Certificaat voor internet-automotive.com

No. X3CDA15989DB8ECAEF3DA67CA00FF3570
 

Geldig vanaf
07-02-2018
Geldig tot
06-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor internet-automotive.com



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 212 Trusted Shops beoordelingen sinds 06-10-2017.
In totaal heeft internet-automotive.com al 212 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
20-08-2018
Ik heb over de jaren al meerdere keren hier goederen besteld en deze elke keer snel en goed ontvangen.
De producten die ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit voor een lage prijs.
De service is goed en behulpzaam en die éne klacht die ik in het verleden had is perfect afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
20-08-2018
Ik heb een kleed voor de kofferbak gekocht, voor de hond, materiaal top maar klitteband op de zijkanten maken werkt niet
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
18-08-2018
Na vieren besteld maar ze hebben het toch de zelfde dag verstuurd. dat noem ik pas service.

John
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Ik had 4 nekkussentjes besteld en kreeg er maar 2. Ze zouden het geld terug storten maar.....ik had 4 kussentjes nodig. Jammer.
1.00
Slecht

internet-automotive.com antwoordt: 17-08-2018
Alle op onze website getoonde artikelen en hoeveelheden zijn op voorraad. In dit geval was er een onverklaarbaar voorraadverschil. Dit is met de klant besproken.

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
15-08-2018
Helaas verkeerd artikel besteld, artikel teruggestuurd en binnen een paar dagen had ik het aankoopbedrag weer terug op mijn rekening.
Is weer eens wat anders dan een maand wachten op de terugbetaling (amazon)
Gewoon keurig en correct afgehandeld.
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
14-08-2018
Gemakkelijk bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
14-08-2018
Vlotte afwikkeling en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
13-08-2018
Alles naar wens, dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
12-08-2018
Voorraadverschil de bestelling is niet geleverd. Geld is correct terug gestort.
2.50
Redelijk

internet-automotive.com antwoordt: 13-08-2018
Door een voorraadverschil konden we het artikel van deze bestelling helaas niet leveren. We hebben de klant direct op de hoogte gebracht en het bedrag terugbetaald.

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
10-08-2018
Goede prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
10-08-2018
Ruime keuze, snelle levering, super goeie prijzen. Service is ook ontzettend goed, iets was al geopend maar paste niet en mag alsnog retour. Fijne webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
08-08-2018
Bestelling snel verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
Volgende dag geleverd zoals belooft.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
Alles toppie
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
06-08-2018
Uitstekende webwinkel met lage prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
04-08-2018
Snelle levering, zeer solide uitvoering, helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
29-07-2018
04-08-2018
Snel, netjes en op tijd geleverd. Echter de bestelde antenne was echt goedkope rotzooi. Na montage direct afdekkapje los. Deze moeten lijmen. Maar ja voor minder dan 15 euro hoef je ook niet veel te verwachten denk ik.
Volgende X iets duurdere bestellen bij deze winkel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
01-08-2018
Ik had 1wieldop besteld ipv 4 voor mijn auto, toen ik er 3 bij wilde bestellen waren ze niet voorradig. Ik heb 6,95 morgen betalen voor het terug Sturen. Hier bestel Ik Niet meer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
31-07-2018
Ruime keus tegen lage prijs. Snel geleverd en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-07-2018
Snelle levering en scherpe prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
24-07-2018
Alles in goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
23-07-2018
Goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
20-07-2018
Alles zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
19-07-2018
mijn eerste bestelling was bij de betaling afgebroken er was iets fout gegaan twee dezelfde bestellingen door mensen met de zelfde achternaam alleen een ander mail adres het is na een mailtje keurig uitgezocht ,geld werd terug gestort de bestelling door mij opnieuw gedaan en twee dagen later keurig bezorgd

mijn ondervinding beleefde mail terug ,uitgezocht en opgelost .PRIMA bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Vlot, goed en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
16-07-2018
Snel geleverd, heldere communicatie en een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
16-07-2018
Binnen beloofde tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
16-07-2018
snel en conform aanbieding . Geadverteerde niet meer beschikbaar Alternatief gekozen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Duidelijke site en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
13-07-2018
Ik had lampjes besteld voor kentekenverlichting van de auto maar deze zijn niet canbus proof waardoor ik nu storingsmelding heb in mijn display.
Eigenlijk zou dit vermeld moet worden .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
13-07-2018
Prima. Geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
10-07-2018
Netjes en volgens verwachting geleverd. Producten zijn goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
09-07-2018
Doos was kapot en werd 4 dagen telaat gelevert
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
07-07-2018
Na verhindering van DHL heb ik de levering op tijd binnen gekregen. TOM b.v heeft verder goed geholpen.
Hartelijk bedankt Mark.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
07-07-2018
Tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
04-07-2018
Artikelen zoals gevraagd geleverd. Verder is er altijd mogelijkheid tot verbetering
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
03-07-2018
Netjes en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
21-06-2018
01-07-2018
Prima snel en nette prijs (tov andere aanbieders)
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
22-06-2018
28-06-2018
Op tijd geleverd. producten voldeden aan de verwachting.
De info op de website kan hier en daar wat vollediger.
4.67
Uitstekend

internet-automotive.com

internet-automotive.com werd op 07-02-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
klantenservice@tom-bv.com
internet-automotive.com
Winkel-exploitant
T.O.M. B.V.
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met internet-automotive.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.