Certificaat voor hairaction.nl

No. X440891F4DE17C8B8F00F1ED94F42FA03
 

Geldig vanaf
26-10-2016
Geldig tot
25-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hairaction.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 800 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hairaction.nl al 2.466 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
altijd vriendelijk; niets is te veel als je een vraag heb, gewoon super|
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
18-07-2019
Ze zijn supersnel met leveren en als er iets verkeerd geleverd is dan sturen ook weer zo snel de goede bestelling op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Van fanola verf de as tinten heel tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
17-07-2019
Good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
17-07-2019
zeer snelle levering en correcte prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
17-07-2019
Netjes ingepakt en afgeleverd volgens afspraak
Super tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
16-07-2019
Netjes op tijd geleverd en ingepakt. Erg snelle levering dus heel fijn Service was niet nodig omdat alles goed verliep, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
16-07-2019
Valt niets aan toe te voegen dikke 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
16-07-2019
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Mijn product was uitverkocht bij mijn lokale zonnebank. Ik had het snel nodig dus besloot ik het online te bestellen bij Hairaction en dus extra te betalen (+verzendkosten). Aangezien mij beloofd werd dat het de dag erna geleverd werd, had ik dat er wel voor over. Nu een week verder en nog steeds niks ontvangen Veel beloven maar niks waarmaken
1.00
Slecht

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling. Helaas was het product bij ons ook uitverkocht en hebben we direct na de bestelling contact opgenomen over de levertijd. Nogmaals excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
14-07-2019
Goede snelle reactie en verzending
4.00
Goed

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Super om te horen, bedankt

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
14-07-2019
Ik heb het pakket nog niet kunnen beoordelen want post.nl is helemaal niet geweest. Ik ben de hele dag thuis geweest.
Echt balen
1.00
Slecht

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling. Ik zie dat er vanuit PostNL enige vertraging is geweest maar dat de levering inmiddels netjes bezorgd is. Excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
13-07-2019
Goede service op tijd geleverd en goed product
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
13-07-2019
Snelle levering en service,
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling dat horen we graag.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Alles was prima geregeld.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Super om te horen, bedankt

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
12-07-2019
Vond wel dat de pop best veel haar verloor
4.67
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
12-07-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Dat horen we graag, bedankt

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
12-07-2019
Snelle verzending goed verpakt en een mooie pen erbij
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
De producten zijn prima. De service van jullie ook. Alleen de TNT was te laat. De afspraak was tussen 18.00 en 20.00. Pakketje werd bezrgd om 21.30. Verder was alles prima. Dit was dan ook eigeblijk niet iets is waar jullie invloed op hebben, lijkt mij.
4.33
Goed

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling Jammer om te lezen dat PostNL enige vertraging heeft opgeleverd, excuses

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
11-07-2019
Het is altijd goed. De website is duidelijk en werkt gemakkelijk.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
11-07-2019
Goede prijs, snelle bezorging kortom: klasse
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Dat is super om te lezen, bedankt

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
11-07-2019
Ben erg tevreden over het product, het doet wat er gezegt wordt. Ook de levering is erg snel. Heel fijn.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling, dat is fijn om te horen!

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
11-07-2019
Wat kan ik negatiefs zeggen ?? Alles is perfect verlopen Behalve de prijs viel me wat tegen , het is bijna verdubbeld als ik het vergelijk met mijn vorige bestelling
Groeten Rik .
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling en het compliment Helaas is de inkoopprijs inderdaad flink omhoog gegaan het laatste jaar.

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
10-07-2019
Prima product
4.00
Goed

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling!

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
10-07-2019
Bestelling altijd goed en snelle levering
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling Dat is fijn om te horen.

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
10-07-2019
Ik tevreden.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Dat is fijn om te horen, bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
07-07-2019
Ik kan alleen nog oordelen over de levering. Was keurig op tijd op NL afhaalpunt
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
07-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Goed om te lezen, bedankt!

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
07-07-2019
het produkt is nog niet aangekomen
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling, ik zie dat er vanuit PostNL enige vertraging is geweest, excuses!

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
07-07-2019
Soms krijgen we rollen folie die beschadigd zijn of tubes verf die aan de achterkant openspatten dat is jammer maar dat komt niet heel vaak voor,verder is alles altijd prima en en de service als er vragen zijn erg vriendelijk
4.67
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling Mochten er zich problemen voordoen bij de bezorging of beschadiging van de dozen neem gerust contact op met de klantenservice.

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
06-07-2019
Snel, goed
1.00
Slecht

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling, dat horen we graag. Wellicht heeft u een fout gemaakt in het aantal sterren? U heeft u nu 1 ster gegeven namelijk.

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
06-07-2019
Snel ontvangen en fijne prijsjes, top
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
06-07-2019
prima. niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Dat is fijn om te horen, bedankt voor de beoordeling

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
05-07-2019
1 juli al besteld en nog steeds niks ontvangen
de vorige bestelling verliep perfect, nu nog steeds geen spulletjes ontvangen
1.00
Slecht

hairaction.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor de beoordeling. Helaas was er inderdaad enige vertraging over de zending, hierover hebben we direct contact opgenomen en de bestelling is inmiddels geleverd.

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
04-07-2019
Goed geholpen
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 15-07-2019
Dat horen we graag, bedankt

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
04-07-2019
Product snel en goed ontvangen
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 15-07-2019
Dat is erg fijn om te horen, bedankt

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 15-07-2019
Bedankt voor de beoordeling!

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Prima product korte levertijd super
4.33
Goed

hairaction.nl antwoordt: 15-07-2019
Dat horen we graag, bedank voor de beoordeling!

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Correcte levering.
5.00
Uitstekend

hairaction.nl antwoordt: 12-07-2019
Super, bedankt voor de beoordeling!

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Snelle goede service
4.33
Goed

hairaction.nl antwoordt: 12-07-2019
Dat horen we graag Bedankt voor de beoordeling

hairaction.nl

hairaction.nl werd op 26-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bergerweg 168
6135KD Sittard
Nederland
Tel: 0464200470
info@hairaction.nl
hairaction.nl
Winkel-exploitant
Luca Kappersbenodigdheden B.V.
Bergerweg 168
6135KD Sittard
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hairaction.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.