Beoordelingen voor plukkruidje.nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 5 Trusted Shops beoordelingen sinds 22-08-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 5 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
21-01-2018
kreeg geen email wanneer item was verzonden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
16-01-2018
Er ging even iets mis met de levering, maar werd goed opgelost dus na een week toch alles netjes binnen.
Wel mis ik de houdbaarheidsdatum en bewaaradvies op de verpakkingen/ of op een kaartje in het pakket.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-10-2017
Besteldatum
18-10-2017
25-10-2017
Makkelijk bestellen en efficiënte levering.
Fijn product én erg lekker, kortom alleen maar plussen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2017
Besteldatum
31-08-2017
07-09-2017
Wat een heerlijke thee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2017
Besteldatum
31-08-2017
07-09-2017
Top
5.00
Uitstekend

plukkruidje.nl klantbeoordeling

plukkruidje.nl

Verse theekruiden voor thuis en in de horeca

Plukkruidje biedt een breed aanbod aan theemelanges en verse theekruiden. Of je nu houdt van groene munt of weg bent van citroentijm, in de diverse samengestelde theekruiden vind je voor ieder wat wils. Door de jaren heen hebben we goed geluisterd naar de wensen van klanten en de bewegingen in de markt. We spelen daar op in en het aanbod is dan ook altijd in beweging.

Contact
ABC Westland 401
2685 DE Poeldijk
Nederland
timo@plukkruidje.nl
plukkruidje.nl

Winkel-exploitant
Plukkruidje B.V.
ABC Westland 401
2685 DE Poeldijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met plukkruidje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.