into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.323 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Kwaliteitsproducten en vlotte levering
Beautiful LED ceiling lights! Arrvied the next day, well packed, as described in the website.

Zeer tevreden

Al lang klant hier. Altijd snelle levering en zeer tevreden met de producten.
Precies wat ik nodig had
FS
Frans S.
Beide keren super geleverd, zelfs bij een vergissing mijner zijde perfect opgelost door zeer vriendelijke medewerkers van INTOLED. Voor mij prima zonder behoefte aan verbetering.
Dit is een van de betekenen buiten verlichting op zonne-energie
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
Snelle levering.
JV
JAN V.
Snelle levering. Mooi product.
Snel en correct
PK
Peter K.
alles pefect en heel goede produkten
Goede service , snelle levering
Bestelling zeer vlug geleverd en zoals behoren. Ik ga zeker nog op deze site bestellen. Ik zou niet weten wat er nog beter kan. Mvgr Martien
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
Duidelijke informatie. En snel geleverd.
Heel goed service. En goede kwaliteit