Certificaat voor vamos-schoenen.nl

No. X3FD06B9E1C951E6808E66D640187823B
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor vamos-schoenen.nl



Goed

4.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 611 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft vamos-schoenen.nl al 611 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
22-08-2019
Schoenen snel ontvangen. verschillende kleuren en maten besteld. Een paar gehouden, Deze zitten heel goed. Ander paar omgeruild voor grotere maat, dit verliep allemaal prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
21-08-2019
Naar tevredenheid gegaan. Ben tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
21-08-2019
Prachtige schoenen, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
20-08-2019
Blij met organisatie die ook schoenen voor smalle voeten verkoopt.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-08-2019
Wat fijn dat u zo blij bent! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
20-08-2019
Maat klopte tot twee keer toe niet.
Op de schoenen stond wel de bestelde maat maar waren veeeel te klein.
2.67
Redelijk

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-08-2019
We kunnen ons voorstellen dat u toch twee keer toe niet de voor u juiste maat heeft ontvangen. Uiteraard hopen wij dat het de volgende keer beter gaat! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
23-05-2019
20-08-2019
Ben tevreden.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-08-2019
Dat is mooi :-) Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
20-08-2019
geen verdere intresse
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
19-08-2019
DHL bestelde mijn bestelling op het verkeerde adres. Vamos kon mij daarbij niet bij helpen. Uiteindelijk heb ik mijn pakje zelf op kunnen halen. Al met al kostte mij dit ophalen 2 euro 24 voor het bellen naar 09 nummer en het openbaar vervoer. Zolang als Vamos via DHL laat bestellen zal ik niets meer bestellen.
3.00
Redelijk

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-08-2019
Wij kunnen ons voorstellen dat dit geen prettige situatie is geweest. Wij hopen u toch de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
27-05-2019
19-08-2019
Bestelling naar tevredenheid verlopen en ontvangen
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-08-2019
Wat fijn om te vernemen! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
19-08-2019
Ik ben zeer tevreden over deze winkel
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-08-2019
Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Goedeprijs kwaliteitzeer tevreden klant
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Wat leuk om deze mooie beoordeling te lezen van een zeer tevreden klant :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Fijne webwinkel met grote keuze in schoenen voor de brede voet.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Heel erg bedankt voor deze perfecte score en beoordeling! Zo lezen wij het graag :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Goede kwaliteit en comfortabel
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Bedankt Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
18-08-2019
Prima levering. Product viel tegen.
3.33
Redelijk

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Het kan wel eens voorkomen dat het product niet naar uw smaak is. Uiteraard mag u kosteloos retour versturen binnen 14 dagen na ontvangst. Wij hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Mooi product en netjes en snel afgeleverd
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Okay
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
twee weken geleden schoenen besteld, nog steeds niet geleverd, niets gehoord over levertijd en nu wel om een beoordeling vragen
Slechte zaak, ben al jaren klant bij Vamos maar dit geeft te denken
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
17-08-2019
Leuke schoen. Goede pasvorm
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
17-08-2019
5 sterren meer dan waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
17-08-2019
Simpel systeem, uitstekende pasvorm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
17-08-2019
Ik heb zeer moeilijke voeten maar slaag meestal heel goed bij Vamos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
17-08-2019
n.v.t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
16-08-2019
levering snel en goed. Hoge kwaliteit schoenen.Maat altijd goed maar weinig keus en breedte maat K
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
16-08-2019
Korekte bezorging en aflevering.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Heel erg bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
16-08-2019
geen
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
16-08-2019
Prima, gezonde schoenen. Geweldig dat je kunt selecteren op breedtemaat.
De levering duurt wel lang, dus je moet geduldig zijn. De levertijd die bij de schoenen op de site staat klopte in mijn geval een keer niet. Schoenen om jaren te dragen.
4.33
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 19-08-2019
Super bedankt voor de beoordeling! Tot de volgende keer :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Hoe kan beoordeling geven als de schoenen pas in september komen.
1.50
Matig

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Deze e-mail wordt automatisch gestuurd, ongeacht de levertijd. U had kunnen aangeven dat u de schoenen nog niet heeft ontvangen zodat u pas later een beoordeling kan plaatsen. Wij wensen u alvast veel plezier met uw schoenen Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Goede website en een ruime sortering moderne schoenen voor voeten met een afwijkende maat. Ik ben heel blij dat ik niet tot 'oma'-schoenen ben veroordeeld. Ik heb nu voor de eerste keer een bestelling gedaan en ben heel tevreden.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Super leuk om te horen dat u erg tevreden bent. Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Zomerschoenen bestellen en dan tot eind augustus wachten tot ze geleverd worden..
3.00
Redelijk

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
In uw bevestiging en in de winkelmand hebben wij inderdaad aangegeven dat de schoenen niet op voorraad zijn en dat deze een langere levertijd hebben. Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van de zending. Wij wensen u alvast veel plezier met uw schoenen. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
15-08-2019
De bestelde schoenen hadden een hoog loopcomfort. Desondanks kon ik ze niet gebruiken omdat de buitenrand teveel op mijn voet drukte.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Wat jammer om te vernemen dat de schoenen niet naar wens waren. U mag deze binnen 14 dagen kosteloos retour versturen. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
snel geleverd, prima product
4.33
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
15-08-2019
Ga zo door.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Dat zullen wij zeker doen! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
15-08-2019
Goede producten, uitstekende service, goede kwaliteit en snelle levering.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Heel erg bedankt voor deze uitstekende score en beoordeling Zo lezen wij het graag :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
15-08-2019
Het bestellen en leveren is allemaal goed verlopen mijn dank daar voor.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
15-08-2019
Goed geleverd. Goede schoenen
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor de goede beoordeling en goede score ;-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
15-08-2019
Mijn bestelling snel gebracht. Daardoor was ik heel blij mee.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 15-08-2019
Dat snappen wij heel goed :-) Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
14-08-2019
Ik heb tot nu een goeie ervaring met Vamos.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 15-08-2019
Dat is prettig om te lezen Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
14-08-2019
Deze bestelling is retour gezonden
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 15-08-2019
We kunnen ons voorstellen als een artikel niet naar uw wens is, dat u deze retourneert! Hopelijk kunnen wij u de volgende keer weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
14-08-2019
erg leuk
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 15-08-2019
Veel plezier ervan :-) Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
14-08-2019
perfect
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 15-08-2019
Dank u wel! Met vriendelijke groet, team Vamos

vamos-schoenen.nl klantbeoordeling

vamos-schoenen.nl

Online schoenenspecialist voor dames en heren.

vamos-schoenen.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Vamos-schoenen.nl is een merk- en wijdtespecialist en heeft een ruime collectie online schoenen voor voeten die een beetje extra aandacht nodig hebben. Vamos maakt gebruik van verschillende wijdtematen, F tot en met M, waarbij F geschikt is voor extra smalle voeten, en M voor extra brede voeten. Voor iedere voet de perfecte schoen. Daarnaast vindt u bij Vamos ook orthopedische schoenen en schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Kortom: ook iedereen die niet altijd kan slagen in gewone schoenwinkels, vindt bij Vamos-schoenen.nl perfect passende schoenen. Brede voeten, smalle voeten, ingezwachtelde voeten, gevoelige voeten, de online schoenenshop biedt voor elke voet de perfecte schoen. Vamos-shoenen.nl laat bovendien zien dat comfortschoenen ook heel modieus en stijlvol kunnen zijn. Zo zijn alle schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van trendy details.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@vamos-schoenen.nl
vamos-schoenen.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vamos-schoenen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.