Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 347 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft debouwmarktshop.nl al 1.688 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
03-01-2019
12-02-2019
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Super tevreden over de wijze waarop de bestelde artikelen zijn geleverd. In goede orde en op tijd zoals afgesproken. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Goed assortiment voor een lage prijs. Snel geleverd en goede vervangind van een niet voorradig produkt. Een dikke 9.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Snel en netjes geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Uitstekende service, en werd goed meegedacht door dame over het te leveren product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Nette producten en een hele goede service Alleen jammer dat het externe bedrijf niet van tevoren liet weten dat hij eraan kwam. Uiteindelijk is het gelukkig goedgekomen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Verschillende bouwmaterialen bestel bij de bouwmarktshop. Snelle levering en uitstekende service.

Paar dagen later zelfs een handgeschreven kaartje gekregen om ons succes te wensen met de verbouwing.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
07-02-2019
Prima service Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
06-02-2019
Er waren een aantal panelen beschadigd die onderop lagen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Goede website waar je alles kan vinden en fijn dat je kunt aangeven wanneer je geleverd wil hebben. Keurig voor de deur afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
04-02-2019
Wat schade aan gipsplaten, maar prima opgelost
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
15-01-2017
01-02-2019
Zeer vriendelijke en goede service. Ben vaak sceptisch over internetaanbieders, maar in dit geval onterecht. Meerdere leveringen gehad en vanaf de bestelling gewoon uitstekende service. Kleine fout in de levering, wat een keer gebeuren kan, werd direct opgelost. Ik kan debouwmarktshop.nl iedereen zeer aanraden. Blij dat ik bij hen besteld heb
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
09-01-2017
30-01-2019
Contact via email wat prima verliep. Levering ging iets anders dan gepland maar dat lag aan de chauffeur.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
04-01-2017
30-01-2019
zeer snelle levering, alle producten in orde, duidelijke en vriendelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
29-01-2019
Heel goed contact, goede levering en meedenkende/werkende chauffeur. Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Alles ging volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
28-01-2019
Dakpannen lagen gereed bij de fabriek. Prima geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Great customer service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
19-01-2019
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Door Robin perfect geholpen, zij gaf mij duidelijke alternatieven voor mijn bestelling en regelde snel een afhaalorder.
5.00
Uitstekend

debouwmarktshop.nl antwoordt: 25-01-2019
Bedankt voor je leuke reactie, fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Succes met je klus! Groetjes Robin - DeBouwmarkthop.nl

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
08-12-2018
17-01-2019
Producten waren goed, maar een gedeelte was beschadigd tijdens het transport. Daarnaast werd alles later geleverd dan eerder was beloofd. Toen werd ook nog eens niet alles in één keer geleverd. Er is met de melding van de schade niets meer gedaan. Overigens zijn ze wel heel vriendelijk.
2.67
Redelijk

debouwmarktshop.nl antwoordt: 23-01-2019
We vinden het heel vervelend dat er een product beschadigd is aangekomen, dat is niet de bedoeling. In overleg met de klant zijn we met een oplossing gekomen en is hiervoor een tegemoetkoming geboden. Wie weet kunnen we in de toekomst laten zien dat dat zeker anders kan. Veel succes met de klus!

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
prima prijs kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
22-09-2016
16-01-2019
Super communicatie Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
15-01-2019
Snelle reactie op vragen en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-05-2016
14-01-2019
Wederom weer tevreden ondanks een verkeerde afmeting van een product. Zonder problemen is dit netjes opgelost, prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Ze hadden de bestelling omgedraaid. Uiteindelijk wel goed gekomen. Netjes omgeruild
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Bestelling was niet meer leverbaar, andere opties in overleg beslroken en ander artikel besteld en meerprijs meteen betaald maar nog geen bericht/ levering datum ontvangen.
2.00
Matig

debouwmarktshop.nl antwoordt: 14-01-2019
De levering van het alternatieve product is helaas vertraagd en komt een dag later dan verwacht. Gelukkig is nu bekend wanneer en hoe laat het komt. Excuses voor de vertraging!

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
Geen commentaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
12-01-2019
Prima gedaan. Bij levering was 1 artikel verkeerd geleverd, maar dat is keurig afgehandeld.


Bestellen bij deze is voor herhaling vatbaar.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
11-01-2019
goed overleg bij de aankoop.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
19-11-2018
10-01-2019
Goeie service en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Werd gelijk gebeld en volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
07-01-2019
Levering en dag later en de bestelling was niet compleet
1.00
Slecht

debouwmarktshop.nl antwoordt: 07-02-2019
Jammer dat de bestelling een dag later is geleverd dan gepland. Rondom de jaarwisseling is er soms minder transport beschikbaar. Hopelijk heb je niet te veel vertraging opgelopen en heb je de klus op tijd kunnen afronden. Excuses voor de vertraging!

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
06-01-2019
Dakpannen besteld. Ondanks de feestdagen werden deze binnen 2 dagen geleverd. Zeer prettig geholpen door medewerkster. Alleen jammer dat er tijdens het transport een aantal zijn gebroken. Maar daar kunnen zij niks aan doen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Bij de levering waren de platen op een ander adres afgeleverd en dit moest worden hersteld, maar toen bleek dat de bijbehorende lijm er niet bij zat. Helaas was de chauffeur al vertrokken omdat hij al veel vertraging had opgelopen.
Er is wel snel actie ondernomen om e.e.a. recht te zetten, dus dat was goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Geweldig
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
02-01-2019
hhh ggggggg ggggggg tttttttttttttt
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
Robin is top
Verder was het een rommelige levering, op naar een goed 2019, met hartelijke groet
4.00
Goed

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
huib@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.