71workx.nl- Logo - Beoordelingen

71workx.nlReviews

: 547Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
71workx.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 71workx.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
71workx.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 71workx.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor 71workx.nl

76 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

547 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 feb. 2022
 
Hier een paar werkschoenen besteld en deze werden snel geleverd. Bij het passen bleken het toch niet helemaal mijn soort schoenen te zijn en heb daarom contact opgenomen over het retourneren.ik heb ze teruggebracht daar ik redelijk in de buurt woon. Binnen een dag stond het geld alweer op mijn rekening. Top!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 jul. 2022
 
Duidelijker maken dat retourverzendkosten voor rekening koper zijn en de retourprocedure ( geen retoursticker, achterhaald formulier downloaden en vullen inclusief mailen etc.) aanpassen naar deze tijd. Zeeeer klantonvriendelijk.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor 71workx.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Levering info en lever termijn
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
4 jan. 2023
Hallo, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor de vertraagde levering van je bestelling. We gaan er mee aan de slag om het transport en informatie omtrent levering te optimaliseren en hopen dat we je hier de volgende keer van kunnen overtuigen! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Hele lange levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
20 dec. 2022
Hallo, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor de vertraagde levering van je bestelling. We gaan er mee aan de slag om de levering te optimaliseren en hopen dat we je hier de volgende keer van kunnen overtuigen! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
Prima prijs. Helaas kleine beschadiging aan schoen maar ze blijven toch niet als nieuw.
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
1 dec. 2022
Hi, Dankjewel voor de review. Super om te horen dat je hebt kunnen shoppen voor een scherpe prijs en onze excuses voor de kleine beschadiging. We gaan er mee aan de slag om de uitlevering van goederen te optimaliseren en te waarborgen. Desondanks hopen we dat je veel plezier zult beleven aan het artikel. Tot de volgende keer! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
 
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
1 dec. 2022
Hoi, Dankjewel voor de super review! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
18 nov. 2022
Hi, Dankjewel voor de 5 sterren review, tot de volgende! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
11 nov. 2022
Hi, dankjewel voor de 5 sterren review. Tot de volgende keer! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Attent, en accuraat. Ik bestelde een aantal t-shirts er werd vervolgens contact met me gezocht met extra relevante informatie en aanvullende vragen. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
31 okt. 2022
Hi Coen! Super om te horen dat je onze aanvullende service als attent en accuraat ervaart. Tot de volgende bestelling! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Ze doen wat ze moeten doen.Top service.voortaan mijn werkkleding hier kopen.een echte aanrader voor iedereen
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
31 okt. 2022
Hallo Erik, Dankjewel voor de uitstekende 5 sterren review. Super om te horen dat je blij bent met onze service! Tot de volgende keer en veel werkplezier met je bestelling. Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Altijd goed laatste bestelling wel lang moeten wachten. Persoonlijke benadering bij afwijkende maten
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
11 okt. 2022
Goedemorgen, dankjewel voor de review! We zijn blij dat je wederom een goede ervaring hebt gehad bij 71workx.nl. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te zijn. Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Netjes geleverd! Alleen duurde de verzending wel wat langer dan aangegeven
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
24 okt. 2022
Hallo, Dankjewel voor de review. Super om te horen dat de bestelling goed is aangeboden, graag onze excuses voor de lichte vertraging, wij zullen hier aan werken. Tot de volgende keer! Team 71workx
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Broek is echt de perfecte pasvorm! heel blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
17 okt. 2022
Hi! Super dat de Dickies werkbroek perfect past. Tot de volgende bestelling! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
gewoon goed, niks meer niks minder
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
24 okt. 2022
Hi! Dankjewel voor de review! Team 71WorkX
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
 
Makkelijk te bestellen en super vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
24 okt. 2022
Hallo! Fijn om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd, tot de volgende keer! Team 71workx
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
 
Hier een paar werkschoenen besteld en deze werden snel geleverd. Bij het passen bleken het toch niet helemaal mijn soort schoenen te zijn en heb daarom contact opgenomen over het retourneren.ik heb ze teruggebracht daar ik redelijk in de buurt woon. Binnen een dag stond het geld alweer op mijn rekening. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Als er iets niet past, wordt het gewoon omgeruild en of opgelost. Prima geregeld, blijf gewoon lekker kleding bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mrt. 2022
Een zeer vlotte levering van een kwaliteitsproduct! Bedankt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
Betrouwbaar, snelle levering
Beoordeling melden