goosecraft.com- Logo - Beoordelingen

goosecraft.comReviews

: 1.947Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
goosecraft.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goosecraft.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
goosecraft.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goosecraft.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor goosecraft.com

184 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.947 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 jul. 2022
Ik had loafers besteld waarvan het leer van een bandje een beetje scheurde bij het passen. Gelijk de klantenservice gebeld waardoor ik door Bryan geholpen werd. De oplossing was gelijk: er werd een nieuw paar opgestuurd en het oude paar mocht ik houden. Top service! Bedankt!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jan. 2022
verzending verloopt erg traag in vergelijking met andere leveranciers. Verder volgt de bezorger instructies niet goed op. Er wordt aangeboden om aan te geven waar pakket afgeleverd kan worden. IK was thuis en had (ivm werkzaamheden online) dat pakket in de tuin gelegd kon worden en dat bij voorkeur niet aangebeld moest worden. Bezorger belde wel aan en toen ik vroeg waarom bleek dat bericht over aflevering door hem niet eens gelezen was. Erg slordig! Product zelf, inclusief verpakking, zag er netjes uit. Ik zou overwegen om verzending anders te regelen. Kwaliteit bezorging past niet bij kwaliteit product. Ik vind dat je een dergelijk product de volgende dag in huis zou moeten kunnen hebben.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor goosecraft.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Geweldige kwaliteit en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
SneLle levering. Goede kwaliteit jas
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Alles was top en leuk ingepakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022 
Reargeren gelijk top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Retourneren op eigen kosten. Ook als het het kledingstuk defect is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snelle verzending. Maar beter niet meer met DPD verzenden.. Snap dat het goedkoper is, maar er is altijd wel wat.. Bijv. Gewoon direct naar DPD punt brengen zonder langs te zijn geweest.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers (telefonisch contact). Een voorbeeld voor veel fysieke winkels. Super tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022 
Duidelijk bestelproces en communicatie. Levering duurde wel langer dan verwacht maar des te blijer toen het binnen kwam :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Verzenden. Retourneren niet duidelijk. Op het rerourlabel staat: niet frankeren. Echter juist wel frankeren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Duurt erg lang voordat je het pakket krijgt. Ik wacht nog op mijn pakket.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022 
Goed verpakt en op tijd ! Heerlijk warme bodywarmer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Dit prachtige Jack was Mooi op tijd en netjes verpak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Snelle, goeie service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Goede service
Beoordeling melden