gamingpcshop.nlReviews

: 165Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

55 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

165 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
De pc kwam beschadigd aan. De glas plaat van de zijkant, lag in 100.000 stukken. Maar na overleg en het controleren dat de rest van de pc wel gied werkte werden we fantastisch en snel geholpen en kregen we dezelfde dag nog een nieuwe glasplaat thuisbezorgd. Dus een top service.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jan. 2023
Een monitor vanuit een mooie aanbieding besteld en betaald. Deze wordt vervolgens niet de volgende werkdag geleverd zoals beloofd. Ik moet er vervolgens zelf achteraan bellen waar de monitor blijft. Reactie: monitor is helemaal niet leverbaar. Ik kan wel een alternatief krijgen maar dat is geen ips scherm, dus veel slechter. De prijs van dit scherm is wel bijna het zelfde. En prijs ligt hoger dan concurrenten. Er wordt mij op geen enkele manier tegemoet gekomen. De aanbieding lijkt een lokkertje om je een ander scherm zonder korting te verkopen . Bestelling uiteindelijk geannuleerd.. nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(45)
(0)
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Uitstekende service en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Goede prijs, mooie website en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Een zeer goede webshop. De computer is van hoge kwaliteit en werkt goed. Ik vondt het ook leuk dat ik een kaartje kreeg met de naam van de persoon die mijn PC heeft gebouwd. Zo voel ik wat meer persoonlijke connectie met de webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Super goede service en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snelle levering en een goeie pc in elkaar gezet die alleen nog maar ingeplugd hoefde te worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Goeie prijs, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Deskundige medewerkers die meedenken met jouw behoeftes en de juiste aanpassingen voorstellen. Snel, eenvoudig en betaalbaar. Herhaling waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
goed meedenken en advies, snelle levering en erg tevreden met de pc
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
de computer werkt goed, hij was snel binnen en de verzending was makkelijk te overzien!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Snelle levering, goed product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Niks toe te voegen. Product tijdig en prefect ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022 
van R d.
Goede prijzen en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Product is in nette staat binnen de gestelde tijd geleverd. Tracking was duidelijk. Kwaliteit/prijs verhouding is netjes en bestellen ging makkelijk en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Prima service en snelle levering
Beoordeling melden