Certificaat voor internet-bikes.com

No. X3ACED1BC104BC6A8EBAFA9E0B197C32E
 

Geldig vanaf
15-12-2017
Geldig tot
14-12-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor internet-bikes.com



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 7.615 Trusted Shops beoordelingen sinds 06-10-2017.
In totaal heeft internet-bikes.com al 7.615 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Bestelling goed ontvangen dank U
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Snelle leverin goed produkt bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
18-07-2018
Zeer tevreden. Op afgesproken tijd geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Supertevreden met mij aankoop. Vlotte levering en goed prijs/kwaliteit van mij fietstas
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Goed geholpen, vragen snel en vakkundig beantwoord.
goede service, tegoedbon om 2e keer verzendkosten te vergoeden
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
goede zaak
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Misschien lak en kunstof delen beter beschermen, toch krassen op het spatbord, voorvork en een gebroken kunstof stelmoer voor de veer aan de voorvork.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Ik had DHL gevraagd de bestelling tussen 18.00 en 21.00 uur te laten bezorgen. Kreeg hier een bevestiging van, maar ze waren er rond 13.00 uur. Gelukkig waren mijn buren thuis, maar niet netjes van DHL. Ben tevreden over het bestelde product
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Uitstekend. 'sMiddags besteld en de volgende dag kwam alles op de beloofde tijd binnen.

Wel onhandig dat de beloofde chat er niet is, je niemand kan bellen en op een mailtje kreeg ik ruim een dag later een antwoord waar ik niet zo veel aan had. Dus dat lijkt me lastig als er wel een probleem is. Maar goed, mijn bestelling ging perfect dus zou het nog een keer doen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Alles dik ok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
Ik mis schroefjes en moertjes. Het voor spatbord zit scheur in . Zit geen bel bij. Ik heb mail gestuurd maat krijg geen gehoor. Zo slecht dit. Bezorging was Oke binnen 1 dag.
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Goede service - snelle levering - goed te volgen door Track & Trace systeem
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Beste Internet BIKES,, Uw produkten zijn uitstekend,, niets mis mee,,OOK HET ADRES OP DE DOOS,,WAS CORRECT,, INGEVULD, MAAR DE ALEVERING VAN DE SPULLEN DOOR DE KOERER,, WAS HOPELOOS HIJ HEEFT DEZE ANDERE STRAAT MAAR ERGENS GEGEVEN,MAAR ,TOCH KREEG IK 8 UUR TOCH MIJN ONDERDELEN, IK ZOU DE 4,95 TRANSPORT NOG TERUG KRIJGEN, MAAR DIT IS NIET GELUKT,,GRO MOELIJK IK LOOP VAST, IN DE COMPUTER,, G
2.33
Matig

internet-bikes.com antwoordt: 19-07-2018
We hebben met de klant contact gehad. De verzendkosten zijn netjes terugbetaald.

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
18-07-2018
de levering zelf was niks mis mee, het 5 weken wachten op de levering was ik niet blij mee. verder is het een prima fiets, voor de deur geleverd, laatste aanpassingen zijn keurig gedaan en de man heeft keurig de werking van de batterij, de fiets en de onderdelen uitgelegd.
4.00
Goed

internet-bikes.com antwoordt: 19-07-2018
We hebben contact met de klant gezocht, de klant heeft geen fiets bij ons gekocht en we hebben gevraagd deze beoordeling te herzien.

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
laagste prijs en de dag erna perfect geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
13-06-2018
18-07-2018
Alles goed gegaan. volgende dag in huis.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Niet de producten ontvangen die ik had gewild. De zoekopdracht met de juiste maat binnenband leverde een keuze op die achteraf niet blijkt te passen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
snelle levering en produkt voeldoet aan verwachting dus wat wil een mens nog meer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
18-07-2018
Helaas te late levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snel geleverd, één product was iets minder van kwaliteit en het profiel van de geleverde remblokjes kwam niet overeen met de afbeelding op de website. Jammer dat je retourkosten moet betalen, dat is niet in overeenstemming met de geldende wetgeving.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Ik had 3 binnenbanden besteld. Deze zijn nu nog niet in gebruik, ik weet dus nog niet of de kwaliteit goed is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Ben heel tevreden. Alles keurig op tijd, volgens de afspraak. Goed product en goed verzorgd ingepakt en afgeleverd. Ik geef het een 9.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
10.
Levering snel en goed.
Niks op aan te merken.
1.00
Slecht

internet-bikes.com antwoordt: 18-07-2018
We hebben met de klant contact opgenomen, wellicht heeft de klant per ongeluk verkeerde cijfers ingevuld.

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Jammer dat toch alles afhankelijk is van wie de vervoerder is.
INTERNET-BIKES verstuurt wel snel, jammer dat ik bijna 1 week op mijn bestelling moet wachten. Maar dat ligt aan DHL.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Enige min puntje levering uur later dan gepland door DHL
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Oké
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Snel, goed, keurig ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Alles is prima in orde en een goede servies ik dank jullie daar voor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
goeie aan koop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Prima volgens.verwachting op tijd.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
om 15hr30 besteld en s'anderdaags s'morgens geleverd;geen klachten van mij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Geen klachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
17-07-2018
Levering: snel en goed verpakt. Product: goede kwaliteit fiets behalve de koplamp, maar die kun je vervangen voor een betere (die niet rammelt) uit de Action voor nog geen 4 euro. Af-montage was nonchalant uitgevoerd. Klantenservice: communicatie laat hierbij te wensen over, want uitsluitend via mail waar je frustrerend dagen op kan wachten. Kreeg het bericht dat ze er lering uit zouden trekken.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
17-07-2018
snelle levering, ideaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Is okay
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
16-07-2018
Prima levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
16-07-2018
Dubbele fiefstassen, Newlooxs, blauwe stippen. Super snelle levering, keurig verpakt en erg mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
16-07-2018
alles bestens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
Slechts eenmaal besteld en positief verrast, met dank.
5.00
Uitstekend

internet-bikes.com

internet-bikes.com werd op 15-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
klantenservice@tom-bv.com
internet-bikes.com
Winkel-exploitant
T.O.M. B.V.
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met internet-bikes.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.