opbergdozen.nlReviews

: 237Goed

4,13

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
opbergdozen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij opbergdozen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
opbergdozen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij opbergdozen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor opbergdozen.nl

16 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

237 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 sep. 2022
Keurige opbergdozen, precies volgens omschrijving. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Netjes verpakt en supersnel (in 2 dagen) bezorgd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 dagen geleden
Geen communicatie over levering die na 7 dagen nog steeds niet toegekomen is en nochthans op stock was (volgens webshop)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor opbergdozen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
1 doos beschadigd tijdens transport, na 1 telefoontje de volgende dag een nieuwe ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Geen communicatie over levering die na 7 dagen nog steeds niet toegekomen is en nochthans op stock was (volgens webshop)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Doos voor jarige kleindochter om knutselspullen in op te bergen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Alles in orde. Degelijk verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Super, bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Ik heb mijn bestelling nog helemaal niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van opbergdozen.nl
1 nov. 2022
Beste, Vervelend dat u een negatieve review heeft moeten achterlaten, onze excuses hiervoor. We hebben het nagekeken voor u en zien dat het pakket helaas niet afgehaald was van het PostNL punt en hierdoor retour naar ons gekomen is en daarna gecrediteerd. Als het goed is heeft u het geld weer retour gekregen op uw rekening. Met vriendelijke groet, Amber van opbergdozen.nl
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Keurige opbergdozen, precies volgens omschrijving. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Netjes verpakt en supersnel (in 2 dagen) bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Duidelijke website, snel geleverd. Ga zo door!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goede prijs en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Goed en op tijd bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Ik zoek al jaren een bepaald doosje en kwam het tegen hij opbergdozen.nl Besteld en super snel binnen gekregen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Nog steeds niet ontvangen zonder enige vorm van bericht. Hoezo binnen 24 uur !
Beoordeling melden