gamingpcshop.nlReviews

: 152Uitstekend

4,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

47 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

152 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
De pc kwam beschadigd aan. De glas plaat van de zijkant, lag in 100.000 stukken. Maar na overleg en het controleren dat de rest van de pc wel gied werkte werden we fantastisch en snel geholpen en kregen we dezelfde dag nog een nieuwe glasplaat thuisbezorgd. Dus een top service.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 apr. 2022
Mijn verzending is niet bezorgd. Heb niks ontvangen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 apr. 2022
Mijn verzending is niet bezorgd. Heb niks ontvangen
Beoordeling melden