4 apr. 2023
De door Combitools gehanteerde prijzen voor de producten zijn zeer goed.
Vinden en bestellen is prima voor elkaar.
Afrekenen via PayPal en verzending met post.nl is goed.
Alleen de tijd tussen bestellen en verzenden is lang. Als particulier had ik hier rekening mee gehouden, ik hoef er mijn brood niet mee te verdienen, maar voor een ondernemer zou het wel te lang kunnen duren voor je de items kunt gebruiken.
Als de shop dit consistent voor elkaar krijgt, heb je een 1e klas adres voor de aankopen van gereedschappen.
6 dagen geleden bestelling geplaatst, nog niet binnen. Telefoon wordt niet opgenomen en op een mail die ik gestuurd heb is tot op heden nog geen reactie binnengekomen. Ze hebben veel mooie artikelen tegen leuke prijzen maar tegenwoordig is communicatie erg belangrijk en dat doen ze niet. Ik blijf maar afwachten maar zit dringend om de spullen verlegen. Waarom niet even melden dat er een bepaald probleem is?
Beoordelingen voor combitools.nl
Iets betere communicatie zou fijn zijn.
Op Black Friday een paar apparaten besteld maar op een bevestiging na nog helemaal geen terugkoppeling wanneer deze verzonden zouden worden terwijl ze op voorraad waren.
Ik heb er begrip voor dat het druk is, maar een korte melding zou wel fijn zijn.
Verder tevreden over eerdere bestellingen.
16 nov. 2023
Ik had een fout gemaakt bij de bestelling 12 volt accessoire besteld niets 18 volt zijn. Dat werd door de klantenservice gezien en ik kreeg een telefoontje of ik wel het goede besteld had. Tip
7 nov. 2023
Geen terugkoppeling over verdata. Duurt bijna een week voordat ze iets verzenden. In de winkel erg rommelig. In de winkel wat gekocht. Nalevering gaat erg moeizaam duurt al bijna twee weken
3 nov. 2023
Product was op de webshop snel gevonden. Volledig beschreven. De bestelling en betaling eenvoudig. Product keurig verpakt goed afgeleverd.
11 nov. 2023
Veel keuze, prima prijsstelling
Veel keuze, artikelen van bekende merken en geen "eigen" merk artikelen, scherpe prijs, snelle verzending, kopersbescherming.
Keurig bezorgd, volgens bestelling. Mailing vande bezorging was niet heel duidelijk
Geïmporteerde beoordelingen