ziet er armoedig uit. Het is triest. Je kan heel pakket naar leger des hels brengen. Al hoewel daar stuur ik ook de kleding gewassen en netjes. Zo was het nooit eerder geweest. Het is geleidelijk verslechtert. Punt 2: Kleding voor gedeelte verzekeren is ook zo iets. Ik heb ook een sieraden winkel. Als ik iets stuur en dat komt niet aan, dan is mijn verantwoordelijk.That geldt voor hun ook. Ik denk dat deze bedrijf leuk begonnen was maar is zijn eigen visie kwijt geraakt. Ze moeten bij mensen niet doen wat ze zelf ook niet leuk vinden. Vinden ze leuk als ze 69 euro voor een broek betalen en deze gepild en half gescheurd uit de zakje bij ze aankomt? Heel erg teleurgesteld in deze bedrijf. Ik denk eigelijk hebben ze 1 ster verdient.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor limango.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Snelle en deftige levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
Snel en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
Goedkope merkartikelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Snel en mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
 
Ik vind alles prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
Snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Alles is perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Mooi verpakt !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Duidelijk sire
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
 
Alles prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Gewoon goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
 
Good servis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Gemiddeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Excellent
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
prima
Beoordeling melden