Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 407 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft debouwmarktshop.nl al 1.929 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
Snelle en goede service.
Goede Producten.
Levering was in 2 delen, dit was helaas niet gemeld maar in mijn geval handig om te weten.
Cijfer een 9
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Er werd vriendelijk en behulpzaam de hele bestelling telefonisch gecontroleerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Prima geholpen, adequate antwoorden, erg prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Zonder kooiaap is het afleveren van 700 kg aan plaatmateriaal nogal behelpen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Eerst slechte afhandeling eerst was ik 1 minuut over de tijd met de bestelling om hem de volgende dag binnen te krijgen en toen werd mij verteld dat het niet anders was en dat het met externe partij te maken had. A fijn dan niet , heb ik geaccepteerd ook al had ik de vorige keer bij jullie een bestelling waar in ik wel optijd was maar er verkeerd gepland was waardoor ik het een dag later kreeg
2.00
Matig

debouwmarktshop.nl antwoordt: 27-08-2019
Vervelend dat je je bestelling niet op de gewenste datum hebt kunnen ontvangen. Wij leveren echter vanuit leveranciers en zijn afhankelijk van de deadlines die zij hanteren. Gelukkig hoeven we over het algemeen geen 'nee' te verkopen en kunnen we vrijwel altijd op de gewenste datum leveren. Excuus voor de vervelende samenloop van omstandigheden.

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Na een lege levering, in de middag toch nog goed gekomen. Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Super service zelfs na een fout die ik zelf gemaakt had in de bestelling ,die gelijk hersteld kon worden ook nog eens geleverd binnen 48 uur Top daar kan Hornbach nog wat van leren Dank aan Genoveva
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Super service, op tijd geleverd.. product zoals beschreven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Snelle goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Goede overzichtelijke site, levering uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
Snelle levering en goede afspraken mee te maken
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
De bezorger belde vooraf op dat de deuren zwaar beschadigd waren. Een dag later werden de producten alsnog heel geleverd. Prijs is zeer concurrerend
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
09-08-2019
Producten zijn snel geleverd. Isolatie werd met een grote vrachtwagen bezorgd. Dat is bij particuliere klanten natuurlijk niet handig, omdat die niet de straat in kon komen. Ik heb dit praktisch kunnen oplossen met de chauffeur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Zeer best geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
08-08-2019
Prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Vriendelijk. Meedenkend. Soepel. Erg klantgericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
08-08-2019
We zijn er tevreden van.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Gunstige prijs, communicatie vriendelijk via telefoon en chat, materialen snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
20-06-2019
06-08-2019
Zeer snelle levering goede service niks op aan te merken is het product niet te leveren dan word je gebeld voor eventuele andere matrialen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Goede service en snelle levering. Alleen jammer dat niet vooraf aangegeven kan worden in welk dagdeel geleverd gaar worden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
05-08-2019
Was top en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
04-08-2019
Alles in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Goede en snelle communicatie. Alles gegaan volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
03-08-2019
Alle producten naar wens geleverd en op de afgesproken dag geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Alles in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Alles was zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Snelle, nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
28-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
bijzonder vriendelijke benadering.
goede informatie
snelle levering.
beoordeling 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
26-07-2019
Hele mooie Hardie gevelplanken besteld. Bij levering bleken ze echter te zijn gebroken. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en zonder enige discussie werden er nieuwe planken geleverd, zelfs via koeriersdienst Dus een hele dikke pluim voor deze uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
Goede hulp bij bestellen en A-kwaliteit geleverdTop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
25-07-2019
Snelle levering, snel antwoord op een vraag gesteld via e-mail. Zoals het hoort dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
bij eerste telefonisch contact, is de klantendienst vergeten vergeten vermelden dat ophalingen ook in Someren konden gebeuren waardoor ik nog eerst ergens anders ben geweest voor hetzelfde product en meer voor heb betaald
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
23-07-2019
uitstekend geholpen door de klantenservice en werd telefonisch geinformeerd over wanneer de deuren bezorgd zouden worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
Zeer flexibel voor korte termijn levering. Denken goed mee TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
Volgende dag levering en nog even bellen over de bestelling. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
22-07-2019
Zo vriendelijk geholpen Zeer snel ook.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
21-07-2019
Op afgesproken tijdstip geleverd. Dat de vrachtwagen niet in de straat kon parkeren was geen enkel punt. Met de heftruck ging het net zo makkelijk.
5.00
Uitstekend

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
huib@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.