Life-Line- Logo - Beoordelingen

Life-LineReviews

: 1.180Goed

4,14

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Life-Line is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Life-Line kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Life-Line is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Life-Line kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Life-Line

118 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.180 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 aug. 2022
De aangekondigde track- en trace code heb ik nooit gekregen, maar het bestelde shirt is wel binnen twee werkdagen in goede orde ontvangen en voldoet op het eerste gezicht ook aan de verwachtingen. Of het ook echt/voldoende insectenwerend is kan ik nog niet beoordelen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 feb. 2022
Producten besteld, betaald, bevestigd, factuur ontvangen, "bestelling verzonden met daarin de melding dat de bestelling verwerkt is" en dan blijkt een dag later het product niet leverbaar !! Extreem slecht. Website isdaarmee onbetrouwbaar en duss absoluut geen trusted shop Op basis van een enquete kreeg ik een kortingscode waarmee ik de aankoop deed. Dat stelt dus niks voor...... dooie mus
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Life-Line

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(67)
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Het is een heerlijk warm vest en het past prima ik noem het mijn berevelletje omdat het zo lekker warm zit ik ben er erg blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Super fijn vest, net getest met 0 graden buiten, geen jas nodig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Overzichtelijke site snel bestellen en snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
mooi produkt; snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Fast shipping, item as described. Item runs a bit larger than expected but not an issue
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
b.verzending snelle en fleece kwaliteit zachte mooie van zijn Didi Vesten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
zo doorgaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
helaas was het door mij bestelde uitverkocht, netjes afgehandeld en mijn geld terug.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Razendsnelle ontvangst van je bestelling.Is bij voorbeeld de maat niet goed, razendsnelle retournering van het geld.Wil je informatie dan is het geen bandje dat je te woord staat maar Ingrid die je razendsnel informeert.Fantastisch!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Het pakket is nog niet binnen en U wil een beoordeling van mij horen!! Ik wacht tot het pakket er is!! Met vriendelijke groet Leo van der Velden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Ik belde of 49,95 ok zonder verzend kosten kon. (Vanaf 50 eur) Ze gaven een kortingscode code. Super lief.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jan. 2022
Het bestelde artikel voldoet aan de verwachting en de levering ging vlg afspraak ..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022 
Bestelling netjes uitgevoerd en de regenjas voldoet aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Makkelijk te bestellen, goede artikelen en snel en xorgvuldig geleverd
Beoordeling melden