Certificaat voor shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/

No. X3CA6023C451D37E8BA3D418D9F40FD68
 

Geldig vanaf
17-12-2015
Geldig tot
16-12-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 86 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ al 253 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Word overladen net mails.
1.00
Slecht

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ antwoordt: 14-08-2018
Bedankt voor uw feedback. U kunt u altijd afmelden van onze nieuwsbrief indien u geen berichten meer wenst te ontvangen van ons. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Pearl Izumi Factory Store

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
06-08-2018
snelle levering goede prijs, ben tevreden met mn aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
04-08-2018
snelle levering
retourzending niet al te lastig
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
03-08-2018
Ondanks dat de website aangaf dat er voorraad was en ik hem gewoon kon afrekenen bleek later dat het artikel uitverkocht is. niet van deze tijd dit voorraad systeem wat niet deugd. Dit was overigens de 2de keer dat dit gebeurde. ben nu geen klant meer.
1.00
Slecht

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ antwoordt: 14-08-2018
Bedankt voor uw feedback. We proberen onze voorraad altijd zo actueel mogelijk te houden. We vinden het dan ook vervelend om te horen dat wij tot twee maal toe een artikel niet konden leveren aan u. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Pearl Izumi Factory Store

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
02-08-2018
Eerste keer dat ik bij dit bedrijf heb besteld. Snelle levering en kwaliteit product lijkt goed. Verwachting dat de het een duurzaam en goed product is.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
30-07-2018
Vlotte levering, product is in goede staat ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
29-07-2018
Snelle levering van goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
28-07-2018
Snelle levering alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
24-07-2018
Great price, excellent product, excellent service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
20-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
Goede service en prima kwaliteit levering was snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
04-07-2018
Producten worden achter huis neergelegd. Zonder hierover geïnformeerd te worden.
3.67
Goed

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ antwoordt: 09-07-2018
Dank voor de feedback. We zullen dit opnemen met onze vervoerder. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Pearl Izumi Factory Store

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
14-06-2018
Snelle levering en goede kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
08-06-2018
Sneel levering, goed retourbeleid en afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
07-06-2018
Fijne winkel en webshop. Klantenservice ook goed bereikbaar en ze handelen snel. Ik kom hier zeker terug. (winkel en webshop)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
06-06-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
06-06-2018
geweldig snelle levering en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
02-06-2018
Helaas was de door mij gekozen maat niet de juiste, terugsturen zonder problemen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
Na een week nog geen product ontvangen, het product was volgens de site op voorraad. En een klantenservice die ik al twee maal benaderd heb kan niet vertellen waarom niet. Ik heb diverse producten van Pearl izumi daar is niets mis mee. Maar de online shop laat het totaal afweten.
2.00
Matig

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ antwoordt: 29-05-2018
Graag willen we je bedanken voor je feedback, hiermee kunnen we onze service blijvend verbeteren. We hebben dit bij de verantwoordelijke afdeling aangekaart. Met vriendelijke groet, Saskia, Pearl Izumi Factory Store

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
23-05-2018
Weinig artikelen en maten in het asortiment
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
18-05-2018
Volgende dag geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
10-05-2018
nee
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
13-03-2018
09-05-2018
Mooie kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
05-05-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
05-05-2018
snelle levering en kwaliteitsproduct voor weinig geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
03-05-2018
Prima shirt en jacks en alles is prima en snel afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
02-05-2018
Breed aanbod, prima afhandeling van de bestselling. Tip: goederen hadden ook in een wat bescheidener doos verstuurd kunnen worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
01-05-2018
Top producten - top leverancier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Mooie producten, goede prijs. Echter, levering niet volgens afspraak. Op website en op de bestelbevestiging stond dat product volgende dag zou worden geleverd. Echter, na drie dagen niets ontvangen. Klantenservice gecontacteerd: het zou dezelfde dag verzonden worden. Niet gebeurd: duurde nog eens 2 dagen extra... Dus IPV 1 dag, 6 dagen moeten wachten. Klantenservice geeft incorrecte info..
2.00
Matig

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ antwoordt: 30-04-2018
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ontstane vertraging en de foutief ontvangen informatie. We gaan intern na hoe we dit hadden kunnen voorkomen zodat we onze service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Judith, Pearl Izumi Factory Store

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
Als je belt, wordt er goed geluisterd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
10-04-2018
Je ontvangt keurig een bevestiging en levering binnen een dag. Tevens bij retour duidelijke informatie. Ben zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
09-04-2018
Prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
09-04-2018
Nette service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
08-04-2018
Snel en goed, kwaliteit van het jasje is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
06-04-2018
Makkelijk retourneren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
05-04-2018
Snelle levering en retour sturen gaat eenvoudig en gratis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
09-03-2018
04-04-2018
OK.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
27-03-2018
Snelle leveringen en retourneren gaat simpel en is gratis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
24-03-2018
Snelle levering goed produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
19-03-2018
Netjes geregeld, alles op tijd. Het was niet duidelijk wanneer het pakket zou aankomen, dit kan beter
4.67
Uitstekend

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ klantbeoordeling

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/

shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/ werd op 17-12-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Ingram Micro Commerce EMEA B.V.
Energieweg 2
5145NW Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jack Heijkans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met shop.pearlizumi-eu.com/nl-nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.