into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.146 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.325 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Alles volgens bestelling
Goede en snelle levering
super snelle levering.
Vriendelijke en betrouwbare
Snelle en goede service
Er valt niets beter te doen, alles is tot in de puntjes geregeld in mijn optiek
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

mooi product en netjes verpakt...werken perfect naar verwachting

mooi oroduct en netjes

Beoordeling intoled

Snelle verzending Duidelijke communicatie Groot en mooi aanbod Perfect aantal lummen. We kozen voor warm wit