Certificaat voor vamos-schoenen.nl

No. X3FD06B9E1C951E6808E66D640187823B
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor vamos-schoenen.nl



Goed

4.04/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 184 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft vamos-schoenen.nl al 184 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
Het enige bedrijf waar ik hele leuke k wijdte schoenen kan kopen. Levering en service zijn uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
25-05-2019
kwaliteit en prijs zijn god en veel keus ook in grote maten
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
24-05-2019
Kwaliteit prijs verhouding prima. De schoenen vallen niet tegen en passen prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
In de breedte K zijn meer leuke schoenen te verkrijgen dan in M die ik moet hebben. Zou toch fijn zijn dat ook in M wat "jonger uitziende" schoenen te krijgen zijn
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
24-05-2019
NVT
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Goed is goed toch??
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Goed is zeker goed! Hartelijk dank hiervoor :-) Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor de 5 sterren, hier zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
word steeds verkeerde wijdte op gestuurd ook ver gebeld niet vriendelijk personeel aan de telf
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
we zijn zeer tevreden
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Wij zijn zeer tevreden met uw mooie beoordeling :-) Hartelijk dank hiervoor en veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
oke.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
Goede en snelle levering
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We vinden het leuk om te vernemen dat u tevreden bent met Vamos. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
makkelijk thuis te bestellen,snelle levering,en als het helaas niet aan je verwachtingen voldoet kun je het weer retour zenden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
22-05-2019
Alles is goed gegaan. Pech dat de schoenen niet pasten. Het tegoed is vlot terug betaald. Mijn dank voor de service
3.67
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 23-05-2019
Wij bedanken u dat u toch de tijd heeft genomen om deze beoordeling te plaatsen, ondanks dat uw schoenen retour zijn gekomen! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
De maten zijn echter lastiger in te schatten dan je denken zou. Hoop op snelle levering van geruilde schoenen.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 23-05-2019
We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig om in de juiste maat in één keer te vinden, op onze website hebben wij een handige pagina waar tips in staan hoe u uw schoenmaat kan opmeten :-) Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
prima service
4.67
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
levering/ producten/service zeer zeer tevreden. Ga zo door, koop graag weer.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor uw super score! Dit lezen wij graag. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Kopen zekers nog schoenen hier goed kwaliteit
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Heel erg bedankt voor de 5 sterren Tot de volgende keer :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
2 paar schoenen besteld en gelukkig zat er 1 juiste maat bij, erg blij.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Fijn dat u de juiste maat heeft gevonden en dat u erg blij bent met de schoenen :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Duidelijke website en nette levering
4.67
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor uw complimenten :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
goede schoenen voor moeilijke voeten
4.67
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Goede service
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor uw compliment over onze service! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Ik heb schoenen besteld daarna niks meer gehoord en ook nog geen schoenen ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Had schoenen besteld, dat ging goed, schoenen waren op voorraad, netjes betaald met Ideal. Dus wachten op de schoenen, en wachten, wanneer ik contact wilde opnemen (na een week ongeveer) kreeg ik een bericht dat de schoenen niet leverbaar waren.
Toen wilde ik zelfde schoenen,andere kleur bestellen, die waren er nog wel, maar duurder, ik kreeg ze niet voor dezelfde prijs. Geld terug duurt ook lan
1.00
Slecht

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Onze excuses dat het niet helemaal gelopen is zoals u had gehoopt. Nadat een bestelling is geannuleerd, duurt het uiterlijk tien werkdagen tot u het bedrag terug ziet op uw rekening. We hopen u de volgende keer beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
20-05-2019
levering niet op tijd en toch nog extra spoedkosten betaald, dit nadat afgesproken werd dat er geen spoedkosten meer bijkwam.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Mooie pas vorm ik ze een 8
4.67
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor uw fijne beoordeling! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
ruime keus, snelle service. Mooie pasvorm
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Dit is fijn om te lezen, bedankt Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
20-05-2019
alles is keurig geleverd. het product is niet helemaal naar mijn zin, maar de schoenen zitten lekker.
4.33
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Toch fijn om te lezen dat de schoenen wel lekker zitten. Wanneer u eigenlijk niet tevreden bent, mag u de schoenen kosteloos aan ons retourneren. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
20-05-2019
Goede kwaliteit schoenen en een goede service. Levering laat soms wat lang op zich wachten.
3.67
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt! De volgende keer gaan we voor de 5 sterren :-) Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
19-05-2019
prima
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Dank voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
De sandalen zijn erg mooi en passen goed en niet duur Ze zijn goed verpakt bezorgd.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
heb helemaal nog niks ontvangen dus kan ik ook niet beoordelen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
G HH
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
Zeer toegankelijk site. Bestelling snel thuis en enorm mooi en comfortabel schoenen
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor de fijne complimenten! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
18-05-2019
Ik heb de schoenen afbesteld omdat de levering veel te lang duurde.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling ondanks dat u de bestelling geannuleerd heeft. Indien een artikel niet op voorraad is, bieden wij vaak de mogelijkheid om alvast vooruit te bestellen. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
Schoenen waren niet naar de zin, meer voor jeugdige lui.
4.00
Goed

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt dat u uw feedback heeft geplaatst over de schoenen. Binnen 14 dagen mag u de schoenen kosteloos ruilen of retour versturen. Wij hebben een breed assortiment met verschillende schoenen. Op onze website kunt u ook onze filters gebruiken om alleen schoenen te zien die aan uw wensen voldoen. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Slechte communicatie waarom ik week moest wachten.
2.33
Matig

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te plaatsen. Uw bestelling hebben wij meteen nagekeken. In uw bevestiging heeft u gezien dat de levertijd 3-5 werkdagen betreft. U heeft ook een e-mail van ons ontvangen inclusief Track & Trace code om het pakket te volgen. Op de 5e werkdag is de bestelling afgeleverd om opgehaald te worden.Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
Snelle levering. Goed schoenen.
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
levering veel te laat
2.00
Matig

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor uw feedback. In uw bestelbevestiging is aangegeven dat de levering langer duurt dan onze standaard levering van 3-5 werkdagen. Wij bieden onze excuses aan dat er hierin vertraging is ontstaan. Met vriendelijke groet, team Vamos

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Snelle levering.
Prachtige kwaliteit schoenen.
TOP
5.00
Uitstekend

vamos-schoenen.nl antwoordt: 20-05-2019
Heel erg bedankt voor uw TOP beoordeling! Dit vernemen wij uiteraard graag :-). Met vriendelijke groet, team Vamos

vamos-schoenen.nl klantbeoordeling

vamos-schoenen.nl

Online schoenenspecialist voor dames en heren.

vamos-schoenen.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Vamos-schoenen.nl is een merk- en wijdtespecialist en heeft een ruime collectie online schoenen voor voeten die een beetje extra aandacht nodig hebben. Vamos maakt gebruik van verschillende wijdtematen, F tot en met M, waarbij F geschikt is voor extra smalle voeten, en M voor extra brede voeten. Voor iedere voet de perfecte schoen. Daarnaast vindt u bij Vamos ook orthopedische schoenen en schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Kortom: ook iedereen die niet altijd kan slagen in gewone schoenwinkels, vindt bij Vamos-schoenen.nl perfect passende schoenen. Brede voeten, smalle voeten, ingezwachtelde voeten, gevoelige voeten, de online schoenenshop biedt voor elke voet de perfecte schoen. Vamos-shoenen.nl laat bovendien zien dat comfortschoenen ook heel modieus en stijlvol kunnen zijn. Zo zijn alle schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van trendy details.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@vamos-schoenen.nl
vamos-schoenen.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vamos-schoenen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.