smeedijzerenbeslag.nlReviews

: 934Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
smeedijzerenbeslag.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij smeedijzerenbeslag.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
smeedijzerenbeslag.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij smeedijzerenbeslag.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor smeedijzerenbeslag.nl

934 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

934 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Duidelijke / overzichtelijke website Prima betaalmogelijkheden Gunstige product / prijs verhouding Snelle & goedverzorgde verzending , ( Track & Trace ) Prima service / communicatie na foutieve bestelling en / of verzending
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 dec. 2022
De plankdragers waren niet 90 graden haaks. Als je dan met 2 planken door een hoek wilt krijg je het niet uitgelijnd, het ziet er niet uit. Geprobeerd bij te buigen maar 1 steun is toen gebroken, het was gietijzer (ik dacht smeedijzer). Ergo, van de 6 steunen 2 gebruikt, 1 vernield en 3 ongebruikt in de schuur gegooid. Elders wel haakse dragers bestelt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor smeedijzerenbeslag.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering!,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Correcte service
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
24 jan. 2023
Fijn dat je de tijd hebt genomen om voor ons een mooie 5 sterren review te schrijven. Wij vinden het leuk te horen dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Met vriendelijke groet, Team SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
2 uur geleden
Dankjewel voor je korte en krachtige 5* feedback. Leuk te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
24 jan. 2023
Dankjewel voor je mooie 4* sterren beoordeling. Wij vinden het fijn te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Met vriendelijke groet, SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
uitstekend
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
24 jan. 2023
Dankjewel voor je uitstekende review! Met vriendelijke groet, Team SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Heel goed!
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
24 jan. 2023
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent. Heel erg bedankt voor je 5* top feedback graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden