Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 402 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft debouwmarktshop.nl al 1.968 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Het was snel geregeld, en de materialen lagen keurig klaar om op te halen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Prima komt afspraken na
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Bestelling eenvouding, snelle bevestiging en levering; goed ingepakt en op juiste plek neergezet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
verloopt allemaal lekker soepel , netjes verpakte bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-09-2019
Grote klantvriendelijkheid en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Prima verzorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Alles is super snel geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
11-08-2019
12-09-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
snel, goed, scherpe prijs Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Snelle feedback op vragen, accurate leveringsafspraak, top gepresteerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
nette prijzen, vlotte chatservice, snelle betaling en correcte afhandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
As een van de weinige webshops die heen handelingskosten rekent om dakpannen op te halen. Zeer vriendelijk en belde zelfs op om de bestelling en de verwerking door te nemen, zoals gewenste afhaaldag. Als je goedkope dakpannen zoekt zonder exorbitante verzend- of afhaalkosten is dit het adres
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
10-09-2019
Was iets fout gegaan bij mij tijdens het product te bestellen. Contact met hun opgenomen en ze hebben het perfect voor ons opgelost. Wat een service ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Prima levering, geheel volgens afspraak.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-09-2019
Bestel zeer regelmatig producten via de bouwmarktshop. Ze hebben elke keer onze afspraken waargemaakt. Vriendelijke mensen en ze bellen nog na ook wanneer er geleverd is, hoewel dat nu minde gebeurd dan in het verleden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
05-09-2019
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
de bestelling is geplaatst en het contact tot nu toe is prima. Ze doen echt hun best om passende oplossingen aan te dragen om tot een tevreden resultaat te komen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Uitstekende service. Wordt goed meegedacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Levering netjes verpakt en op afgesproken datum bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
fijne service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Prijs kwaliteit is goed en levering volgens afspraak 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Persoonlijk contact met vrouwelijke medewerkster was prettig, constructief en heel klantvriendelijk. De bestelling werd netjes en goed tegen regen verpakt op mijn garagepad afgeleverd. Fijn dat ik kon aangeven op welke dag het bouwmateriaal kon worden bezorgd. Dat scheelt weer het opnemen van een vrije dag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Goed behandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Een geweldige internetshop (al is het niet op voorraad) toch een mooi alternatief geeft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Snelle en correcte levering. Breed assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
25-08-2019
Op zich is alles ok. Bij de levering kregen we echter geen tijdvak dat het bezorgd zou gaan worden. Ik werd 20 minuten voordat ze zouden komen gebeld. Maar eigenlijk zou je dus de hele dag thuis moeten zijn. Het product zelf misten een paar schroeven. Zelf op kunnen lossen, maar niet echt de bedoeling.
3.00
Redelijk

debouwmarktshop.nl antwoordt: 03-09-2019
Inderdaad niet de bedoeling dat er bevestigingsmateriaal mist, fijn dat je het hebt kunnen oplossen. We vragen een transporteur altijd een uur vooraf een telefoontje te geven dat ze onderweg zijn. Juist omdat we begrijpen dat je niet de hele dag thuis wil wachten. Helaas hebben we dat niet altijd in de hand en kan het weleens voorkomen dat je later wordt gebeld. Dank voor je feedback.

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Op de website mijn producten besteld. De volgende dag ben ik gelijk gebeld om samen te controleren ofdat we de juiste producten hadden besteld en ofdat jet eventueel ook nog goedkoper kon. Wat een service. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Zeer goed bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Fijne service. Heel attent.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
super geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Na betaling van de bestelling via IDeal kregen wij nóg een factuur voor de verzendkosten. Bij de bestelling zelf stond dat er geen verzendkosten waren. Vind ik een erg vreemde gang van zaken.
3.33
Redelijk

debouwmarktshop.nl antwoordt: 27-08-2019
Wij snappen de verwarring, je bestelling stond op 'verzendkosten op aanvraag'. Als de verzendkosten op aanvraag staan nemen we altijd telefonisch contact op om het bedrag van verzenden toe te lichten. Dank voor je opmerking, we zullen hier kritisch naar kijken op onze site!

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Uitstekend; snel geleverd, superaardige service. De groeven van sommige underlaymentplaten waren wat beschadigd, maar verder prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Wij hebben hier besteld door het groot assortiment. Ze bellen om een datum af te spreken voor de levering en daarna belt de vervoerder voor een tijdstip. Fantastische service en in ons geval een snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Perfect geregeld.
Snel geregeld.
Snelle levering.
Dus 5 sterren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
De bouwmarkt waar je persoonlijk te woord wordt gestaan (schrijven mag natuurlijk ook, je krijgt snel antwoord).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
Snelle en goede service.
Goede Producten.
Levering was in 2 delen, dit was helaas niet gemeld maar in mijn geval handig om te weten.
Cijfer een 9
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Er werd vriendelijk en behulpzaam de hele bestelling telefonisch gecontroleerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Prima geholpen, adequate antwoorden, erg prettig
5.00
Uitstekend

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
info@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.