Life-Line- Logo - Beoordelingen

Life-LineReviews

: 1.155Goed

4,21

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Life-Line is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Life-Line kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Life-Line is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Life-Line kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Life-Line

136 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.155 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 jan. 2022
De fleece die ik aanvankelijk bestelde bleek niet leverbaar door een website fout. Ik werd daarover gebeld en eerlijk geïnformeerd. Een nieuwe bestelling werd prima afgehandeld. Snel, goed verzorgd, duidelijke communicatie. Het product bevalt prima, gezien prijs/kwaliteit verhouding, zit prima en ziet er leuk uit. Ik nam een maat groter dan mijn gebruikelijke maat na maatadvies. Viel goed uit.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 feb. 2022
Producten besteld, betaald, bevestigd, factuur ontvangen, "bestelling verzonden met daarin de melding dat de bestelling verwerkt is" en dan blijkt een dag later het product niet leverbaar !! Extreem slecht. Website isdaarmee onbetrouwbaar en duss absoluut geen trusted shop Op basis van een enquete kreeg ik een kortingscode waarmee ik de aankoop deed. Dat stelt dus niks voor...... dooie mus
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Life-Line

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Razendsnelle ontvangst van je bestelling.Is bij voorbeeld de maat niet goed, razendsnelle retournering van het geld.Wil je informatie dan is het geen bandje dat je te woord staat maar Ingrid die je razendsnel informeert.Fantastisch!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goed, maar kan communicatie omtrent tijdige levering kan beter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Kwaliteit is prima. Vlotte levering, de volgende dag in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De artikelen waren keurig en goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Het artikel was goed op tijd aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
van HPJ N.
Sneller verzenden, kijk naar Bol. Com
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
snelle levering.Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
van A L.
Helaas mijn broek nog niet mogen ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
De aangekondigde track- en trace code heb ik nooit gekregen, maar het bestelde shirt is wel binnen twee werkdagen in goede orde ontvangen en voldoet op het eerste gezicht ook aan de verwachtingen. Of het ook echt/voldoende insectenwerend is kan ik nog niet beoordelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Levertijd was 1 dag later, geen probleem maar zou mailing krijgen IVM track en trace niet gekregen, pakket plots geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022 
van lex b.
zeer snel geleverd en prima producten gebruik ze overigens al jaren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022 
Goede producten tegen een kleine prijs. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
De datum van aflevering is tot op heden niet bekend, .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Aflevering
Beoordeling melden